Triendy21'in Diyet Günlüğü

malzemeler:

3yumurta
3su bardağı un
1su bardağı şeker(artık yarım bardak katıyorum şeker kiloya zararlı olduğu için hiç bi fark yok yani çok atıyomuşum bilmeden)
1su bardağı sıvıyağ(bunuda yarıya indirdim süper rahattlıkla yiyorum fazla yağlı olmadığı için,hatta bikeresin 1çay bardağı katmıştım o bile aynı tat olmuştu)
1su bardağı yoğurt
vanilin kabartma tozu
1çorba kaşığı kakao
1su bardağı süt

yapılışı

şekerle yumutayı çırpın(yarım su bardağı ayırın bu karışımdan),şekeri -yağı -yoğurdu-sütü ekleyin çırpın vanilinle k.tozunu una karıştırıp 3bardağı unu yavaş yavaş ekleye ekleye çırpın,,1çor.kaşığı kakaoyuda ekleyin çırpın yağlanmış ve un serpelenmiş fırın tepsisine dökün,piştikten sonra çatalla delikler açarak ayırdığımız karışımı yayarak dökün karışıma süt ekleyebilirsiniz azcık yetmezse,sonra ılımaya bırakın üzerine hazırlamış olduğunuz kakaolu pudingi(yada neli isterseniz)ılıdıktan sonra kekin üzerini kaplayınbuz dolabında soğusun,sonra kare dilimler keserek servis yapın

Eki Görüntüle 238698 Eki Görüntüle 238699

Son düzenleme:
Merhabalar.

Sizler için kolaylık olması açısından yeni bir bölüm açılmıştır.
Diyet günlükleri bölümü..
Bu bölümde günlük olarak konu açıp, rahatlıkla takip edebileceksiniz..

Ve konunuz bu bölüme taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar:)

Eki Görüntüle 254206 herkezeee merhabaaaaaaaaaaa ,,,nasılsınız bakalım bugüünn size bişey diyceem bugün inanılmaz moral buldum niyemii,,dün akşam ne zamandır yemediğim uzun makarnayı yoğurtlayıp yedim yanında salataada var tabii ,,neysee hemde saat 19da yedim artı bayada fazla kaçırdım yanii bi paket pişirdim yarısından birazdaha fazlasını tabağa koydum,,çünkü cuma günü kendimi ödüllendircem demiştim ve yaptım akşama doğru bi cornet yemiştim saat 19dada makarnamı yedim,ve yatana kadar yeşil çayımı vede 3litre suyumu tamamladım,sabaha pek ümitli değildim amaaa dün 62 ydimyaa..okadar yememe rağmen 61.7yi gördüm ,,ne güzel bi moral oldu bana..dün demiştim hatta aman kasmıycam takmıycam yesemde kilo vericem dedim eskisi gibi,çokta mutlu ve rahattım ve sabahta mükafatımı aldım bakalım...

tugbacim cok güzel kilo vermissin masallah! bendeki malesef yerlesmis kilolar. yaklasik 5 yildir suanki ilk hedefim olan 65 i görmedim. evliligimin ilk 2 yilinda 14 kilo aldim ve daha sonra hamile kaldim. +10 daha geldi. dogumdan sonra yanlizca 3 kilo gitti. yaklasik 1-2 sene 80-82 arasindaydim. gecen yil spora basladim 76 altiya kadar indim. sonra diyet felan yaptim. izinden önce 68leri görmüstüm. farkina varmadan, dikkatsizligim yüzünden suan kac kiloyum bilmiyorum ama 72, 2 dim gecen gün sabah. kendimi kastigim zaman kilo veremiyorum. vucudum savunmaya geciyor galiba. artik tartilmak istemiyorum. haftada 1 tartilabilsem yeter, tartilabilsem diyorum cünkü merakliyimda. hani hergün ne kdar gitmis bilmesem olmaz :)

bakalim insallah seni takipteyim.. ne yiyip icitigimi paylasirim. insallah faydasi olur.. cünkü artik gercekten biktiimmmmm!!

