Evet öyle tuhaf seyleri var doktorların.. Bana da hormon testi yaptırmamı istemiyor doktor her ay yapılmazmıs.. Ama benim hormonlar her ay değişiyor neden zor ki yapmak.. Çok sevindim adına rabbim hayırlı eyler inş bilmiyorum kucagına aldın mı ama saglıkla nasip olur inşBendede varmış hamile kalamiyordum ilac basladigim ay kaldim cok şükür hic bi doktor hormon testi yaptırmak istemedi özelde de devlettede inatla yaptirinca ogrendim şimdi ilaca devam ediyorum. İnşallah sizinde güzel haberiniz olur
Canım hic korkma başla ilaca tüp bebek tutsada ilk 3 ay senin tiroidini kullaniyor bebek her ay ver testini dozunu ayarlat. Henüz 7 haftalığım ama inşallah güzel ilerler kucağıma almak nasip olurEvet öyle tuhaf seyleri var doktorların.. Bana da hormon testi yaptırmamı istemiyor doktor her ay yapılmazmıs.. Ama benim hormonlar her ay değişiyor neden zor ki yapmak.. Çok sevindim adına rabbim hayırlı eyler inş bilmiyorum kucagına aldın mı ama saglıkla nasip olur inştesekkür ederim inş bende o güzel haberi alabilirim
Evet canım bir ayda düşüyor. Ben 10 yıldır bu ilacı kullanyrm. Ara ara doz değişimi oluyor ve 1 ay sonra kontrol ettiryrm hepMerhaba kızlar benimde tsh sorunum var.. Tsh 3.8 çıktı.. Ocakta da tüp bebek tedavim başlıycak.. Bana ilaç olarak levitron 25 mg verdiler.. Günde 1 tane sabah aç karnına.. Acaba 1 ayda düşer mi bu hormon ya..
Evet etkisi oluyor. Tsh gebeliği engelemiyor ama hamile kalma süresini uzatıyor demişti bir doktor bana. Ben ilaç kullanyrm her teste her şeye bakıldı ama 2 yılda hamile kalamadım. Tek bildiğimz ben de tsh idi. O da sürekli zaten kontrol ettiryordum hep normal denildi.
Evet etkisi oluyor. Tsh gebeliği engelemiyor ama hamile kalma süresini uzatıyor demişti bir doktor bana. Ben ilaç kullanyrm her teste her şeye bakıldı ama 2 yılda hamile kalamadım. Tek bildiğimz ben de tsh idi. O da sürekli zaten kontrol ettiryordum
İnş.. Rabbim herkese nasip etsin.. Dert veripte dermansız bırakmasın2 yıl sonunda hamile kalabildim. Hamile olduğum zaman 2.5 altıydı gerçekten. Size de hayırlısıyla nasip olur inş
Ben ocak ayında da tekrar testleri yaptırcam.. Zaten genel olarak yapıyorlar tedaviye başlamadan önce.. İçimi rahatlattınız sanki bu ilaç işe yaramaz gibi geliyordu bana.. Siz de mi aç karnına içtinizEvet canım bir ayda düşüyor. Ben 10 yıldır bu ilacı kullanyrm. Ara ara doz değişimi oluyor ve 1 ay sonra kontrol ettiryrm hep
Tesekkür ederim canım.. Başladım zaten içmeye.. İnş hayırlısıyla kucagına alırsınCanım hic korkma başla ilaca tüp bebek tutsada ilk 3 ay senin tiroidini kullaniyor bebek her ay ver testini dozunu ayarlat. Henüz 7 haftalığım ama inşallah güzel ilerler kucağıma almak nasip olur
Evet kahvaltıdan yarım saat önce. Daha doğrusu alışkanlık oldu uyanınca ilk önce ilacımı içyrm sonra kah hazırlayana kadar vakit geçiyor zaten. En kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inş.Ben ocak ayında da tekrar testleri yaptırcam.. Zaten genel olarak yapıyorlar tedaviye başlamadan önce.. İçimi rahatlattınız sanki bu ilaç işe yaramaz gibi geliyordu bana.. Siz de mi aç karnına içtiniz
Sağlıkla kucağınıza alın. Bazı kişilerin gebelikte ortaya çıkıyor zaten. Doğumdan sonra da geçiyor. Ablam gebeliğinde ilaç kullandı. Şimdi içmiyor çocuğu 11 yaşında gerek kalmadı kullanmasına4.75 ile hamile kaldım. 7.94ten düşürdüm. Kalınabiliyor
Allah razı olsun.. Aynen bende öyle yapıyorum gözümü açar açmaz ilacı içiyorum sonra kahvaltı işte. Ama saat farklı oluyor sıkıntı olur mu acabsEvet kahvaltıdan yarım saat önce. Daha doğrusu alışkanlık oldu uyanınca ilk önce ilacımı içyrm sonra kah hazırlayana kadar vakit geçiyor zaten. En kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inş.
