- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
İNŞALLAH iyi haberle gelirsin canım, bekliyorum.bende yarına randevu aldım tahlillerimi yapacam 1 ay oldu zencefili kullanalı bakalım değerlerimde düzelme var mı sizinle paylaşacağım inşallah
Nasıl bir beslenme programı, glutensiz mi? Yulafta gluten var çünkü.Canım doktor bana hıc ılac vermedı.cok yuksek degıl sadece takıp dedı.ama ben saglık olaylarının ustune cok gıderım.son bır yıllık zevkı kontrollerım ıstatıstıgını cıkardım.ona gore beslenme programı yaptım.ancak dedıgım gıbı trıgılıserıdın 299 dan 128 e dusmesının tek acıklaması zencefıl benım gozumde.cunku ekstra baska takvıye almadım.kolesterolde ıstwdgım dusus yok henuz.yulaf ekledım programa.
Off ya ben okuyunca çok heveslendim zorda olsa içmeye çalıştım bir hafta zoraki içtim çünkü bu tür otlarla ve kürlerle pek aram yok çok zorlanıyorum 2 3 gün içinde alışmıştım ta ki kavanoza rendeleyip suyunu biriktirinceye kadar o günden beri çok zorlanıyorum içmekte özellikle açken biraz bir şeyler atıştırıp içsem olmaz mı miğCanım doktor bana hıc ılac vermedı.cok yuksek degıl sadece takıp dedı.ama ben saglık olaylarının ustune cok gıderım.son bır yıllık zevkı kontrollerım ıstatıstıgını cıkardım.ona gore beslenme programı yaptım.ancak dedıgım gıbı trıgılıserıdın 299 dan 128 e dusmesının tek acıklaması zencefıl benım gozumde.cunku ekstra baska takvıye almadım.kolesterolde ıstwdgım dusus yok henuz.yulaf ekledım programa.
Kızlar yarın doktora gıdecegım ıs gıtmeyecegım.sonra zaten yılbası tatılı.ptesı anlatırım uzun bır sekıldeOff ya ben okuyunca çok heveslendim zorda olsa içmeye çalıştım bir hafta zoraki içtim çünkü bu tür otlarla ve kürlerle pek aram yok çok zorlanıyorum 2 3 gün içinde alışmıştım ta ki kavanoza rendeleyip suyunu biriktirinceye kadar o günden beri çok zorlanıyorum içmekte özellikle açken biraz bir şeyler atıştırıp içsem olmaz mı miğde mi bulandırıyor
Allah Allah, aksine zencefil mide bulantısına iyi gelir ve tavsiye edilir. Hiç biriktirmedim hep taze sıktım,etkin maddesinin tesiri azalır, oksitlenir durudukça, taze yap sen de. Diren ahsen, içmeye devam...Off ya ben okuyunca çok heveslendim zorda olsa içmeye çalıştım bir hafta zoraki içtim çünkü bu tür otlarla ve kürlerle pek aram yok çok zorlanıyorum 2 3 gün içinde alışmıştım ta ki kavanoza rendeleyip suyunu biriktirinceye kadar o günden beri çok zorlanıyorum içmekte özellikle açken biraz bir şeyler atıştırıp içsem olmaz mı miğde mi bulandırıyor
Değerlerinin düzelmesinden sonra tekrar kontrole gittin mi?
Zencefili bırakmıştın. Tekrar yükselme oldu mu?
Günaydın kızlar bir şey soracağım, yapay hormonu kürle birlikte almaya devam edenler kürden önce mi, sonra mı (kaç dk) alıyorlar hapı?
Amin inşallah canım, ben de herkese sağlık dolu mutluluk dolu bir yıl diliyorum, herşey gönlünüzce olsun2016 haşimatoyu tarihe gömdüğümüz yıl olsun inşallah. hepinizi sevgiyle selamlıyorum kızlar. İYİ YILLAR...
2. tahlile gitmedim henüz. ama zencefile yeniden başladım. kullanan başka birisi 1 yıl en kötü şartta 6 ay kullanmak gerektiğini söyledi yeniden başladım. arada kesintiler olsada hala kullanıyorum. ama dediğin gibi zencefilin acısı benim için dünyanın en tatlısı.
kolestrol benimde 233 tü. dr. spor önerdi. ama beslenmeme dikkat ediyorum artık. çünkü tahlil öncesi kuruyemiş filan kaçırmıştım. eşime maydonoz kürü yaptım onunki düştü, şimdi zencefilden içtikten 15 dk. sonra bende içiyorum. bakalım banada etki edecekmi. sonucu yazarım.
yulaf bende aldım ama henüz kullanamadım. ama yılmak yok kolestrolüde yeneriz biz evelalllah.
Ben ilacı keserek uyguluyorum zaten bir başkası için sordum. O bu şekilde kullanmak istiyormuş. Bu konuda kimseyi zorlayamam sonuçta kesin bir bilgi- belge, kaynak yok.bence yapay hormonları çıkarın hayatınızdan.gerçekten işe yaramıyorlar. değerlerde TSH düşük görünüyor ama sen öyle hissetmiyorsun vücudunda. ağrılar, bıkkınlık, bitkinlik, kuru cilt, bakımsız saçlar her yeriniz marazlı gibi. Ama sevgili zencefil öylemi? daha bir ay bitmeden güzellik fışkırıyor. saçlar, cilt, ruh halin, ağrıların... herşey bedeninizde normale dönüyor.
ha bide çarpıntıları unuttum. zencefille oda bitiyor. oh çok şükür kurtuldum sentetik hormondan. 14 ekimden beri kullanmıyorum.