çok sevindim canım,,yaa bende hergün tartılıyorum,çünkü bunun faydası var bana fazla çıktığım günü dengeliyorumki daha dikkatli oluyorumkii ertesi güne güzel bişey göstersin tartııneyse yani bi hafta denemiştimde haftada bi tartılmayıı,malesef acayip salmıştım çünkü rahattım nasıl olsa görmüyorum kaç oldum yedimde yedim,hafta sonu tabi artıda görünce bende hergün tartılmaya başladım gene çokta meraklıyım zatii bide dikkat ediyorum ,artı olmasın diyee,,bence tavsiyem sende hergün tartıll tabi yinede dayanabilceksen tartılmaa

canım tebrik ederim ...

gerçekten bu kiloya gelmek çok güzel ...herşeyden önemlisi istemek ...azim ve kararlılık ...
ben de 69.1 ve 1 ocak ta tartıda 60 görmek istiyorum .inş başarırım.mutsuz olunca hiç birşey yapmak istemiyorum ve daha fazla kilo alıyorum.kendimden nefret etmeye başladım.9 kiloyu bile veremiyorum insanlar ne kilolar veriyor ..çok tembelim aslında ..kendime zaman ayırmalıyım offfff.....
insanların göbeğimi görünce hamile misin diye sormalarından bıktım...
bana destek olursan sevinirim ben de diyet günlüğü yazıyorumm....belki faydası olur..
sevgiler...

ah canım yaaa,,öncelikle hoşgeldiin topiğimeeğer zayıflamaya karar verdiysen herşey çok kolay zaten dediğim gibi kafada bitiyoo ,karar vermek en zor kısımdır zaten ve sen bunu başarmışsın,gelelim yapıcaklarına öncelikle söyliyim 1ocağa kadar rahatlıkla inebilirsin 60kiloya hoooo ne diyosun sen ben 8 ayda 18 kilo verdim hemde başlarda bukadarda sallamazken diyetii,,aslında yaptığıma diyet demiyorum çünkü diyetlerde şartlanma var veya liste oyüzden ben pek uyamıyorum ne zaman neyi ve nekadar yemem gerektiğini artık biliyorum ve uyguluyorum hepsii oosen günde 3ltre suyu içmeyi alışkanlık haline getir..ve beyaz ekmeği kes yiyceksende kepek ekmeği yee.yada çavdar veya tam tahılı buğday ekmeği vede metabolizmayı daha hızlı çalıştırmak için yeşil çay tavsiye ederim içiyorda olabilirsin belkii:97:neysee sonraa uzun uzun konuşuruz devam et sen başarıcaksın vazgeçme ve herkezin gözü üstümüzde olucak,,mesela bende 2 bebişimi doğurduktan 4ay sonra falan banada diyolardı ne bu kız göbek yinemi hamilesin çok moral bozucuyduu,ve şimdi görenler acayip şaşııyorlar vede ne göbek nede kalça kalmamış naptında zayıfladın diye tüyolar istiyolar,,elimden geldiğince veriyorum dinlerlerse tabi,,

kızzzzzzzzzzzzzzzzz anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm tuğbaaaaaaaaa senin günlüğün var demek ha

vay vay vaaaaaayyyyyyyyyyyy

haberimiz yok yaniii
dur bakem bi inceleyem

kızzzzzzzzzzzzzzzzz anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm tuğbaaaaaaaaa senin günlüğün var demek ha

vay vay vaaaaaayyyyyyyyyyyy

haberimiz yok yaniii
dur bakem bi inceleyem

kız taaaa açtığım gün duyuru yaptımyaaa gıcık sen yokmuşundur ozamanlar,,kimseden gizlimiz saklımız yok evelallahbuyur incele biç tart ne istersen yapabilirsiiinnn

Son düzenleme:
tartim sabah 72,5 gösterdi beni...

canım moral bozmak yook sen dediklerimii yap bugün yemeğini erken bitir bak yarın ne güzel sonuç alıcaksın inşallah....

