- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Merhabalar değerli kk hatunları...
Uzun zamandır aktif olarak takip ediyorum siteyi,şimdi giriş yapıp konu açma gereği duydum zira kendimi hiç iyi hissetmiyorum!
Konu çok dallı budaklı olsa da aslında kısaca yetişemediğim sorumluluklarımın bana çok ağır gelmeye başlaması..
Çalışan bir kadın değilim 33 yaşında ve 4 çocuk annesi ev kadınıyım. Gurbette yaşıyorum ailem bana çok uzak burda sadece eşimin ailesi var!
Kızım henüz 9 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendim ve aslında planlı bir gebelik değildi.. (bu konu çok ayrı lütfen beni suçlamayın neden hamile kaldın diyerek zira kaldırabilecek gücüm yok)
Derken doğum gerçekleşti ve inanılmaz ağlayan hiç susmayan bir oğlum oldu kolik belası beni tüketti.. Oğlum şuan 5 aylık kolik bitti fakat izleri devam ediyor kucakta olmadığı her saniye çığlık çığlığa ağlıyor maalesef ve ben artık çıldırmak üzereyim
Bebeklerimi tek başıma yetiştiriyorum kimseden yardım görmüyorum,dolayısyla hiç bir işime yetişimiyorum..
Bıktım usandım artık bazen kapıyı çekip evi terkedesim geliyor
Kirlenmiş evim dağ gibi çamaşırlarım aç eşim ve çocuklarım ve her şeye yetişmeye çalışan ben kıvranıyorum artık imdat diye çığlık atasım geliyor...
Eşim çocuk bakımından anlamıyor sadece kucakta tutuyor ağladığı zaman geri bana veriyor.. iki küçüklerim sürekli hastalanıyorlar doktorlar ilaçlar ateşler tıkalı burunlar SÜREKLİ ağlayan bir bebek lütfen bana akıl verin ben ne yapayım nasl yetişeyim bütün bu işlere??? Tükendim artık inanın yaşamayn bilmez her gün ağlıyorum çaresiz hissediyorum elimden tutan yok
Gurbet çok büyük detmiş anadan uzak olmak insanı mahvedermiş bunu çok iyi anladım ama yapabileceğim bir şey yok...
sizlerden pozitif yorumlar bekliyorum Allah rızası için bu çaresiz kardeşnize kötü yorum yapmayın psikolojim bitik durumda!
Canım benim neden kendini strese sokuyorsun,bak üçüncü bebeğimi bilerek isteyerek hamile kaldım.Diger iki kızım da okula gidiyorlardı.Zor öğretmenlerimiz vardı ,her gün yığınla ödevler, testler,proje ödevleri.Kizim doğdu dedim Allah'ım ben ne yaptım.İnan hiç birşeye yetisemicem sandım.Ama kendi kendimle çok konuşurum ben.Kendimi sakinleştirdim.Üçüylede dört dortluk ilgilendim.Tabi eşimde aynı senin eşin gibi.SAKİN ol ,gül, evini toplu tut,bak temizliğe de biri geliyormuş.Yemegini ön plana koy.Aç bir şarkı al bebeğini sırtına kanguruyla.Yemeginide yap ,işini de.Sen güçlü olmalısın,sen o evi ayakta tutansin.Başarirsin merak etme ,insan isteyince yapamayacağı hiç bir şey yok inan bana.İnşAllah çabucak geçer zira akıl sağlığım tehlikede.
Valla üç çocuğum var 10,8 ve 11 aylık gayette ilgileniyorum.Asla yemeksiz olmam,üstleri başları temiz olur.Ödevlerini beraber yaparız .Okuldan gelince yemek yerken film izleriz.En sevdiğimiz aktivite akşam her iş bitince çay keyfi yaparız.Ücunede bakıyorum ve çok da ilgileniyorum.Ha bir dördüncü olsa beni zorlar mı zorlar ama olmuşsa bir kere onla da basa çıkılabilir.Çocuklarım tabii ki benim sorumluluğumda ben farklı bir şey söylediğimi hatırlamıyorum! Ayrıca ben 3 çocuk istedim Rabbim 4 verdi diye günahına mı girseydim? Okumamış cahil birisi değilim sanırım aklınızda farklı bir imaj oluştu.
