Tripliyim

Abartmıyorsun. Bana dese artık eski flörtüm olmuştu. Basbayağı kız ilgisini çekmiş ve bunu sana söylemekten çekinmemiş.
hadi diğer ihtimal kıskan diye (33 yaşında adam yuh) böyle bir şey sana dediyse akıl zoru vardır heralde saçmalamış.
Sen haklısın

Ben kudururum öyle durumda.Ne demek sevgilim bir kadınla oturacak.Tanisacak.At tribini birkaç gün yüz verme.

Sen yine tatlı ve minnoş şekilde atmışsın tribini ben çok kıskanç olduğum için ve karşımdaki insan bi kızı bu kadar heyecanlı anlattığı için eril enerjim çoşar ve baya laf söylerdim sanırım...

Yine siz gazladınız diye bu kadar atarlandım. Tüh keşke dünyasını başına yıksaydım. Neyse olan oldu

Unutamıyorum.Sanirim uzun zaman unutamicam.
Kimse anlamıyor.Benim birsuru ilişkim oldu.Aldatildim.Sevilmedim.Umursanmadim.Ben onunla tanıştım.Dedigim hicbirseyi unutmuyor.Uzerime düşüyor.İlgili sefkatliydi.Sadece çok çabuk kızıyordu.Sonra öfkesi geciyordu.Aldatma vs.Bir kıza baktığını görmedim.El üstünde tuttu.Agliyorum diye hadi evlenelim dedi.Sonra herşey bozuldu.Annesi aramıza girdi.Surekli stres herkes karıştı.En sonda dayısının gelini beni silmiş.Umrumda olmadı.O kız bile iliskime defalarca burnunu soktu.Dun ağır lafı ona söyledim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…