bak ben düne göre 400gr daha gitmiş nasıl güzel bişey biliyomusun hemde kaçgündür annemden getirdiğim baklavalardan yiyorum ama zamanını ve miktarını biliyorum etki etmiyoo,yamiycem diyorum ama eşim yiyo daha çok bitiversin dedim yemedende bitmiycekneysee hadi başlaa bugün vede karamsar olma vücut dengesizleşir arada 300gr neki,ben bigünde 1kilo artıda olduğumu bilirim akşam azcık geç yesem yada fazla kaçırsam,ama napıyorum o yağ değilki kilodaki artış yediklerimin ağırlığı artı bide sabah tartılmadan büyük tuvaletini yapmıyorsan oda artı olman için büyük sebep boşveer hiç takılacak birşey değil...

bugünkü menüm

sabah:dediğime bakmayın saat 13.00tübugün çok kötüydüm bi türlü kalkamadımda geç olduu:95:

tavada peynirli yumurtaa(azcık yağ kattım)

4zeytiinn

2kk peynir

4k. yoğurt

2d. ekmek

bol yeşil salataa(marul domates)

1tanede baklava:125:

ara

yoğurt

yeşil çay

akşam = 17.30

yarım ekmek arası döner dün yiyememiştim bugün yedim yarısını yarısınıda çocuklara verdim gıcıklığımaa,,yemiycektim yaa..kırk yılda bi babamı yakalamışım evinde bide bana döner alıvermiş yemezmiyim

neysee işte doymadııım amaa

saat 18.00:78:

1kepek ekmeğine yoğurt sürdüm ve üzerine tuz serper gibi azcık şeker ektim ve yediim doyduğumu hissettim işte şimdiii

şimdide yeşil çayımı içiyorum hadi hep beraber içelim

toplamda 3litre su ve 2bardak yeşil çay içtimm

bu aradaa dün 62.2 olmuştum çünküü gecenin bi yarısı bi büyük paket cips vede 2tane çikolata yedim strestenneyseki dün dikkat ettim ve normal şeyler yedim ve kaçamak yapmadım ve bugün 61.8 gösterdi tartıı, demekki hiç bişey için moral bozmaya değmezmiş tombiş ..ben alıştım artık,, yüksek çıktığım şeyse vücutta oluşmuş yağ değil tamamen yediğin şeylerle alakalı yani bigünde fazlalıktan kurtuldum darısı başınıza canılarım benim,,cıss yersen ertesi gün dengeliyceksin okadar

Son düzenleme:
09.09.2011cuma

0 | nick | başlangıç | geçen haf. | bu hafta | giden | toplamda giden | hedef |:118:
1|triendy21|79.8|62.7|62|700|17.800|60|:119::124::124::119:

birincimiz olan kendimi ayakta alkışlıyor başarılarının devamını diliyorum haftaya bomba gibi gelmem dileğiyle

Son düzenleme:
tebrikler tugbacim, sen bu azimle ve kararlilikla hedefledigin kiloya en yakin zamanda ulasirsin insallah . bende bugün itibariyle dikkatli bi ssekilde beslenmeye caslisiyorum . bakalim sonuc ne olucak, sana bildiririmm . herseyden yiyorum ama kalorisini hesaplayip ona göre ayarliyorum.

başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 61.4
buhafta : 61.8
gelen : +400gr
toplam giden : 18.000
hedef : 58

günlüğüm yaaa dün sabah ben 60.9u görmüştüm tartıda ama bu sabah şok oldum nerde yanlış yaptım niye böyle oldu dün ne güzelde bitirmiştim günüü, saat en son 6 da yemiştim toplamda 3lt su artı 2yeşil çay 1bardak form çayı içmiştim saat 23.00dan sonrada bişey içmedim zatii,ama neden:26: egzersizlerimide yaptım hatta dün gece 12de 5dk merdiven inip çıktım(kitapta 12 dk merdiven inip çıkmak 380kalori yaktırıyomuşta ondan)tam yapamadım ayak seslerim çok çıkıyoduuama neden böyle oldu offf[/QUOTE]