Sorun olmaz canım. Önemli olan o gün içmenAllah razı olsun.. Aynen bende öyle yapıyorum gözümü açar açmaz ilacı içiyorum sonra kahvaltı işte. Ama saat farklı oluyor sıkıntı olur mu acabs
İçiyorum ya başka şansım yok ki zatenSorun olmaz canım. Önemli olan o gün içmen
Benimde gebelikte çıktı yeni. 6 haftalığım.. 5.69 çıktı. İlaç başladım. Düşer değilmi. Tedirgin ettiler bebeğin beyin yapısını etkiliyor diyeSağlıkla kucağınıza alın. Bazı kişilerin gebelikte ortaya çıkıyor zaten. Doğumdan sonra da geçiyor. Ablam gebeliğinde ilaç kullandı. Şimdi içmiyor çocuğu 11 yaşında gerek kalmadı kullanmasına
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.rahat olun. Değeriniz normal seviyeye çok yakın zaten. Bu tsh öyle 2 3 günle etkileyecek bişey değil uzun vadede önemli. Aylarca çok çok yüksek değerde olması lazım zarar vermesi için. Ki sizin çok düşük. Ben de 9 ay kullandım. Çom şükür çocuğum sağlıklı doğduBenimde gebelikte çıktı yeni. 6 haftalığım.. 5.69 çıktı. İlaç başladım. Düşer değilmi. Tedirgin ettiler bebeğin beyin yapısını etkiliyor diye
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.rahat olun. Değeriniz normal seviyeye çok yakın zaten. Bu tsh öyle 2 3 günle etkileyecek bişey değil uzun vadede önemli. Aylarca çok çok yüksek değerde olması lazım zarar vermesi için. Ki sizin çok düşük. Ben de 9 ay kullandım. Çok şükür çocuğum sağlıklı doğduBenimde gebelikte çıktı yeni. 6 haftalığım.. 5.69 çıktı. İlaç başladım. Düşer değilmi. Tedirgin ettiler bebeğin beyin yapısını etkiliyor diye
Allah razı olsun çok rahatlattınız. 3.çocuğum ama diğerlerinde hiç karşılaşmamıştım. Sizinde çocuğunuzu bağışlasın RabbimÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.rahat olun. Değeriniz normal seviyeye çok yakın zaten. Bu tsh öyle 2 3 günle etkileyecek bişey değil uzun vadede önemli. Aylarca çok çok yüksek değerde olması lazım zarar vermesi için. Ki sizin çok düşük. Ben de 9 ay kullandım. Çok şükür çocuğum sağlıklı doğdu
Doktorun doz artırımı yapacak canım benimde doz artımında düştüMerhaba kızlar.. Tsh için 1.5 aydır ilaç içiyorum levitron 25 mg.. Hala düşmemiş ya 3.4 çıktı.. Ben bu hafta tedaviye de başladım tüp bebek.. Pazartesi ilaç yazdıırcam da hızlı bir sekilde düşüren ilaç varmı? Bebeğin tutunmasını olumsuz etkiler mi bu.. Ayrıca d vitamini de düşük çıktı.. Bunlar sorun olur mu ya moralim baya bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?