- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Yani adamın size anlattıklarında gereksiz detaylar var ama canınız trip çekiyorsa da atın derimFlört ettiğim şahıs bugün öğlenden sonra hiç yazmadı. Konteynerkentte görevli. Normalde çok işleri de olmuyor gelen gideni kontrol ediyorlar. Sorun olursa onları bildiriyorlar. Ben de bir süre orda görev aldım. Şimdi izinliyim. Neysem konuya geleyim: öğlenden sonra hiç mesaj yazmadı, yani daha doğrusu mesajımı görmedi ben de yazmadım. Sonra akşamüstü mesaj attı, arayayım dedi. Neymiş efendim, yanında çalışan arkadaşının manevi kız kardeşi gelmiş. Kız yazılım mühendisiymiş Alman bilmem ne şirketinde çalışıyormuş. Birbirlerine yaşlarını sormuşlar.(ne alaka) Kız buna sen daha küçüksün demiş(33 yaşında kazık kadar ) kız bilmem ne belediyesinde adaylık koyacakmış falan fişman. Kız geldi beni unuttu dedim içimden . Triplendim. Yanındaki arkadaşını da tanıyorum. Evli olduğu halde gelen geçene ağzının suyu akarak bakan, konuşmaya çalışan biri. Ay ne bileyim gerçekten şuan garip duygular içerisine girdim. Aaa kıskanmışım. Abartıyorum demi
Evet bana heyecanla anlattı ondan sinirlendim aslında.Yani adamın size anlattıklarında gereksiz detaylar var ama canınız trip çekiyorsa da atın derim
Ay hiç gerek yokmuş gerçekten, sizi dellendirmek için yapmış olabilir mi?Evet bana heyecanla anlattı ondan sinirlendim aslında.
SanmamAy hiç gerek yokmuş gerçekten, sizi dellendirmek için yapmış olabilir mi?
Bana anlatmasındaki amacı çözümleyemedimKonuşma detaylarını vermesi ne alaka ya
Ama yeni tanışma hafiften yaşla ilgili sohbet, yorumlar vs ufak flörtleşme başlangıcı gibi geldi ya da hoşuna gitmiş muhabbet
Aynen rezil edici bir konuşma yapayım en iyisi içim soğumayacak çünkü"Hayir adayligini koyacak da seni de yardimcisi mi yapacak ne bu heyecan? Bunun icin mi mesajima bile bakmadin aksama kadar yazmadin? Iki selam verdi yasini sordu diye ozel kalem mi sandin kendini beni ikinci plana atacak kadar? Nasil bir his acaba ikinci plana atilmak? Dur bende deneyeyim keyif veriyor mu sonra ozet gecerim sana." Yazip 3 saatlik film acip mesajlarina bakilmayacak flort kisisi olurdu benim icin
Ohoo onu paketleyip yeni aşklara yelken açtım. Azıcık flörtözüm napcenNişanlı değil miydin sen ?
YakındırBen olsam triplenirdim istemsizce hatta kavgaya giderdi işin sonu gibi
Ben içimde tutamıyorum ya o şey söylenecek illa ki, hatta şuan soğudum.Cool ol kiskandigini belli etme tepene çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?