- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Yoo hepsi bu kadardı. Ama ben heyecanlı anlatmasına sinir oldumBana çok normal geldi konuşmaları, flört etmiş sanki demiş yukarda birileri ama aşırı normal tanışmışlar sadece. Etkilendiğini düşünmüyorum. Size böyle hissettirecek başka bir şey dedi mi?
Terazi burcuyum demiyor daOhoo onu paketleyip yeni aşklara yelken açtım. Azıcık flörtözüm napcen
Adam ağzı açık ayran budalası gibi kıza düşmüş seni bile unutmuş . Gerizeka..lı gibi sanki kankasına anlatıyor boş bu herif bu bacımYoo hepsi bu kadardı. Ama ben heyecanlı anlatmasına sinir oldum
Eveterkek arkadşın başak mı?
ne var başakalrda ayol. ben de başağım :))))erkek arkadşın başak mı?
ne var başakalrda ayol.
başağın erkeği ayrı kadını bambaşka canım :) erkeği flörtüz zeki birini gördü mü ayılır bayılır :)
Aslında ben de zekiyimdirbaşağın erkeği ayrı kadını bambaşka canım :) erkeği flörtüz zeki birini gördü mü ayılır bayılır :)
evet oğlum başak,abim başak :) en yakın arkadaşlrım da başak ,severim başakları ben yaaa:)))başağın erkeği ayrı kadını bambaşka canım :) erkeği flörtüz zeki birini gördü mü ayılır bayılır :)
benimde 6 yıllık ilişkim başak babam başak şimdiki birlikte oldugum başakevet oğlum başak,abim başak :) en yakın arkadaşlrım da başak ,severim başakları ben yaaa:)))
ahaha senin nşene kurban olsun oAslında ben de zekiyimdir
Off Başak erkeği... Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?