Triendy21'in Diyet Günlüğü

canım kardeşin nasıl iyimi
ya hiç dayanamıyorum şu askerlere
içim yanıyo yemin ederim

canım kardeşin nasıl iyimi
ya hiç dayanamıyorum şu askerlere
içim yanıyo yemin ederim

sağol ..haber aldık canım iyiymiş,,ama soğuktayız donuyoruz açız karanlık diye şeyler söylemiş anneme okadar..ama iyiya sağya gerisi okadarda önemli değil..nasılsa dayanır askerim benim..

önemli bilgiler aklınızda bulunsuz

Karın kaslarının sırrı badem, ıspanak, yoğurt
Dümdüz bir karın için diyetinize aşağıdaki besinleri ekleyin. kadınlar için günlük 1400-1600 kaloriyi geçmediğiniz müddetçe bu gıdaların ağırlıkta olduğu bir beslenmeyle karnınızı düzleştireceksiniz... Her öğünde bu besinlerden en az ikisini tüketmeye özen gösterin, 0her atıştırmalıkta mutlaka bir miktar protein tüketin.
1- BADEM VE DİĞER KURUYEMİŞLER: Kas yapımına yardımcı olur, iştahı keser. Obezite, kalp hastalığı, kas kaybı, kırışıklıklar, kanser ve tansiyonla savaşır.
2- FASÜLYE VE SEBZELER: Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakmayı sağlar, sindirimi düzene sokar. Obezite, bağırsak kanseri, kalp hastalığı ve tansiyonla savaşır.
3- ISPANAK VE DİĞER YEŞİL SEBZELER: Yaşlanmaya neden olan serbest radikaller adlı molekülleri engeller. Kanser, kalp hastalığı, felç ve obezite ile savaşır.
4- SÜT ÜRÜNLERİ (YAĞSIZ VEYA AZ YAĞLI SÜT, YOĞURT, PEYNİR): Güçlü kemikler için vücuda destek sağlar. Obezite, tansiyon, kanserle savaşır.
5- YULAF LAPASI: Enerji verir. Kolesterolü düşürür. Kan şekeri seviyesini düzenler. Kalp hastalığı, diyabet, bağırsak kanseri ve obezite ile savaşır.
6- YUMURTA: Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obeziteyle savaşır.
7- HİNDİ VE DİĞER YAĞSIZ ETLER: Kas yapımına yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obeziteyle savaşır.
8- FISTIK YAĞI: Testosteronu artırır. Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obezite, kas kaybı, kırışıklık ve kalp hastalıklarıyla savaşır.
9- ZEYTİNYAĞI: Kolesterolü düşürür. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite, kanser, kalp hastalıkları, yüksek tansiyonla savaşır.
10- TAM TAHILLI EKMEK VE GEVREKLER: Vücudun yağ depolamasını engeller. Obezite, kanser, yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ile savaşır.
11- PROTEİN TOZU (TERCİHE GÖRE): Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakar.
12- AHUDUDU VE YABANMERSİNİKalbi korur. Görüşü kuvvetlendirir. Dengeyi ve kısa süreli hafızayı iyileştirir. Kalp hastalıkları, kanser ve obeziteyle savaşır.

Bunlardan kaçının
- Kola, meyvesuyu gibi içecekleri, soda ile değiştirin.
- Şekerlemeler yerine çikolatayı tercih edin.
- Dondurma yerine dondurulmuş yoğurt tüketin.
- Meyveli yoğurt yerine organik yoğurdu tercih edin.
- Şekerli mısır gevrekleri değil, az şekerli veya şekersiz olanlarından tüketin.

BUNLARI YAPIN
- Günlük kalori tüketiminiz 1600’ü geçmemeli.
- Günde üç öğün yerine 6 küçük öğün tüketin.
- Bol bol su için.
- Alkolü haftada 2-3 kadehle sınırlayın.

