Gebeliğe Hazırlık Tsh yüksekliği ve hamile kalanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smnrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle tuhaf seyleri var doktorların.. Bana da hormon testi yaptırmamı istemiyor doktor her ay yapılmazmıs.. Ama benim hormonlar her ay değişiyor neden zor ki yapmak.. Çok sevindim adına rabbim hayırlı eyler inş bilmiyorum kucagına aldın mı ama saglıkla nasip olur inş tesekkür ederim inş bende o güzel haberi alabilirim

2 yıl sonunda hamile kalabildim. Hamile olduğum zaman 2.5 altıydı gerçekten. Size de hayırlısıyla nasip olur inş

Canım hic korkma başla ilaca tüp bebek tutsada ilk 3 ay senin tiroidini kullaniyor bebek her ay ver testini dozunu ayarlat. Henüz 7 haftalığım ama inşallah güzel ilerler kucağıma almak nasip olur

Merhaba kızlar benimde tsh sorunum var.. Tsh 3.8 çıktı.. Ocakta da tüp bebek tedavim başlıycak.. Bana ilaç olarak levitron 25 mg verdiler.. Günde 1 tane sabah aç karnına.. Acaba 1 ayda düşer mi bu hormon ya..
Evet canım bir ayda düşüyor. Ben 10 yıldır bu ilacı kullanyrm. Ara ara doz değişimi oluyor ve 1 ay sonra kontrol ettiryrm hep

2 yıl sonunda hamile kalabildim. Hamile olduğum zaman 2.5 altıydı gerçekten. Size de hayırlısıyla nasip olur inş
İnş.. Rabbim herkese nasip etsin.. Dert veripte dermansız bırakmasın

Evet canım bir ayda düşüyor. Ben 10 yıldır bu ilacı kullanyrm. Ara ara doz değişimi oluyor ve 1 ay sonra kontrol ettiryrm hep
Ben ocak ayında da tekrar testleri yaptırcam.. Zaten genel olarak yapıyorlar tedaviye başlamadan önce.. İçimi rahatlattınız sanki bu ilaç işe yaramaz gibi geliyordu bana.. Siz de mi aç karnına içtiniz

Canım hic korkma başla ilaca tüp bebek tutsada ilk 3 ay senin tiroidini kullaniyor bebek her ay ver testini dozunu ayarlat. Henüz 7 haftalığım ama inşallah güzel ilerler kucağıma almak nasip olur
Tesekkür ederim canım.. Başladım zaten içmeye.. İnş hayırlısıyla kucagına alırsın

Ben ocak ayında da tekrar testleri yaptırcam.. Zaten genel olarak yapıyorlar tedaviye başlamadan önce.. İçimi rahatlattınız sanki bu ilaç işe yaramaz gibi geliyordu bana.. Siz de mi aç karnına içtiniz
Evet kahvaltıdan yarım saat önce. Daha doğrusu alışkanlık oldu uyanınca ilk önce ilacımı içyrm sonra kah hazırlayana kadar vakit geçiyor zaten. En kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inş.

4.75 ile hamile kaldım. 7.94ten düşürdüm. Kalınabiliyor
Sağlıkla kucağınıza alın. Bazı kişilerin gebelikte ortaya çıkıyor zaten. Doğumdan sonra da geçiyor. Ablam gebeliğinde ilaç kullandı. Şimdi içmiyor çocuğu 11 yaşında gerek kalmadı kullanmasına

bende dahiliye gittim tsh 4 cikti kan.degerlerimde vitaminlerde dusukluk vardi onlar icin ilac verdi ama.tirot vermedi gebelik.dusunuyorum.dedigim halde kadin.doguma.mi soylemem.gerekiyor ayrica y seklinde perdeli rahim ve yunurta tembelligim var adetlerim duzensizdir 2 3 ay da.bir olurum cok sey denedim olmadi en.son.tiroittendir belki diye.dusunduk ama ilac vermediler hic gebe kalamadim 2 sene icerisinde.. iyi bir doktor oneriniz var mi

Evet kahvaltıdan yarım saat önce. Daha doğrusu alışkanlık oldu uyanınca ilk önce ilacımı içyrm sonra kah hazırlayana kadar vakit geçiyor zaten. En kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inş.
Allah razı olsun.. Aynen bende öyle yapıyorum gözümü açar açmaz ilacı içiyorum sonra kahvaltı işte. Ama saat farklı oluyor sıkıntı olur mu acabs

8 aydır tsh değerim 3-6 arası inip çıkıyor ve çocuk düşünüyoruz 7 aydır erteledim baktım inmiyor değer dalga geçer gibi doktor zaten ilaç kullanıyorsun başlayın dedi ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak. İşin özü 8 ayda 100 mg a kadar çıkartıldı ilaç ama hala 3 ün altına düşmedi değerim ve doktorumda ilaç kullanmana rağmen nasıl düşmez ilk defa böyle birşey görüyorum dedi ne yapacağımı şaşırdım Bi bilgisi olan var mı?

Benimde gebelikte çıktı yeni. 6 haftalığım.. 5.69 çıktı. İlaç başladım. Düşer değilmi. Tedirgin ettiler bebeğin beyin yapısını etkiliyor diye

Benimde gebelikte çıktı yeni. 6 haftalığım.. 5.69 çıktı. İlaç başladım. Düşer değilmi. Tedirgin ettiler bebeğin beyin yapısını etkiliyor diye
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.rahat olun. Değeriniz normal seviyeye çok yakın zaten. Bu tsh öyle 2 3 günle etkileyecek bişey değil uzun vadede önemli. Aylarca çok çok yüksek değerde olması lazım zarar vermesi için. Ki sizin çok düşük. Ben de 9 ay kullandım. Çom şükür çocuğum sağlıklı doğdu

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.rahat olun. Değeriniz normal seviyeye çok yakın zaten. Bu tsh öyle 2 3 günle etkileyecek bişey değil uzun vadede önemli. Aylarca çok çok yüksek değerde olması lazım zarar vermesi için. Ki sizin çok düşük. Ben de 9 ay kullandım. Çok şükür çocuğum sağlıklı doğdu

Allah razı olsun çok rahatlattınız. 3.çocuğum ama diğerlerinde hiç karşılaşmamıştım. Sizinde çocuğunuzu bağışlasın Rabbim

Merhaba kızlar.. Tsh için 1.5 aydır ilaç içiyorum levitron 25 mg.. Hala düşmemiş ya 3.4 çıktı.. Ben bu hafta tedaviye de başladım tüp bebek.. Pazartesi ilaç yazdıırcam da hızlı bir sekilde düşüren ilaç varmı? Bebeğin tutunmasını olumsuz etkiler mi bu.. Ayrıca d vitamini de düşük çıktı.. Bunlar sorun olur mu ya moralim baya bozuldu

Doktorun doz artırımı yapacak canım benimde doz artımında düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…