2016 haşimatoyu tarihe gömdüğümüz yıl olsun inşallah. hepinizi sevgiyle selamlıyorum kızlar. İYİ YILLAR...
Ben bıraktım korkutucu bir şey yok şuan halimde. Bende ki etkileri; ilacı aldığım zamankinden, daha dincim, moralim daha iyi, ağrılarım hafifledi, cildim daha da canlandı, gribal+soğuk algınlığı cinsinden kolay hastalanmıyorum, çok şükür. Karar senin, sen bilirsin arkadaşım.3 gun duzenli kullandım ilac agir gelmeye basladı .ikisini birlikte icersem ilaç fazla gibi geliyo.
İyi hissediyorum zencefille .
Ilacı birakmak korkutucu geliyor .
Zencefıl ınanılmaz bır hafıflık verıyor vucuda.etkılerını ben sanırım 2. Haftadan berı goruyorum.resmen hıssedıyorsun bır fark okdugunu.ben ptesı ıs bası yapacagım daha uzun ve detaylı konusuruz.hatta ayrı bır topık acmayı dusunuyorum.bılımsel datalarla ıyılesme ıspatlama seklınde.gercek tek bır sey var zencefıl ıse yarıyor.bence yapay hormonları çıkarın hayatınızdan.gerçekten işe yaramıyorlar. değerlerde TSH düşük görünüyor ama sen öyle hissetmiyorsun vücudunda. ağrılar, bıkkınlık, bitkinlik, kuru cilt, bakımsız saçlar her yeriniz marazlı gibi. Ama sevgili zencefil öylemi? daha bir ay bitmeden güzellik fışkırıyor. saçlar, cilt, ruh halin, ağrıların... herşey bedeninizde normale dönüyor.
ha bide çarpıntıları unuttum. zencefille oda bitiyor. oh çok şükür kurtuldum sentetik hormondan. 14 ekimden beri kullanmıyorum.
Benın spor yapacak vaktım yok.ancak beslenme desteklı bır seyler yapıyorum.onceden de saglıklı yasam konularına merakım vardı.artık sımdı uzman olurum:)ancak kuruyemıs falan demıssın de onların ıcınde ıyı yaglar var yanı zararsız.ozellıkle cevız falan zaten cok faydalı tıroıde.fındık desen yeryuzundekı en faydalı seylerden bırı.bunlarda kolesterol var mı kı2. tahlile gitmedim henüz. ama zencefile yeniden başladım. kullanan başka birisi 1 yıl en kötü şartta 6 ay kullanmak gerektiğini söyledi yeniden başladım. arada kesintiler olsada hala kullanıyorum. ama dediğin gibi zencefilin acısı benim için dünyanın en tatlısı.
kolestrol benimde 233 tü. dr. spor önerdi. ama beslenmeme dikkat ediyorum artık. çünkü tahlil öncesi kuruyemiş filan kaçırmıştım. eşime maydonoz kürü yaptım onunki düştü, şimdi zencefilden içtikten 15 dk. sonra bende içiyorum. bakalım banada etki edecekmi. sonucu yazarım.
yulaf bende aldım ama henüz kullanamadım. ama yılmak yok kolestrolüde yeneriz biz evelalllah.
Neden dırekt yemıyorsun da sıkıyorsun? Posası da cok onemlı bence.hem de sıkım esnasında mıdeye gıdrken aktarılan kap degısımlerınden falan bakterı kapma olasılıgı daha aza ınsdırgenır.zaten ozunde sulu.agzında cıgnerken baya suyu cıkıyor.ben hızlı hızlı yutardım onceden.sımdı ıyı geldıgını gordukce dayabıldıgım.kadar agzımda oyalanıyorum.Allah Allah, aksine zencefil mide bulantısına iyi gelir ve tavsiye edilir. Hiç biriktirmedim hep taze sıktım,etkin maddesinin tesiri azalır, oksitlenir durudukça, taze yap sen de. Diren ahsen, içmeye devam...
Ilk tahlılıne kadar bırakma zaten3 gun duzenli kullandım ilac agir gelmeye basladı .ikisini birlikte icersem ilaç fazla gibi geliyo.
İyi hissediyorum zencefille .
Ilacı birakmak korkutucu geliyor .
Yağlı tohumları akşam değil sabah-gündüz tüketmek gerekiyor. Özellikle tatlı bir şey yerken yanında yenirse (ör: meyve ) kan şekerinin zıplamasını önler.Benın spor yapacak vaktım yok.ancak beslenme desteklı bır seyler yapıyorum.onceden de saglıklı yasam konularına merakım vardı.artık sımdı uzman olurum:)ancak kuruyemıs falan demıssın de onların ıcınde ıyı yaglar var yanı zararsız.ozellıkle cevız falan zaten cok faydalı tıroıde.fındık desen yeryuzundekı en faydalı seylerden bırı.bunlarda kolesterol var mı kı
Cunku bıtkılesel.bakmam lazım.tabı her seyın fazlası zararlı.yıne de omega vs acısından aksamları ıkı cevız bır kac fındık antep fıstıgı badem donusumlu yıyorum.ama cevız fıx
Yanında kuru ıncır.yulafa dograyarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?