PRATİK İPUÇLARI
HIZLI HAREKET EDİN: Eğer iş yüzünden hiçbirşeye vakit bulamıyorsanız, egzersizlere normalden daha hızlı bir ritmde yapmaya çalışın.
EGZERSİZDEN SONRA yemek YİYİN: Egzersiz sonrası metabolizma çok çalıştığı için kişi daha yemek yeme ihtiyacı duyar ancak çok su tüketir.
DİK DURUN: Yürürken dik durmanız size daha zayıf bir görüntü verir ve aynı zamanda kaslarınızı çalıştırır.
İKİ TARAFA DA YOĞUNLAŞIN: Güçlü karın kasları için sadece karın bölgesini çalıştırmak yetmez, sırtınız için de egzersizler uygulayın.
KARNINIZI İÇERİ ÇEKİN: Kasların hafızaları vardır. Gün boyunca karnınızın daha sıkı görünmesi için içinize çekersiniz, kaslar bir süre sonra bu duruma alışıp çalışmaya başlar.

Ne kadar güzel paylaşımların var teşekkürler kendi adıma. Bu arada senin yazdıklarını okudumda anladığım kadarı ile diyetnde dikkat ettiğin öğlen ve akşam ekmek yok ve akşam erken yiyosun hep bu şekildemi verdin kilolarını. çok iyi vermişsin bu arada tebrik ederim seni:)

evet canım böyle verdim..teşk.ederim..mesela şu zamanlarda bile arada akşamlarıda ekmek yediğim oluyo artık ve şöyle söyliyim..akşam ne zaman ekmek yersem sabah artıda çıkıyorum ve nezaman ekmek yemessemde ekside..yani bitek ekmekte ne kadar farkediyo sen anlaa..oyüzden ekmeği mümkün olduğunca sadece kahvaltıda tüketmeye çalışıyorum ve akşam erken yiyorum artııı 3 lt suyumu mutlaka içiyorum..bitki çaylarım hariç ..yeşil çay biberiye çayı ve 7 otlu çayımı düzenli şekilde içiyorum zaten yapılması gerekenler yapılınca kilolar napsın dimiii

kızlaaarr.....size bi süprizim var resimlerimi toparladım..hatta en son bidaha çekilmiştim baya oldu gerçide onları göstermediydim huzurunuza sunuyooruum...gerçii açtım azcık amaaa..hoşgörün artık bizbizeyiz şurdaaaa

bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:

günlüğün başındaki resimlerinizi gördümde çok tebrik ederim harika olmuşsunuz valla bana iyiy motivasyon oldu üniversite de 55 kiloydum bende böyleydim şimdi 73 kiloyum önümde uzun bir yol var ama resimleriniz umut verdi bana darısı başıma

sıkı bir takipçin olarak son resimleri sabırsızlıkla bekliyorum canem çıpçıtır bişe olunca bende eklicem inşallah

bugünkü menüm

kahvaltı

sabah kalkınca hemen

1 bardak ılık elma sirkeli su(2 tatlı kaşığı sirkeyle)

kaşarlı tost(tek kaşar ve 2 dilim kepek ekmeği arasına yapılmış)

3 zeytin

1 domates

hafif kalkınca yeşil çay

yarım bardak elma sirkeli su

ara

armut-mandalina(ikiside küçüktü)

1 bardak süt(meyvenin yanına mutlaka süt içilmesi gerekiyo yoksa yediğimiz meyveler şekerli olduğu için kiloya sebep oluyo)

öğle

makarna küçük bi tabak(dünden kalmıştı)
yoğurt
salata

yarım bardak elma sirkeli ılık su(1 tatlı kaşığı sirkeyle)
ara

elma yarım bardak süt

biberiye çayı

akşam

1 bardak elma sirkeli ılık su

yeşil mercimek pilavı(6-7 kaşık)

balık 1 tane(büyük balıklardan adını bilmiyorum)

yeşil salata

üzüm

sonrasında elma sirkeli su içip ardından

yeşil çay ve 7 otlu çayımı içtim
şimdiye kadar 1.5 lt su içebildim tamamlasam 2.5 yaparım heralde bitirdim günüü

