- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Yapım değil ki
e at sen de o zaman. dünyasından bezsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e at sen de o zaman. dünyasından bezsın![]()
Oğlak ama burca bağlı değil bu işler benceBurcu ne çok merak ettimOykumm786
Ama kıymetimiz bilinmiyorher erkeğin hayali sizin ailedeki kadınlar![]()
amaç, agzının payını vermek zatenYapım değil ki
Oğlak ama burca bağlı değil bu işler bence
Yaşı 36 ama ruhu 12Keşke herkes kendi gibi insanlarla beraber olsa. Sevgiliniz bana normal gelmedi. 10 yaşında çocuk mu bu, sürekli aranıp yoklanmak istiyor? İstiyorsa da doğru düzgün derdini anlatmak ya da karşısındakini olduğu gibi kabul etmek veya etmemek varken sorun çıkarıp hesap sormak filan... Ne bileyim, bana bunlar bir özgüvensizlik, birey olamamışlık gibi geliyor kimse kusura bakmasın da. Herkes dengiyle beraber olsun en iyisi. Trip atan kız bulsun, zaten trip atan kız bulmak daha kolay yurdumda. Siz de bunları aşmış, olgunlaşmış bir insan bulun en güzeli.
Sen annelik le sevgili olmayı karıştırıyorsun bence :)Özgür bırakıp sıkmamakla, merak ve ilgi çok başka şeyler bence siz yanlış anlamışsınız olayı.Aranır mesela çok içme denir.Hava soğuk montunu giydinmi denir.Çok sigara içme sabah ölürsün boğaz ağrısından denir.Gidiceğiniz yere vardınmı denir.Doğru düzgün eğlen dön yanlışını duymiyim denir.
GİT demek özgür bırakmaktır.Yukarıda saydıklarım ilgi alaka ve merak.
sevmiyorsun bu kadar açık
Ben ilgi sevmiyorum ki yani herkes takılacak kendi kafasına göresevmiyorsun bu kadar açık
sevgili olma anlayışınız ne peki birlikte olmak adınaBen ilgi sevmiyorum ki yani herkes takılacak kendi kafasına göre