- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Rolleri degişmiş durumdayız o trip atıyorbi de kadınları anlamak zor derler ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rolleri degişmiş durumdayız o trip atıyorbi de kadınları anlamak zor derler ..
Çoçuk gibi Olgun degil kiÖnemsendiğini hissetmek istemesi kadar doğal bir şey yok. Sevgilinizin hakkı var önemsenmek istiyor. Bu tür şeyler belliki size çok basit geliyor ama insan sevince ya da aşık olunca değer görmek istiyor. Kuru bir seni seviyorum zannetmiyorum ki ne kadar önemli olunduğunu hissettirsin. İnsan arada da olsa görmek istiyor yani anlayabiliyorum sevgilinizi.. Bence sizde anlamaya çalışın ve yavaş yavaş önemli olduğunu hissettirin. Bu devirde kimseye güven olmaz bunu da bi yere not edin. Çok kaba bi tabir olacak kusuruma bakmayın ama eskiler boşa dememiş yemeyenin malını yerler diye.. Bir gün ilgiyi başka yerde arar bunda da sizi suçlar kısacası..
Açıkça ihtiyaç duymam iyi geceler için aramaya zaten hergün görüyorum bu adamı
Ben ilgi görmedim hiç kimseden o yüzden garip geliyorKusuruma bakmayın ama ben sizin bu adamı sevdiğinizden şüphe ettim bu yorumla.
Ben sevdiğim adam dışarıda arkadaşlarıyla çıkmışken eve sağsalim geldi mi diye düşünerek yatar ama tetikte uyurdum.
İnsan sevdiği için endişe etmez mi hiç? Bunun neresi kıskançlık tribine giriyor?
Not: Eşimle aynı şirkette tanışıp evlendik.
Erkeklerin hemen hemen hepsi çocuk gibidir zaten. Bence eğlenceli oluyor. Olgun bi insanla bi süre sonra zor gelir hayat. Hayat zaten yeterince ciddiyken biraz çocuk gibi olmaları bence daha iyidir.Çoçuk gibi Olgun degil ki
Bilmiyorum yanlış mı hissediyorum ama soğuk bi mizacınız var gibi? Mesafeli misiniz gerçek hayatta?Ben ilgi görmedim hiç kimseden o yüzden garip geliyor
Yabancılara karşı çok mesafeliyim ama arkadaşlarımı sıcagımBilmiyorum yanlış mı hissediyorum ama soğuk bi mizacınız var gibi? Mesafeli misiniz gerçek hayatta?
Ben ilgi görmedim hiç kimseden o yüzden garip geliyor
Öyle gibi beni seviyor ama olmuyorMuhtemelen sevgilinize karşı pek bir şey hissetmiyorsunuz...
İşte cevap belli..Öyle gibi beni seviyor ama olmuyor
Yok bebegim bizim ailenin kadınları böyledir erkekleri kısıtlamazlarkız nası gönderdin sen
melake gibisin maşallah
ben olsam mıçardım ağzına otur yerine derdim![]()
Sonuçta bizde gidiyoruz böyle yerlereYok bebegim bizim ailenin kadınları böyledir erkekleri kısıtlamazlar
her erkeğin hayali sizin ailedeki kadınlarYok bebegim bizim ailenin kadınları böyledir erkekleri kısıtlamazlar