Son düzenleme:
dünkü menüm

kahvaltı(11.00gibi)

2d.kepek ekmeği arasına yapılmış kaşarlı tost

3zeytin

yeşil salata

yoğurt

sonrasında

yeşilçay
ara

yeşil üzüm

akşam

yoğurtlu ıspanak yemeği 4-5 kaşık

mercimek pilavı 4-5 kaşık kaşık

yeşil salata

üzüm

sonrasında
yeşil çay

bu arada yine sirkeli sularımı içtim

toplamda 2 litre su

bugünkü menüm

kahvaltı

ıspanaklı yumurta

3 d. ekmek

2 zeytin

2 k. yoğurt

yeşil salata

sonrasında
yeşil çay

ara

1 elma

1 b. ılık süt

sonrasında

7 otlu çay

akşam

tarhana çorbası

türlüü

yeşil salata

yoğurt

ardındanda

limonlu form çayı

bakalım bugünde az su tükettim yaa yatana kadar içerim bi 3-4 bardak daha inş:44:

:18: vay vay vay burası yeni dikkatimi çekti tebrik ederim büyük başarı en büyük fanınım artık takipteyim senin yediklerinimi yesem artık diye düşünmüyor değilim :)

:18: vay vay vay burası yeni dikkatimi çekti tebrik ederim büyük başarı en büyük fanınım artık takipteyim senin yediklerinimi yesem artık diye düşünmüyor değilim :)

teşekkür ederim canım yaptığım çoğu şeyi buraya yazdım linkini veriyorum girersen eğer zaten çok sayfa ilerlemedi okursun yazılanlarıı gerçi ilk sayfaya hepsini alıntı yaptım faydalanabilirsin bilgilerden darısı başına tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...erdim-artik-citir-anneyim-9.html#post21565303

herkezee merhabaaalaaar ben döndüüümm...

kızlaar kusura bakmayın yaa bayramda ayrı kaldım burdan ,allahtan bu sefer sabrede sabrede köyde ilk defa 5gün kaldım bişey çıkmadııiyi gibiydii ama yemekler biri kalktı bulaşıktı falan ev temizliğiydi falan derken öteki yemek vakti geldi bi rahatça oturamadım yengemle beraber boyuna iş yaptık napalım katlandık,,eşim deseniz abisiyle, erkek kardeşiyle, gelen dayısıyla, arkadaşlarıyla kağıt oynadı okey oynadııyüzünü bile doğru dürüst göremedim vallabi giriyolardı odaya kapıyı kitleyip napıyolarsaçocuklar doluydu evdee misafirlerin biri bin para tabiitabi hep hizmet hizmet canım çıktııneyse dediğiniz gibii katlandım katlandım gelicemiz son gün yani dün, kotammı doldu ne patladım eşimeeeben bulaşık yıkıyorum, kayınpederim geldi, gördü baktı yerler süpürülmemiş, önce yerleri süpürsene bulaşıklar sonrada yıkanır dedi, gitti kendi süpürmeye başladıııallahım bi oldum evde kimse yoktu bende bulaşıkları hemencik yıkayımda süpüreyim dedim peder gelmeden, ama çocukların biri bi bacağıma biri bi bacağıma yapıştı ,dertleri bitmiyoki kaç oldu yarıda bırakıp onların istediklerini yaptım, biri cips der, biri çiş dereşim nerde peki bu arada traş oluyoooof üstüne bide kayın peder öyle deyince patladım eşime ''laf yedirdin sonunda bi baksaydın 2 dakka çocuklara ben hemen yıkayıp süpürücektim babandanda laf yimiycektim'' öyle derken işte babam bağırdı bize aman evimde bağrışmayın gidin evinizde bağırın falan,bende artık dayanamadım ona bağırdım ''eşime bağırmama karışamazsın sen diyeeama napiyim kota doldu bikere, dememeliydim belki ama o an öyle olmadı işteneyseki herzamanki gibi 10 dk sonra bal gibi oldu aramız eşimle ,sonrada akşam bi ilerki köye gittik dayısıgile orda dayısının karısı bi döktürmüş 10çeşit yemek tatlı vardı yedimde yedim bide ardından çerez pasta kurbiye ee bide kola hemde 2 bardak ve saat 23.30duuama çok memnundum halimden herkez zayıflığıma hayran kalmıştı,, yengemin göbeği var ,,görümceminde maşallahı var(baya kilolu 68 kilo ama boyu kısa azcık ondan), eşim ablasını yerlere soktu kilosuyla dalga geçiyooben utandım valla kızdım sus diyee.öyle işte gece 2.00de kendi evimize geldik güzel ayrıldık ordaneniştenin arabayla sıkış pıkış gelmemiz dışında iyiydi yolculuk(peder yiyecek birsürü şey doldurdu arabayaa ondan sıkıştık) e bide oğlan kucağımdaydı altına kocamanca doldurmuşmu bi koku kapladı arabayı ,,görümcem diyo kim kaçırdı lan kokuya bak pööff ölüyorum falan ,,ne biliyim hiç sanmazdım oğluşumun kaka yapıcanı,, eşime dedim sen yapmışındır diyee gülüştük..camlarıda açamıyoz soğuk diyeesonunda geldik,daha eşyalar yerleşcek hiç bişey yapamadım yorgunum fena,,valla şukadar şeyi nasıl yazdım bilmemuykumda geldii,yarın burdayım allahın izniyle ozaman konuşuruz

