• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip atmıyorsun

Sen annelik le sevgili olmayı karıştırıyorsun bence :)

Sevgilisinin şikayetçi olduğu kız sen olduğuna göre, bir daha oturup düşünelim bence bunu:) Ayrıca insan sadece annesinden ve babasından izin alır.Hatta belkide en temel nokta budur.Benim söylediklerimse onu düşündüğün anlamına gelir.Zaten bir kadına aşık bir erkek,hastalandığı zaman annesinin değil aşık olduğu kadının ona bakmasını ister.Kime sorsan alıcağın cevap bu.Bence sen yinede bide böyle dene.Bence aranızdaki sorun tamamiyle hallolucaktır.Olmazsa bana söylersin.Yanlış yönlendirdiğim için özür dilerim.Merak etme:)

Özgür bırakıp sıkmamakla, merak ve ilgi çok başka şeyler bence siz yanlış anlamışsınız olayı.Aranır mesela çok içme denir.Hava soğuk montunu giydinmi denir.Çok sigara içme sabah ölürsün boğaz ağrısından denir.Gidiceğiniz yere vardınmı denir.Doğru düzgün eğlen dön yanlışını duymiyim denir.
GİT demek özgür bırakmaktır.Yukarıda saydıklarım ilgi alaka ve merak.

Bunları bana annem söyler genelde:)))

Bunları sevgili değil anne söylemeli bence.

Valla konu sahibesi , trip atmayan, sacma sapan davranmayan , gercekten olgun kadinlar genelde yalniz ve mutsuz. Toplumumuz erkegi olgun kadini tasiyamiyor ne yazik ki.

Abla tavsiyesi tripli ol, sacma sapan davran, cocukca kiskan, yasama alani tanima, nefes aldirma, kiminlesin nerdesin ne yedin ictin o kiz kim o adam kim niye konustun arkadasini begenmiyorum onunla bir daha konusma benden baska kimseyle konusma vakit gecirme bir hayatin olmasin izin al izin ver izin almadan gitti kizlar yetisin izin almadan disari ciktim kafasinda ol. Iste o zaman deger gorursun. Etrafimda deger goren, el ustunde tutulan kadinlarin hepsi kezban olarak tabir edilen cig ve gorgusuz tiplerden olusuyor.

Son düzenleme:
Valla konu sahibesi , trip atmayan, sacma sapan davranmayan , gercekten olgun kadinlar genelde yalniz ve mutsuz. Toplumumuz erkegi olgun kadini tasiyamiyor ne yazik ki.

Abla tavsiyesi tripli ol, sacma sapan davran, cocukca kiskan, yasama alani tanima, nefes aldirma, kiminlesin nerdesin ne yedin ictin o kiz kim o adam kim niye konustun arkadasini begenmiyorum onunla bir daha konusma benden baska kimseyle konusma vakit gecirme bir hayatin olmasin kafasinda ol. Iste o zaman deger gorursun. Etrafimda deger goren, el ustunde tutulan kadinlarin hepsi kezban olarak tabir edilen cig ve gorgusuz tiplerden olusuyor.
Miss'çim tavsiyene katılamıyorum ama genel olarak tespit ve görüşün çok hoşuma gitti. O konuda çok hak verdim sana. :) doğruya doğru. Olgun, aşmış kadınları yurdum erkeği kaldıramıyor. Alışmamışlar görmeye. Kezban triplerini normal sanıyorlar :)

Miss'çim tavsiyene katılamıyorum ama genel olarak tespit ve görüşün çok hoşuma gitti. O konuda çok hak verdim sana. :) doğruya doğru. Olgun, aşmış kadınları yurdum erkeği kaldıramıyor. Alışmamışlar görmeye. Kezban triplerini normal sanıyorlar :)

Ulen Sevde, sen bekar degil miydin :P Gel bak sen de uy tavsiyeme nasil kismetlerin artacak :KK53::KK53: Cherry tavsiyelerini yabana atma:KK70::KK70::KK70:

[Sırf kE="Oykumm786, post: 42973713, member: 657613"]Sadece rahat olsun yanımda diye böyle davranıyorum ama kezolar filan trip atınca kapris yapınca bizden değerli[/QUOTE]

Sirf kezo demesinden diye baskılama kendini :D

Arkadaş biraz özel hayatin olsun neden herşeyi burada paylaşiyorsun?

Back
X