- Konu Sahibi puccakanka
-
- #4.761
tamam özge ist.turunda ya diger herkes nerde:44:elma sirkesi kürüne başladım bu sabah.hadi hayırlısı bakem
Yoklama alıyorum....
Sehra
Busuuu
Jojop
Hawar
çokşeymistedim
Melisiimm
Zuzuuuu yokkkkkkkkkkk
merhaba
ben burdayım. Dün akşamdazdım bişeyler ama kimseden ses çıkmadı. Bugün ki menüm
08:00 de canım kahvaltı etmek istemedi. Bir fincan şekersiz yeşil çay içtim. Yanında bir paket mavi yeşil kepekli bisküvi ve bir şeftali yedim.
10:30 5 tane erik, bir avuçtan az kiraz, bir dilim baklava (hiç olmadı biliyorumama bir program vardı orada ikram ettiler, ayıp olmasın misali tabak doluydu, sadece baklava yedim)
12:00 bir porsiyon köfteli patatesli bir yemek, bol yoğurt, karpuz
ara yok
19:00 da dışarıda yemek yedik. Bir porsiyon patlıcan kebab.
Su 3 litre olmuştur.
2 mil leslie yaptım.
Eğer bu haftada kilo veremezsem ne yapayım kendimi bilmiyorum.
:80:
Menün yine güzel ee bi de spporda var.Bu haftada vermezsen pesss diycem:44:
Tamam özge ist.turunda ya diger herkes nerde:44:Elma sirkesi kürüne başladım bu sabah.Hadi hayırlısı bakem
Yoklama alıyorum....
Sehra
Busuuu
Jojop
Hawar
Çokşeymistedim
Melisiimm
Zuzuuuu yokkkkkkkkkkk
Ben senin nerde oturdugunu bilmiyorum ki canim hos bilsem de ne nereye yakin bilmiyorum yarin esimin dayisindayiz ordan havaalani nasil gecti anlamadimDemek istanbul foruma geldin ve beni çagırmadınKüstüm sana Halbuki bana yakındı
Ben senin nerde oturdugunu bilmiyorum ki canim hos bilsem de ne nereye yakin bilmiyorum yarin esimin dayisindayiz ordan havaalani nasil gecti anlamadim
ben geldim kizlar haydi kalkin halayaa
Ask olsun ebruİsteseydin buluşurduk ama bende kuşadasına gelince meryemanaya çeşmeye izmiri gezicez ama sana söylemycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?