Tripliyim

Uzak durulması gerekilen bir erkek türü daha.
abim başak.
valla karısının arkasını hep o topluyor
bence erkekleri ideal eş:)
her yeri toplar,bulaşık,çamaşır hepsini yapar.
karısı fin fin gezer,o bakmışsın ev topluyor:)
ha zor yanları abim tipik başak, ayy çok iddiacı,herşeyi o bilir, eleştiriye kapalıdır:))

Evet bana heyecanla anlattı ondan sinirlendim aslında.
Ben bir kuzen de ne zaman birini heyecanla anlatsa sonrasında öğreniyorum ki duygusal yakınlık besliyormuş meğerse. Bir tek örnekten yola çıkarak da hükme varılır mı bilemedim.

Benim de ilgimi çeken biri olunca saçma detayları başkalarına aktarıyorum, "Mantı açmış bir gün..." gibi

Karar verdim: Kız etkilemiş.

Eeeee? Ne olmuş ki? Linç yiyip bir sürü beğenmedim alacağım ama yine de söyleyimKezbanlik bu malesef.
Ne güzel yeni biriyle tanışmış. Kız çok aktif biri. Muhabbet etmişler. Ne güzel o ortamda yeni, zihin açıcı bir sohbet imkanı bulmuş. Niye baskiliyorsunuz? Aldatma, hoşlanmaya dönerse zaten anlarsınız. Ben baskıya gelemiyorum, baskı da yapamam.

Ben de olsam aynisini hissederdim, kizdan detaylar vererek bahsetmes, sana zaman ayirmayip onunla muhabbet edecek zamani ayirmasi cok garip. Bahsettiklerinizden bana hic 33 yasinda gibi biri gelmedi. Empati yetenegide yok, olgunlasmis olsaydi eger karsisindaki kadinin neye sinir olup olmayacagini, aranizi nelerin bozup ya da baglayabilecegini olcup, bicip ya da tartardi

Son düzenleme:
Ay bu kadar mı yağğğni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…