bu arada bayramdan önce 61'dim yani geçen cumaa, bu sabah 60.5 çıktıım sarmalar baklavalar ,pasta kola haddi hesabı yoktu et desen kavurma pilav oooo daha neler yedimde neyseki beklemiyodum böyle sevindim..yarın kaç çıkcam bakalım çünkü düzen bozuldu bu akşam yemeği gene geç yedik saat 22.00'e geliyodu su deseniz 2 bardak içtim sadece gitmiyoo
hadin bu cuma alnımdan öpün beniiekside çıkıcam gibiii

arkadaşlar duydunuzmu bilmem ama paylaşmak istiyorum bu çayı denemek isteyen olursa

Doktor Ender Saraç, zayıflamak isteyenler için sarımsak çayı önerisinde bulunuyor. Birçok ülkede soğuk algınlıkları ve bağırsakları çalıştırmak için geleneksel bir içecek olarak kullanılan sarımsak çayı, ünlü film yıldızı angelina jolie nin doğum sonrası kilolar için kullanması ve tam 11 kilo vermesi ile tüm dünya tarafından farkedildi ve milyonlarca insan sarımsak çayı kullandı.

1 litre kadar su içerisine 2-3 tane iri zencefil rendeleyin ve hafifçe kaynatın. Su iyice kaynarken içerisine 3-4 diş taze sarımsak ekleyin ve 5 dakika kadar demlendirin. Çayınız demlendikten sonra içerisine az miktarda bal ve limon ekleyin. Kesinlikle tatlandırıcı bir madde eklememelisiniz.
Çayınızı her sabah büyük bir fincan ve öğlenleri yine büyük bir fincan içmelisiniz. Eğer isterseniz akşamları da içebilirsiniz.

evet bunu duymuştum hatta doğumumdan sonra yapmaya çalıştım ama tadı çok berbat:26:

Hayran oldum azmine çok güzel zayıflamışsın.Sıkı takipçin olmamak elde değil.Ama hiç 60 kilo gibi durmuyosun daha da zayıf duruyosun.Spor yaptın mı birde boyun uzun heralde.Yoksa bende 59-60 arası bişeyim ama sen benden zayıf görünüyosun.Başarılarının devamını diliyorum.2tanede evladın varmış Allah bağışlasın ayy tam çıtır annesin maşşallah:)

Maşallah azmine hayran kaldım darısı başıma darısı başıma günlüğüme bak arada olur mu banada yardım et de çıtır anne 2 gelsin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…