- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
tugbacim cok güzel kilo vermissin masallah! bendeki malesef yerlesmis kilolar. yaklasik 5 yildir suanki ilk hedefim olan 65 i görmedim. evliligimin ilk 2 yilinda 14 kilo aldim ve daha sonra hamile kaldim. +10 daha geldi. dogumdan sonra yanlizca 3 kilo gitti. yaklasik 1-2 sene 80-82 arasindaydim. gecen yil spora basladim 76 altiya kadar indim. sonra diyet felan yaptim. izinden önce 68leri görmüstüm. farkina varmadan, dikkatsizligim yüzünden suan kac kiloyum bilmiyorum ama 72, 2 dim gecen gün sabah. kendimi kastigim zaman kilo veremiyorum. vucudum savunmaya geciyor galiba. artik tartilmak istemiyorum. haftada 1 tartilabilsem yeter, tartilabilsem diyorum cünkü merakliyimda. hani hergün ne kdar gitmis bilmesem olmaz :)
bakalim insallah seni takipteyim.. ne yiyip icitigimi paylasirim. insallah faydasi olur.. cünkü artik gercekten biktiimmmmm!!
canım tebrik ederim ...
gerçekten bu kiloya gelmek çok güzel ...herşeyden önemlisi istemek ...azim ve kararlılık ...
ben de 69.1 ve 1 ocak ta tartıda 60 görmek istiyorum .inş başarırım.mutsuz olunca hiç birşey yapmak istemiyorum ve daha fazla kilo alıyorum.kendimden nefret etmeye başladım.9 kiloyu bile veremiyorum insanlar ne kilolar veriyor ..çok tembelim aslında ..kendime zaman ayırmalıyım offfff.....
insanların göbeğimi görünce hamile misin diye sormalarından bıktım...
bana destek olursan sevinirim ben de diyet günlüğü yazıyorumm....belki faydası olur..
sevgiler...
kızzzzzzzzzzzzzzzzz anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm tuğbaaaaaaaaa senin günlüğün var demek ha
vay vay vaaaaaayyyyyyyyyyyy
haberimiz yok yaniii
dur bakem bi inceleyem
tartim sabah 72,5 gösterdi beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?