• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip atmıyorsun

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Merhaba kızlar yine ben bu seferdede erkek arkadaşımla kavgamızın nedeni trip atmıyorsun kıskançlık yapmıyorsun geçen gün kızlı erkekle arkadaş ortamınla gece dışardaydı çıktı bana gidiyorum dedi bende git keyfine bak tabi dedim onun orda eğlenmesi beni açıkça mutlu eder ama beyfendi yok kızların kocaları sevgilileri arıyor sende ses Seda yok beni sevmiyor musun diyor

Yapım böyle benim özgürlükçü biriyim erkek arkadaşınızda kız arkadaşınızda saygı duyarım
özgür kalabileceği sınırlar tabi olmalı, fakat merak ettiğini hissetmemişse ona bozuluyor olabilir.

Bu erkekleri de anlamadik surekli ararsin ,bunaltma beni sıkma beni derler .aramazsin,sen beni sevmiyosun kiskanmiyosun diye trip atarlar. Napcagimizi sasirdik.

Sende hakkaten hic mi aramiyorsun yaa. Ben ararim ne zaman gelecen gec kalma vs. Soylerim kapatirim fazla abartmadan kiskanclik krizlerine girmeden .

Aynısının benzerini bende yaşadım ama roller farklı.
Eski erkek arkadaşıma dışarı cıkıyorum diyorum kimlerle demiyordu, napıyorsun dediğinde samimi bir erkek arkadaşımın ismini vererek onunla konuşuyorum diyorum hiçbir şey demiyordu. Yani insan arada kıskanılmak istiyor, hoşa da giden bir durum abartısı olmadığı sürece. Ama merak etmiyor olmakta ne bileyim garip ya. Nasıl merak etmiyorsunuz anlamıyorum.

Bu erkekleri de anlamadik surekli ararsin ,bunaltma beni sıkma beni derler .aramazsin,sen beni sevmiyosun kiskanmiyosun diye trip atarlar. Napcagimizi sasirdik.

Sende hakkaten hic mi aramiyorsun yaa. Ben ararim ne zaman gelecen gec kalma vs. Soylerim kapatirim fazla abartmadan kiskanclik krizlerine girmeden .
Trip ve kıskançlık hesap sorma sevmem ben adamla çıkıyoruz sonuçta şurada kaç aydır çoçuk değil eve kaçta gelecegine karışamam

Bu seferde of çok sıkıyorsun der. Bunları anlamak zor.Ne güzel iste guveniyorsun. Bunu belli ediyorsun. Daha ne istiyor.

Aynısının benzerini bende yaşadım ama roller farklı.
Eski erkek arkadaşıma dışarı cıkıyorum diyorum kimlerle demiyordu, napıyorsun dediğinde samimi bir erkek arkadaşımın ismini vererek onunla konuşuyorum diyorum hiçbir şey demiyordu. Yani insan arada kıskanılmak istiyor, hoşa da giden bir durum abartısı olmadığı sürece. Ama merak etmiyor olmakta ne bileyim garip ya. Nasıl merak etmiyorsunuz anlamıyorum.
Ya eğlensin adam gezsin hoşuma gider benim gerçekten çoçuk değil kaç yaşında adam yani ben hesap sorsa kızarım mesela o yüzden sormam

Arkadaşlarınla iyi vakit geçirsin rahat olsun diye aramadım
kıskançlık ve trip değil bahsettiğim.
arayıp napıyorsun kaçta gelirsin demek başka, niye bu saate kadar dışardasın, kızlar var mı diye kıskançlık krizine girip trip atmak farklı.

neyse unutmayın; doğa boşluğu kabul etmez.

Ya eğlensin adam gezsin hoşuma gider benim gerçekten çoçuk değil kaç yaşında adam yani ben hesap sorsa kızarım mesela o yüzden sormam
hesap sorma olayı çok farklı ve güvenlede alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hem nasıl güveniliyor onu da hiç anlamıyorum ya, hem daha kaç aydır hayatındayım dediğin adama ne kadar güveneceksin madem. Burada 10 yıllık eşlerin aldatıldığı konularına şahit oluyoruz. Neyse konuyu çok saptırmayayım, kendi düşüncem bu,nereye gidiyor ne yapıyor kimlerle yapıyor bana söylemeyi özgürlüğünü kısıtlama olarak görüyorsa kanka olarak takılsaydık,neden sevgili olduk ki?

hesap sorma olayı çok farklı ve güvenlede alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hem nasıl güveniliyor onu da hiç anlamıyorum ya, hem daha kaç aydır hayatındayım dediğin adama ne kadar güveneceksin madem. Burada 10 yıllık eşlerin aldatıldığı konularına şahit oluyoruz. Neyse konuyu çok saptırmayayım, kendi düşüncem bu,nereye gidiyor ne yapıyor kimlerle yapıyor bana söylemeyi özgürlüğünü kısıtlama olarak görüyorsa kanka olarak takılsaydık,neden sevgili olduk ki?
Sadece rahat olsun yanımda diye böyle davranıyorum ama kezolar filan trip atınca kapris yapınca bizden değerli

Trip ve kıskançlık hesap sorma sevmem ben adamla çıkıyoruz sonuçta şurada kaç aydır çoçuk değil eve kaçta gelecegine karışamam

Ben evli oldugum icin farkli dusunuyorum belkide . Bende karismam zaten nerdedir napiyodur bilirim. Ama ararim bi kere sadece .guvenirimde ama egerki aramadim benimkide der sesin cikmadi merak etmedinmi napiyorum diye falan onemsendigini hissetmek istiyor belkide .

Erkek arkadaşının kastettiği 'hesap sor, beni sürekli ara, kendini hatırlat' değil bence.
Merak ettiğini, sesini duymak istediğini hissetmektir.

Ben de eşimle sevgiliyken sürekli aramazdım. Zırt pırt arayan saatlerce telefonda konuşan mıç mıç çiftlerden olmak istemedim.
Ama rahatsız etmemeyi abarttığım zaman telefonda 'zaten hep ben arıyorum senin arayacağın yok' diyordu.
Sesini duymak istediğimde veya iyi geceler demek için arardım tabi.

Bence bunu istemesinde tuhaflık yok.

Erkek arkadaşının kastettiği 'hesap sor, beni sürekli ara, kendini hatırlat' değil bence.
Merak ettiğini, sesini duymak istediğini hissetmektir.

Ben de eşimle sevgiliyken sürekli aramazdım. Zırt pırt arayan saatlerce telefonda konuşan mıç mıç çiftlerden olmak istemedim.
Ama rahatsız etmemeyi abarttığım zaman telefonda 'zaten hep ben arıyorum senin arayacağın yok' diyordu.
Sesini duymak istediğimde veya iyi geceler demek için arardım tabi.

Bence bunu istemesinde tuhaflık yok.
Açıkça ihtiyaç duymam iyi geceler için aramaya zaten hergün görüyorum bu adamı

Sadece rahat olsun yanımda diye böyle davranıyorum ama kezolar filan trip atınca kapris yapınca bizden değerli
bana kalırsa kezoluk kapsamına giren tripten bahsetmiyor sevgiliz.trip var trip var.naz yapmak var abartmak var.ince çizgiler var arada.her neyse.herkesin hayatına kimse karışamaz

Back
X