Sen basaracaksin inan bana .MasAllah dördünüde çok güzel yetiştirmiş ,guzel bir anne olucakoin.Az sabır,az cesaret.Şöyle açıklayabilirim ilk 3 yavrumu isteyerek bekleyerek hamile kaldım.. ilk yavrum 11 ikincisi 8 üçüncüsü ise 2 yaşlarındalar.. aralarındaki yaş farklılıkları gayet makul ve genel olarak sessiz bebeklerdi.. ama Allah birtaneyi de plansız bir şekilde verdi üStelik kolik olunca duvara çarpmış gibi oldum resmen.. anlatabimiyor muyum?
Moral mi veriyorsun, yerin dibine mi sokuyorsun anlamadım valla.Valla üç çocuğum var 10,8 ve 11 aylık gayette ilgileniyorum.Asla yemeksiz olmam,üstleri başları temiz olur.Ödevlerini beraber yaparız .Okuldan gelince yemek yerken film izleriz.En sevdiğimiz aktivite akşam her iş bitince çay keyfi yaparız.Ücunede bakıyorum ve çok da ilgileniyorum.Ha bir dördüncü olsa beni zorlar mı zorlar ama olmuşsa bir kere onla da basa çıkılabilir.
Konu sahibi de zaten çocuklarımla ilgilenmiyorum demiyor. Yoruldum diyor. 5 çocuk olsa 5iylede ilgilenilir sokağa atılacak değil ama yorucu olduğundan, yardım alamadığından, kendini kötü hissettiğinden bahsediyor. Böyle birinin dert yandığı konuda kendisi mükemmelmis gibi gosterenleri anlamıyorum.3 çocuğunuz var tamam çok iyi bakiyosunuz ama hiç mi demiyorsunuz yoruldum bunaldim. Yaptiginiz yorumun hanimefendiye faydası ne. Kendini yetersiz hissetmekten baskaValla üç çocuğum var 10,8 ve 11 aylık gayette ilgileniyorum.Asla yemeksiz olmam,üstleri başları temiz olur.Ödevlerini beraber yaparız .Okuldan gelince yemek yerken film izleriz.En sevdiğimiz aktivite akşam her iş bitince çay keyfi yaparız.Ücunede bakıyorum ve çok da ilgileniyorum.Ha bir dördüncü olsa beni zorlar mı zorlar ama olmuşsa bir kere onla da basa çıkılabilir.
Gerçek hayatta da vardır ya böyle insanlar . Sen derdini anlatirsin teselli veriyormuş gibi başlar kendisinin ne kadar mükemmel olduğuna btirirMoral mi veriyorsun, yerin dibine mi sokuyorsun anlamadım valla.
canm sekil a da ben 4 ye hamileyim. ve benmkiler hep kucukler kizim daha 6 aylik sadece sabir etmek ben senin gibi gina noktasina gelmedim rabbim sabir veriyor. suan kizim dis cikariyo ve evde iki yaramaz tek uyut. yedir icir evi temizle cok .zorlaniyorsan oglunu sirtina bagla derim eskiden kadinlar isini oyle yapiyormus. benekler tv sever onune koysan reklam acsan yemege gelincede cocuklara uyunca yap. islwrini aksamdan hal et benceMerhabalar değerli kk hatunları...
Uzun zamandır aktif olarak takip ediyorum siteyi,şimdi giriş yapıp konu açma gereği duydum zira kendimi hiç iyi hissetmiyorum!
Konu çok dallı budaklı olsa da aslında kısaca yetişemediğim sorumluluklarımın bana çok ağır gelmeye başlaması..
Çalışan bir kadın değilim 33 yaşında ve 4 çocuk annesi ev kadınıyım. Gurbette yaşıyorum ailem bana çok uzak burda sadece eşimin ailesi var!
