- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #2.281
3 ayda 9 kilo =)) tam istediğm de bu benmm senin yolundan ilerliyorum osge ablacım(büyüğümsün sonuçta )
Aynen sekerim bende..ben biraz gidip bugun ne var ne yok yiyin..gercekten ben sanki kaçamak yaptım mı daharahat veriyorum..kaçamak yaptım diye korkumdan da tartışmıyordum bı çıkıyordum tartıya vermisimKilo bildirimim
Baslangic:63
geçen hafta:54.200
bu hafta:54.00
giden:200
gelen:0
toplamda giden:9.00
Hedef:49
Cok sasirdim uzuldum sabah cok az gitmis kacamakta yapmadim halbuki 9 kilo cabuk gitti simdi 4 5 kilom cok zor gitcek duraklama donemine girmis bulunuyorum bunyemi sasirtmam gerek du ben bi gidip buyuk boy cips yiyim iyice sasirsintriendy sende gectin bu yollardan ne yapayim de bana
Tatlım ben toplam da 14 kilo verdim 6.5 ayda..ama benimki dogum kilosu.. buraya yazdığımdan beri ise 6300..70 ile hamile kaldım..87 doguma gittim.82 ile dondüm..79 oldum ve 6 ay gram oynamadı..6 aydan sonra 79 dan 65 e düştüm..illa da bı hikayemi yazıp hava atcamvay canına kızlarr naptınız siz ya nasıl verdiniz bu 9 kiloları hepinize tek tek tekk
yalnız bişi sorucam ne kadar sürede verdiniz bu kiloları. başlangıç bu hafta falan yazmışsınız ya ondan??
kıss ne güzel 2 kilon kalmış bu gidişle iddayı kazanacan tebrikler:13:
Kizzzz masallah Bisi kalmamis ha gayret emzirmesen bende 2. Hafta nesfit denerdim su duraklama donemimde ilac gibi gelirdikilo bildirimim kızlaaarrr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg
Giden:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
ya kızlar banada yardım edin bi el atın.kılom 79.13 aylık bir oğlum var emziriyorum.bugün tartı gününüz mü.neler yapıyorsunuz.
Sormak istedigin bisi olursa cekinme sor elimizden geldigince cvplariz
bende aralık 25 inde başladım 68 ile 3 ayda 6 kilo bence süperr:) ilk 1 ay da haftada 1 kilo gidiyodu şimdilerse gram gramm olsun azgitsin öz gitsinn puhahhhahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?