- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Evet ben orada bir arkadaşın verdiği olumsuz eleştiriye istinaden yazdım.Konu sahibini neden yardımı olmicak yorum yazayım.Ben bir nevi konu sahibine destek amaçlı yazdım.Yani cevabına destek olmak icinŞimdi dikkatli baktım. Hep konu sahibini alintilamissiniz.
Ya konu sahibine veya başkasına yazdıklarınizdan uzaktan teselli veriyor dan çok kendinizi övüyor gibi duruyosunuzcanim tekrar konunun başına dön ve benim onu konu sahibine destek vermek amaçlı bir arkadaşa verdiği yoruma destek için yazdim.Bakarsan sevinirim
Sizinkinden başka da olumsuz eleştiri görmedim. Eşiyle ilgili olumsuz yorum yapmışlar sadeceEvet ben orada bir arkadaşın verdiği olumsuz eleştiriye istinaden yazdım.Konu sahibini neden yardımı olmicak yorum yazayım.Ben bir nevi konu sahibine destek amaçlı yazdım.Yani cevabına destek olmak icin
tekrar bakarsanız sevinirim.Asla kendimi övmek gibi bir amacım olamaz , lütfen bütün mesajlarımi okuyup öyle yorum yazın.Şimdi dikkatli baktım. Hep konu sahibini alintilamissiniz.
Canım benim tamam haklısın da hep konu sahibi alintilamissin normal olarak bizde konu sahibine yazdın sandık. Kusura bakma lütfen.canim tekrar konunun başına dön ve benim onu konu sahibine destek vermek amaçlı bir arkadaşa verdiği yoruma destek için yazdim.Bakarsan sevinirim
Ben olumsuz eleştiri mi yapmışım ,lütfen konu sahibinin verdiği cevaba bakarsanız oradaki bir üyenin aile planlaması hakkında verdiği yoruma ,konu sahibine destek olmak için yazdığımı görürsünüzSizinkinden başka da olumsuz eleştiri görmedim. Eşiyle ilgili olumsuz yorum yapmışlar sadece
Önemli değil tabiki yanlış anlaşılmak istemem,asla bir insanı üzmek yada kırmak ta istemem.Ben konu sahibinin yorumuna destek olmak amaçlı alıntı yaptım.Neden faydası olmucak yorum yazayım.Anlasildiysam ne mutluCanım benim tamam haklısın da hep konu sahibi alintilamissin normal olarak bizde konu sahibine yazdın sandık. Kusura bakma lütfen.
Eşinizin durumu iyiyse bir yardımcı tutmasını isteyebilirsiniz değilse anneniz veya kizkardesinizi veya varsa yakın olduğunuz başka birini bir süreliğine davet edebilirsiniz durumunuzu anlatıp.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kolaylıklar..Merhabalar değerli kk hatunları...
Uzun zamandır aktif olarak takip ediyorum siteyi,şimdi giriş yapıp konu açma gereği duydum zira kendimi hiç iyi hissetmiyorum!
Konu çok dallı budaklı olsa da aslında kısaca yetişemediğim sorumluluklarımın bana çok ağır gelmeye başlaması..
Çalışan bir kadın değilim 33 yaşında ve 4 çocuk annesi ev kadınıyım. Gurbette yaşıyorum ailem bana çok uzak burda sadece eşimin ailesi var!
Kızım henüz 9 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendim ve aslında planlı bir gebelik değildi.. (bu konu çok ayrı lütfen beni suçlamayın neden hamile kaldın diyerek zira kaldırabilecek gücüm yok)
Derken doğum gerçekleşti ve inanılmaz ağlayan hiç susmayan bir oğlum oldu kolik belası beni tüketti.. Oğlum şuan 5 aylık kolik bitti fakat izleri devam ediyor kucakta olmadığı her saniye çığlık çığlığa ağlıyor maalesef ve ben artık çıldırmak üzereyim
Bebeklerimi tek başıma yetiştiriyorum kimseden yardım görmüyorum,dolayısyla hiç bir işime yetişimiyorum..
Bıktım usandım artık bazen kapıyı çekip evi terkedesim geliyor
Kirlenmiş evim dağ gibi çamaşırlarım aç eşim ve çocuklarım ve her şeye yetişmeye çalışan ben kıvranıyorum artık imdat diye çığlık atasım geliyor...
Eşim çocuk bakımından anlamıyor sadece kucakta tutuyor ağladığı zaman geri bana veriyor.. iki küçüklerim sürekli hastalanıyorlar doktorlar ilaçlar ateşler tıkalı burunlar SÜREKLİ ağlayan bir bebek lütfen bana akıl verin ben ne yapayım nasl yetişeyim bütün bu işlere??? Tükendim artık inanın yaşamayn bilmez her gün ağlıyorum çaresiz hissediyorum elimden tutan yok
Gurbet çok büyük detmiş anadan uzak olmak insanı mahvedermiş bunu çok iyi anladım ama yapabileceğim bir şey yok...
sizlerden pozitif yorumlar bekliyorum Allah rızası için bu çaresiz kardeşnize kötü yorum yapmayın psikolojim bitik durumda!
MasAllah dört oğlan , dört gelin ne güzel ve kalabalık bir ailen olucakCanım bi silkelen kendine gel. Akıllıca düşün, birini bulamayız diye düşünme, ilan ver, verdbileceğin rakamı yaz. Bnm tek oğlum vardı, tek olmadın 2. Yindüşünelim dedik üçüz oldu. 4 oğlum var ve 40 yaşım bitiyor. Ama madden sıkışsam bile 2 yardımcı ile duruyorum çünkü psikiyatriste daha azı gitmeyecek. Düzelmek te garanti değil . Mutlaka ve mutlaka yardımcı bulmalısın. Ayrıca bn aileme çok yakın oturuyorum, kimseden fayda yok. Kendini tüketme onlar yanımda olsa şu olur bu olur diye. Her koyun kendi bacağından asılıyor
Teşekkürler, Sağlıklı olsunlar İnşallah da. Ben yalnız da olurumMasAllah dört oğlan , dört gelin ne güzel ve kalabalık bir ailen olucak
Evet anlatabiliyorsunuz ama 4 çocuk çok fazla siz de böyle düşünüyorsunuz ki şu anda çok fazla şikayet ediyorsunuz.Şöyle açıklayabilirim ilk 3 yavrumu isteyerek bekleyerek hamile kaldım.. ilk yavrum 11 ikincisi 8 üçüncüsü ise 2 yaşlarındalar.. aralarındaki yaş farklılıkları gayet makul ve genel olarak sessiz bebeklerdi.. ama Allah birtaneyi de plansız bir şekilde verdi üStelik kolik olunca duvara çarpmış gibi oldum resmen.. anlatabimiyor muyum?
2 küçük çocukla günde 3 saat uyuyup, maksimum 1 saat oturur pozisyonda olup, geri kalan 20 saat sürekli ayakta, koşturmaca ve iş yapar halde olduğum düşünülürse; siz 4 çocukla ne ara uyuyorsunuz acaba?
Bir de benim gündüz bakıcım var...
Nefes alıyorsunuz anladığım kadarıyla sadece.
Allah yardımcınız olsun, tahayyül edemedim.
Tükeniyorum başlığınız yanlış olmuş, çoktan bitmiş olmanız gerekirdi.
Ne yapıp edip eşinizle konuşacak, onu yardımcı olmaya zorlayacaksınız.
Ya da ikinizin harcamalarından kısıp yardımcı bakıcı alacaksınız.
Yazık ya siz de insansınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?