• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip atmıyorsun

Önemsendiğini hissetmek istemesi kadar doğal bir şey yok. Sevgilinizin hakkı var önemsenmek istiyor. Bu tür şeyler belliki size çok basit geliyor ama insan sevince ya da aşık olunca değer görmek istiyor. Kuru bir seni seviyorum zannetmiyorum ki ne kadar önemli olunduğunu hissettirsin. İnsan arada da olsa görmek istiyor yani anlayabiliyorum sevgilinizi.. Bence sizde anlamaya çalışın ve yavaş yavaş önemli olduğunu hissettirin. Bu devirde kimseye güven olmaz bunu da bi yere not edin. Çok kaba bi tabir olacak kusuruma bakmayın ama eskiler boşa dememiş yemeyenin malını yerler diye.. Bir gün ilgiyi başka yerde arar bunda da sizi suçlar kısacası..

Önemsendiğini hissetmek istemesi kadar doğal bir şey yok. Sevgilinizin hakkı var önemsenmek istiyor. Bu tür şeyler belliki size çok basit geliyor ama insan sevince ya da aşık olunca değer görmek istiyor. Kuru bir seni seviyorum zannetmiyorum ki ne kadar önemli olunduğunu hissettirsin. İnsan arada da olsa görmek istiyor yani anlayabiliyorum sevgilinizi.. Bence sizde anlamaya çalışın ve yavaş yavaş önemli olduğunu hissettirin. Bu devirde kimseye güven olmaz bunu da bi yere not edin. Çok kaba bi tabir olacak kusuruma bakmayın ama eskiler boşa dememiş yemeyenin malını yerler diye.. Bir gün ilgiyi başka yerde arar bunda da sizi suçlar kısacası..
Çoçuk gibi Olgun degil ki

Açıkça ihtiyaç duymam iyi geceler için aramaya zaten hergün görüyorum bu adamı

Kusuruma bakmayın ama ben sizin bu adamı sevdiğinizden şüphe ettim bu yorumla.
Ben sevdiğim adam dışarıda arkadaşlarıyla çıkmışken eve sağsalim geldi mi diye düşünerek yatar ama tetikte uyurdum.
İnsan sevdiği için endişe etmez mi hiç? Bunun neresi kıskançlık tribine giriyor?

Not: Eşimle aynı şirkette tanışıp evlendik.

Kusuruma bakmayın ama ben sizin bu adamı sevdiğinizden şüphe ettim bu yorumla.
Ben sevdiğim adam dışarıda arkadaşlarıyla çıkmışken eve sağsalim geldi mi diye düşünerek yatar ama tetikte uyurdum.
İnsan sevdiği için endişe etmez mi hiç? Bunun neresi kıskançlık tribine giriyor?

Not: Eşimle aynı şirkette tanışıp evlendik.
Ben ilgi görmedim hiç kimseden o yüzden garip geliyor

İlgi görmemekle alakalı olduğunu sanmıyorum,sonuçta karnı aç olan insan yemek yer,ilgiye doymuş bir insanında ilgiye ihtiyacı olan insanla aynı şeyler hissedeceğinide sanmam

Yazdığın yazıları okudukça kendimi gördüm sende. Bı şekilde 7 yıldır bi ilişki yürütüyordum.. Takii bayramda erkek arkadaşlarıyla tatişe gidene kadar!! İnan içimin ne kadar yandığını anlatamam. Benim sevgimin belkide %90ını "GÜVEN" oluşturuyordu. Ama olan bana oldu. Tatlım doğrusunu yapıyorsun demeyi çok isterdim ama mağlesef değil. Ben bunu çok acı deneyimledim. Aldatılmadım ama özgür bıraktığım için uçtu gitti ve giderken sen beni sevsen merak ederdin beni göndermezdin dedi. Benim acı deneyimimi yaşa istemem.

Ben ilgi görmedim hiç kimseden o yüzden garip geliyor

Ben de duygularını hemen belli eden biri değilim. Beni yeni tanıyan çoğu kişiye göre soğuk ve mesafeliyimdir. Dolayısıyla eşime de açık olmam zaman aldı.
Sevgi kolay bulunmuyor.
Bu aşırı bağlanan, kıskançlık triplerine girip girip tartışan hatunlar hep kaybetme korkusu yaşadıklarından. Nasıl onun aşırısı iterse, ilginin azlığı da şüpheye düşürür.

Herkesin eksikleri var. Seviyorum diyorsan çaba göstermem lazım. Kendini zorla.

kız nası gönderdin sen:KK53::KK53::KK53:
melake gibisin maşallah
ben olsam mıçardım ağzına otur yerine derdim:KK23:

Back
X