- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi balizza_17
-
Gözümü kapatıp kaşıkla kazımaya çalışıyorum şu an bile midem bulandıhayir kalmiyorum mesela süt dibi tutunca delik delik oluyo ya o mesela cok rahatsiz ediyo beni
ama bakmam uzun sure zaten
Denedim ben de tutmadimodaya ayak uydurayım dedim çok zevkli sizde denemezmisisnizz !!
Ciksin tabi,biz baska seyler konusalim sizinleSosyal medya çok kullanmıyorum, o yüzden denk gelmedim ben demek ki. Görmediğim de iyi olmuş, hala diken dikenim yanaklarıma kadarkonuyu da takip etmeyeceğim, çıksın gitsin aklımdan :)
Sosyal medya çok kullanmıyorum, o yüzden denk gelmedim ben demek ki. Görmediğim de iyi olmuş, hala diken dikenim yanaklarıma kadarkonuyu da takip etmeyeceğim, çıksın gitsin aklımdan :)
dalga konusu yapıp basite aldığınız şeyler insanların hayatını olumsuz etkileyen şeyler olabiliyo. bu derceye gelmeseydim burdan konu açıp benim gibisi varmı dsormazdım.. siz eksik olun. inşallah sizinde birinin empati kurmasına ihtiyaç duycak sorunlarınız olmazzUnutursun merak etme, bu ara moda oldu zaten son birkaç yıldır herkes deli, herkes fobik, herkesin psikolojisi bozuk
Bu görüntülerin iç kaldırıcı olması normal. Hemen herkesi rahatsız edebilirler.
En ufak korkusu olan insanlar kendini fobik olarak tanımlıyorlar, deli olarak tanımlıyorlar ona yanıyorum.
Korkmak, tiksinmek, rahatsız olmak normaldir.
Fobi olabilmesi için çok daha farklı tanı kriterlerine ihtiyaç var.
Arkadaşa da "psikolok" u empati yapsın ne diyelim
naptin bacim yaaaGoogle da bakınca ben de çok kotu oldum şu an kalbim deli gibi çarpıyor dehşet kaşınıyorum mideme kramplar girdi. Ama normal hayatta böyle görüntüyle karşılaşmaz ki insan. Ben hiç görmemiştim şimdiye kadar. Bende de varmış bak bilmiyordum.
dalga konusu yapıp basite aldığınız şeyler insanların hayatını olumsuz etkileyen şeyler olabiliyo. bu derceye gelmeseydim burdan konu açıp benim gibisi varmı dsormazdım.. siz eksik olun. inşallah sizinde birinin empati kurmasına ihtiyaç duycak sorunlarınız olmazz
justho sen bakdinmi resimleree incelyerekDalga konusu değil de kendinizi deli olarak görmeniz lüzumsuz bence
Zaten kimse de o gözle bakmaz, merak etmeyin
Aynisi bende de var gercektrn kucuklugumden beri hep vardi.Ozelliklr sungerlere vs yakindan bakinca cok koyu oluyorum.Aglamiyorum ama cok farkli bir his yasiyorum cok korkuncmerhabalar. büyük bi derdim var ! belki yazdıklarımı okuyanlar bu deli ne saçmalıyo diye tepki vericek ama araştırmalarıma göre bu bi hastalık !!
Delik fobisi ! yazarken bile içim ürperiyoror.. küçük gözenekli, delikli yuvarlak şeyler gördükçe kalbim sıkışıyo bağıra bağıra ağlamam geliyo kendimden tiksiniyorum bi iki saat gibi geçici süreyle ruhsal bunalıma giriyorum... araştırayım kurtulayım bu dertten diyorum fakat internete ne zaman yazsam daha çok kötü oluyorum çünkü kurtulmak için yazdığım yazıbeni daha çok delirtiyor önüme milyonlarca delikli gözenekli rahatsız edici fotoğraflar çıkıyor.. yenemiyorum bu korkumu.. en son doktora başvurmayı düşünüyorum. fakat benim gibi olan varmı yoksa gerçekten ben delimiyim diye buraya yazmak istedim.. benimle aynı durumda olan varmıı ?
bakmakla olunmuyo ki varsa eger oldugunu farkedıyorsunbayada kiside avrmis
merak ettim ya biraz fazla incelemek istiyorum ama korkuyorum bendede olur diye:)))
Bunu yasasaydiniz moda mi diye soramazdiniz.O kadar korkunc bir his ki anlatilmaz yasanir.Son gunlerin modasi da bu
Ne delikmis
Eskiden yok muydu acaba delik denen sey de birden herkeste fobisi turedi
baskasi açtiBu konunun aynısı daha önce açılmış mıydı yoksa deja vu mu yaşıyorum :)
Öncelikle şunu söyleyeyim, hepimizin bir şeyler görünce, bakınca içimizin garip olduğu şeyler olabilir, bu illa fobiniz olduğu anlamına gelmez. Fobi diyebilmemiz için hayatınızı sürdürmekte zorlanmanız, ciddi işlevsizlik yaşamanız gerekmektedir. Böcekten çoğu kadın hoşlanmaz ama herkesin böcek fobisi yoktur mesela. Bu fotoğrafa bakınca her içi garip olan kişiye de aynı şekilde "tripofobi"si var denemez. Fobisi olan insanların hayatı ciddi düzeyde etkilenmektedir. O yüzden kendinize tanı koymaktan vazgeçin önce, çoğu psikologun belki "tripofobi" diye bir şeyden haberi bile yoktur. Sürekli delik görmenizi gerektiren bir hayatınız yoksa dert edilecek bir durum değil, Google Görseller'den açıp bakarak sıkıntım var demeyin, buradaki insanları da etkileyip yanlış düşünmelerine sebep olmayın derim.
baskasi açti
yorumlara bakliirsa dunya nufusunun dortde biri delik fobisine sahipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?