Kızım henüz 9 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendim ve aslında planlı bir gebelik değildi.. (bu konu çok ayrı lütfen beni suçlamayın neden hamile kaldın diyerek zira kaldırabilecek gücüm yok)
Derken doğum gerçekleşti ve inanılmaz ağlayan hiç susmayan bir oğlum oldu kolik belası beni tüketti.. Oğlum şuan 5 aylık kolik bitti fakat izleri devam ediyor kucakta olmadığı her saniye çığlık çığlığa ağlıyor maalesef ve ben artık çıldırmak üzereyim
Bebeklerimi tek başıma yetiştiriyorum kimseden yardım görmüyorum,dolayısyla hiç bir işime yetişimiyorum..
Bıktım usandım artık bazen kapıyı çekip evi terkedesim geliyor
Kirlenmiş evim dağ gibi çamaşırlarım aç eşim ve çocuklarım ve her şeye yetişmeye çalışan ben kıvranıyorum artık imdat diye çığlık atasım geliyor...
Eşim çocuk bakımından anlamıyor sadece kucakta tutuyor ağladığı zaman geri bana veriyor.. iki küçüklerim sürekli hastalanıyorlar doktorlar ilaçlar ateşler tıkalı burunlar SÜREKLİ ağlayan bir bebek lütfen bana akıl verin ben ne yapayım nasl yetişeyim bütün bu işlere??? Tükendim artık inanın yaşamayn bilmez her gün ağlıyorum çaresiz hissediyorum elimden tutan yok
Gurbet çok büyük detmiş anadan uzak olmak insanı mahvedermiş bunu çok iyi anladım ama yapabileceğim bir şey yok...
sizlerden pozitif yorumlar bekliyorum Allah rızası için bu çaresiz kardeşnize kötü yorum yapmayın psikolojim bitik durumda!
Allah akıl fikir versin böylelerine.Gerçek hayatta da vardır ya böyle insanlar . Sen derdini anlatirsin teselli veriyormuş gibi başlar kendisinin ne kadar mükemmel olduğuna btirir
Dikkatli bakmamissiniz ben konu sahibi için değil oradaki bir arkadaşın dört çocukla ilgili bir eleştiri yaptığı için ona istinaden yazdım.Yani ilgilenmezsiniz ,bakamazsiniz dediği için gayette bakabiliyorum yazdım.Kendimi övmek değil tabiki amacım.Hem kime öveyim kim taniyorda öveyim ,konu sahibine yazdığım diğer mesajlara bakarsanız anlarsınız zatenKonu sahibi de zaten çocuklarımla ilgilenmiyorum demiyor. Yoruldum diyor. 5 çocuk olsa 5iylede ilgilenilir sokağa atılacak değil ama yorucu olduğundan, yardım alamadığından, kendini kötü hissettiğinden bahsediyor. Böyle birinin dert yandığı konuda kendisi mükemmelmis gibi gosterenleri anlamıyorum.3 çocuğunuz var tamam çok iyi bakiyosunuz ama hiç mi demiyorsunuz yoruldum bunaldim. Yaptiginiz yorumun hanimefendiye faydası ne. Kendini yetersiz hissetmekten baska
Tekrar okursaniz anlarsıniz mesajlarımin tümüne bakin lütfenMoral mi veriyorsun, yerin dibine mi sokuyorsun anlamadım valla.
Şimdi dikkatli baktım. Hep konu sahibini alintilamissiniz.Dikkatli bakmamissiniz ben konu sahibi için değil oradaki bir arkadaşın dört çocukla ilgili bir eleştiri yaptığı için ona istinaden yazdım.Yani ilgilenmezsiniz ,bakamazsiniz dediği için gayette bakabiliyorum yazdım.Kendimi övmek değil tabiki amacım.Hem kime öveyim kim taniyorda öveyim ,konu sahibine yazdığım diğer mesajlara bakarsanız anlarsınız zaten
Allah akıl fikir versin böylelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?