- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Rahat olalım mesela istedigi gibi gelsin herkessevgili olma anlayışınız ne peki birlikte olmak adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat olalım mesela istedigi gibi gelsin herkessevgili olma anlayışınız ne peki birlikte olmak adına
Sen annelik le sevgili olmayı karıştırıyorsun bence :)
Özgür bırakıp sıkmamakla, merak ve ilgi çok başka şeyler bence siz yanlış anlamışsınız olayı.Aranır mesela çok içme denir.Hava soğuk montunu giydinmi denir.Çok sigara içme sabah ölürsün boğaz ağrısından denir.Gidiceğiniz yere vardınmı denir.Doğru düzgün eğlen dön yanlışını duymiyim denir.
GİT demek özgür bırakmaktır.Yukarıda saydıklarım ilgi alaka ve merak.
ama sevgililik bu olmamalı tabiki herkes rahat olsun ama seninki biraz abartıya kaçıyorRahat olalım mesela istedigi gibi gelsin herkes
Miss'çim tavsiyene katılamıyorum ama genel olarak tespit ve görüşün çok hoşuma gitti. O konuda çok hak verdim sana. :) doğruya doğru. Olgun, aşmış kadınları yurdum erkeği kaldıramıyor. Alışmamışlar görmeye. Kezban triplerini normal sanıyorlar :)Valla konu sahibesi , trip atmayan, sacma sapan davranmayan , gercekten olgun kadinlar genelde yalniz ve mutsuz. Toplumumuz erkegi olgun kadini tasiyamiyor ne yazik ki.
Abla tavsiyesi tripli ol, sacma sapan davran, cocukca kiskan, yasama alani tanima, nefes aldirma, kiminlesin nerdesin ne yedin ictin o kiz kim o adam kim niye konustun arkadasini begenmiyorum onunla bir daha konusma benden baska kimseyle konusma vakit gecirme bir hayatin olmasin kafasinda ol. Iste o zaman deger gorursun. Etrafimda deger goren, el ustunde tutulan kadinlarin hepsi kezban olarak tabir edilen cig ve gorgusuz tiplerden olusuyor.
Miss'çim tavsiyene katılamıyorum ama genel olarak tespit ve görüşün çok hoşuma gitti. O konuda çok hak verdim sana. :) doğruya doğru. Olgun, aşmış kadınları yurdum erkeği kaldıramıyor. Alışmamışlar görmeye. Kezban triplerini normal sanıyorlar :)
Aman yok ya. Öyle bir tip olup beni çeken biriyle beraber olacağıma, böyle kalır tek kalırım. Sen kendin uygula :))Ulen Sevde, sen bekar degil miydinGel bak sen de uy tavsiyeme nasil kismetlerin artacak
Cherry tavsiyelerini yabana atma
![]()
Aman yok ya. Öyle bir tip olup beni çeken biriyle beraber olacağıma, böyle kalır tek kalırım. Sen kendin uygula :))