dünkü menümm(örnek almayın diye yazıyorum)

sabah00

peynir zeytin salata çay normal bi kahvaltı işte

ara

dışarıyaya çıktığımızın 10dk sonra limonlu maden suyu içtik eşimle karnın için iyi gelir belki dedidee:))

bide erik yedim çarşıda sonra bide mandalinaa yaaa

evde de yeşil çay içtim,,

gelelim akşam yemeğinee =21.00=eşimin tatili olduğu ve çarşıdan geç geldiğimiz için bu saate kalıyo

düdüklüde yaptığım bütün tavuk yemeği çıkardıktan sonra parçalara ayırmak büyük zevkti(bi bacak yedim birazda göğüs etii)

5kaşık ıspanaklı pilav(yoğurtlu)

bol yeşil salata

1kase yoğurt

doyduktan sonra

üzüm yedik tane hesabıyla 20 kadar

kalktıktan 15dk sonra

yeşil çay içtim

sonrasında

saat 23.30gibi 2tane gofret yedim(acayip özlemişim artı kudurmuş gibiydim saldırdım resmen amaan bugün daha cumartesi dedim ve yedim bananeee)

sonra bitki çayı içtim (limonlu form çayı)

toplamda 2.5litre su içtim

yatmadan öncede 20 dk saunaya girdim ,,çıktım kurulandım vede hoop yatağaaa

ee nasıl olmuş sizceee,sabah tartıda gördüğüm rakamı sormayın gitsin hayatta inanmazsınız..

büyük güne 1gün kaldıı ve ben demin 2kek yedim yapılırmı bu yaa,hakim olamadım kendimee banane diyim hüplettim,ama küçük keklerdeen,pekte ziyanı yok yanii,,inş.
yarın bildirim olucakk,,bakalım bu sabah 61.3ü gördüm tartıdaa gerçi ilk çıktığımda tam 61.0gördüm ama,,neysee sonraki çıkmalarım hep 61.3ü gösterdi onu baz aldımiyi bakalım yarın görüceez,,yatmadan öncede 20dk saunaya giricem inşallah,atarım sonki yediklerimiii..

bugün sabah kalktım 1bardak sirkeli ılık suyumu içtim,,sonra 11gibi kahvaltı yaptık eşim ve çocuklarla,maşallah artık sofraya 4çatal geliyoo
sonra kahvaltıda

1kk peynir,
sahanda yumurta
2d.ekmek
1zeytin
bol yeşil salataa

1bardak yeşil çay,,

ara

1erik

öğlen (16.00)
masaj yataklarındaydım(annemin zoruyla 3gündür taaa 1km uzaklıkta mj yataklarına gidiyorum çekilişle tatil kazanılcakmış,insan topluyoo bende kurban)

ara

bir bardak mate çayı

akşam saat=20.00(geç oldu yataklardan çıkışta annemle ablama gittik ve halı yıkadık saatim geçtii diye kızmıştım hatta ama açtım eve gelince yedim)

2kepek ekmeği arasına 3d.sucukla 1çay kaşığı ketçapla tost yedim

1kase yoğurtta cabası

böyle işte 1saat öncede 1erik yedim,,şimdide önümde bi bardak yeşil çay ,bir bardakta form çayı var yapıp getirdim hazır duruyo ikisinide içicem hemen,,toplamda 2.5 lt suu

triendy21,slm canım.bana özelden msj atmışsın forumdaki msj sayım 100ü bulmadığı için sana geri msj atamadım.burda da seni buldum çok şükür:)))))))))))))çok çok teşekkür ederim canım ilgin ve tavsiyelerin için.maşallah çok iyi kilo veriyorsun anladığım kadarıylaumarım ben de başarılı olurum pzar günü başlıyorum ve bu sefer uzun aralar vermicem!!küçük hedefler koyarak ulaşıcam istediğim kiloya:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…