Tü-ke-ni-yo-rum...

hangi ülkedesiniz acaba?almanyadaysaniz saglik sigortanizdan yardim taleb edebilirsiniz.Aile doktorunuz sizin tükenmis oldugunuzu ve yardima ihtiyaciniz oldugunu belirten bir rapor verirse belki yardim alma imkaniniz olabilir.Ya da tüm cocuklarla birlikte kur basvurusunda bulunabilirsiniz.

Onun disinda esinizi duruma müdahale etmek icin sinir krizi gecirmenizi tavsiye ediyorum.Tek mantikli care bu.Disarda para kazanip gelmek sonra hic bir seye dokunmamak kabul edilemez.Ruh sagliginizi kaybetmeden harekete gecmalisiniz.

Ya bu sigortadan yardim talep etme isvicre de de gecerli midir acaba? Daha once bir arkadasim bahsetti ama pek ihtimal vermedigim icin hic sigorta ofisini arayip bilgi almadim. 18 aylik bir oglum var, ikinci cocugum dogmak uzere, bende yardim alabilir miyim acaba :) bugun noel diye her yer kapali arayip bilgi alamiyorum, cokta merak ettim

olabilir.Isvicre de sosyal bir devlet.Internetten arastirma yapabilir misiniz?Almancaniz nasil?
Tam anlamiyacaksiniz sigorta sirketinizin adini verin ben bulmaya calisayim.Benim sigorta sirketimin web sayfasinda bu tür bilgiler bulunuyor.

Ama tabi sossyo ekonomik durumunuzun bu tür yardimlar icin uygun olup olamadigini bilemem.

Ben fransizca konusulan kantonda kaliyorum almancam hic yok :) fransizcam cok iyi, arastirmaya calistim ama ne yazarsam yazayim bununla alakali hic bir sey cikmadi, arayayim dedim bugun noel kapali. Ben calismiyorum esim calisiyor, ama kendim herhangi bir yardim almiyorum devletten. Ben sigorta karsilar diye dusundum, birde hamile oldugum icin en pahali sigortayi yaptirdim surekli hastaneye gittigim icin, ama ekstra bir ucretle yardimci tutamayiz sanirim

o zaman internete sigortanizin adini ve sorunu yazip forumlarda aramayi deneyin.size anlatan arkadasiniza bunu nerden duydugunu sorun.Muhtemelen orda da vardir.Direk sigortaya sormak akillica mi olur bilemem.Anonim olarak sorun.

bu tür durumlarda annenin psikolojik olarak nasil oldugu cok önemli.Bir cok insan sizin durumunuzda ama bir sekilde idare edebiliyorlar.Eger gercekten gecerli bir nedeniniz varsa yardimci olurlar.Öbür türlü babanin da yardimci olmasi beklenir.Konu sahibinin 4 cocugu var ve anlattiklarindan gercekten de yardima ihtiyaci oldugu anlasilabiliyor.Sizin durumunuzu bilemedigim icin yorum yapamayacagim.

o zaman internete sigortanizin adini ve sorunu yazip forumlarda aramayi deneyin.size anlatan arkadasiniza bunu nerden duydugunu sorun.Muhtemelen orda da vardir.Direk sigortaya sormak akillica mi olur bilemem.Anonim olarak sorun.

Haklisiniz, direk sormak akillica olmaz. Ben rutin bir sey gibi algiladim, boyle bir hakkim varsa faydalanmak isterdim ama diger turlu cok zor bir durumda degilim tabi ki. Sartlari varsa buyuk olasilikla bana uymayacaktir. Yine de bir arastirayim. vielen dank :)

Eşinize resti çekin “ben iş bulup çalışıcam sen de evde otur çocuklara bak” deyin. benim çocuğum yok. Olmuyor henüz tedavi görüyoruz. Yine de işe gidince dinleniyorum resmen. Evin işi bitmiyor. En azından iş yerinde yorulsam da bir kahve molam var. Evdeyken o yok. Gerçi saldım son zamanlarda ama o ayrı konu :)

Bu esnada kocan artık biseyler öğrenmek zorunda madem 4 çocuk babasi sen nereye kadar yeteceksin erkegim demek kadini tavuk gibi kuluckaya yatırmak değil.eşşek gibi de birşeyler öğrenmek zorunda onları tekbasiniza yapmadiniz.kendini 5. Çocuk gibi kenara cekmemeli istedigi kadar işten yorgun gelsin

Mesela az önce geldi çocuğun kulakları kirlenmiş dedi!! (sık hastalandığı ve şuanda da hasta olduğu için banyo yaptırmaya korkuyorum artık) e bi zahmet bi mendil al eline de temizle yani kısacası her şeyi benden bekliyor... yalnız şunu da söyleyeyim çocukları okula götür getir doktor işleri sporları falan bunlarla o ilgileniyor ben çıkmıyorum iki küçükle.

İki çocukla tüketiyorum sizinde Allah yardımcınız olsun. Eşinizden yardım isteyin artık idare edemiyorum deyin.

Eşim anlamaz cocuk bakmaktan deyip vazgeçme onunda işine öyle geliyor çünkü. Valla ben kafam atınca bir söyleniyorum oda bakmak zorunda. Cok zor Allah dayanma gücü versin.

Amiiiin Allah razı olsun... bugün baya ilgilendi küçüklerle ben de biraz temzlik yaptım bu bile terapi gibi geldi daha iyi hissetmemi sağladı en azından biyerlerden başlamış oldum.. bu arada psikologdan randevu aldım biraz anlatıp yükümü dökmek istiyorum..

Aynen öyle sanki biz dünyaya çocuk bakmayı bilerek mi geliyoruz herşey tecrübe oluyor. Arada tatlı dille küçük yardımlar iste. Daha sonra süreklilik haline getir sende insansin sonuçta bu kadar yüklenme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…