- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
hangi ülkedesiniz acaba?almanyadaysaniz saglik sigortanizdan yardim taleb edebilirsiniz.Aile doktorunuz sizin tükenmis oldugunuzu ve yardima ihtiyaciniz oldugunu belirten bir rapor verirse belki yardim alma imkaniniz olabilir.Ya da tüm cocuklarla birlikte kur basvurusunda bulunabilirsiniz.
Onun disinda esinizi duruma müdahale etmek icin sinir krizi gecirmenizi tavsiye ediyorum.Tek mantikli care bu.Disarda para kazanip gelmek sonra hic bir seye dokunmamak kabul edilemez.Ruh sagliginizi kaybetmeden harekete gecmalisiniz.
olabilir.Isvicre de sosyal bir devlet.Internetten arastirma yapabilir misiniz?Almancaniz nasil?
Tam anlamiyacaksiniz sigorta sirketinizin adini verin ben bulmaya calisayim.Benim sigorta sirketimin web sayfasinda bu tür bilgiler bulunuyor.
Ama tabi sossyo ekonomik durumunuzun bu tür yardimlar icin uygun olup olamadigini bilemem.
o zaman internete sigortanizin adini ve sorunu yazip forumlarda aramayi deneyin.size anlatan arkadasiniza bunu nerden duydugunu sorun.Muhtemelen orda da vardir.Direk sigortaya sormak akillica mi olur bilemem.Anonim olarak sorun.
Bu esnada kocan artık biseyler öğrenmek zorunda madem 4 çocuk babasi sen nereye kadar yeteceksin erkegim demek kadini tavuk gibi kuluckaya yatırmak değil.eşşek gibi de birşeyler öğrenmek zorunda onları tekbasiniza yapmadiniz.kendini 5. Çocuk gibi kenara cekmemeli istedigi kadar işten yorgun gelsin
İki çocukla tüketiyorum sizinde Allah yardımcınız olsun. Eşinizden yardım isteyin artık idare edemiyorum deyin.
Eşim anlamaz cocuk bakmaktan deyip vazgeçme onunda işine öyle geliyor çünkü. Valla ben kafam atınca bir söyleniyorum oda bakmak zorunda. Cok zor Allah dayanma gücü versin.
Amiiiin Allah razı olsun... bugün baya ilgilendi küçüklerle ben de biraz temzlik yaptım bu bile terapi gibi geldi daha iyi hissetmemi sağladı en azından biyerlerden başlamış oldum.. bu arada psikologdan randevu aldım biraz anlatıp yükümü dökmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?