Tü-ke-ni-yo-rum...

Şimdi dikkatli baktım. Hep konu sahibini alintilamissiniz.
Evet ben orada bir arkadaşın verdiği olumsuz eleştiriye istinaden yazdım.Konu sahibini neden yardımı olmicak yorum yazayım.Ben bir nevi konu sahibine destek amaçlı yazdım.Yani cevabına destek olmak icin

Evet ben orada bir arkadaşın verdiği olumsuz eleştiriye istinaden yazdım.Konu sahibini neden yardımı olmicak yorum yazayım.Ben bir nevi konu sahibine destek amaçlı yazdım.Yani cevabına destek olmak icin
Sizinkinden başka da olumsuz eleştiri görmedim. Eşiyle ilgili olumsuz yorum yapmışlar sadece

canim tekrar konunun başına dön ve benim onu konu sahibine destek vermek amaçlı bir arkadaşa verdiği yoruma destek için yazdim.Bakarsan sevinirim
Canım benim tamam haklısın da hep konu sahibi alintilamissin normal olarak bizde konu sahibine yazdın sandık. Kusura bakma lütfen.

Sizinkinden başka da olumsuz eleştiri görmedim. Eşiyle ilgili olumsuz yorum yapmışlar sadece
Ben olumsuz eleştiri mi yapmışım ,lütfen konu sahibinin verdiği cevaba bakarsanız oradaki bir üyenin aile planlaması hakkında verdiği yoruma ,konu sahibine destek olmak için yazdığımı görürsünüz

Canım benim tamam haklısın da hep konu sahibi alintilamissin normal olarak bizde konu sahibine yazdın sandık. Kusura bakma lütfen.
Önemli değil tabiki yanlış anlaşılmak istemem,asla bir insanı üzmek yada kırmak ta istemem.Ben konu sahibinin yorumuna destek olmak amaçlı alıntı yaptım.Neden faydası olmucak yorum yazayım.Anlasildiysam ne mutlu

Eşinizin durumu iyiyse bir yardımcı tutmasını isteyebilirsiniz değilse anneniz veya kizkardesinizi veya varsa yakın olduğunuz başka birini bir süreliğine davet edebilirsiniz durumunuzu anlatıp.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kolaylıklar..

Canım bi silkelen kendine gel. Akıllıca düşün, birini bulamayız diye düşünme, ilan ver, verdbileceğin rakamı yaz. Bnm tek oğlum vardı, tek olmadın 2. Yindüşünelim dedik üçüz oldu. 4 oğlum var ve 40 yaşım bitiyor. Ama madden sıkışsam bile 2 yardımcı ile duruyorum çünkü psikiyatriste daha azı gitmeyecek. Düzelmek te garanti değil . Mutlaka ve mutlaka yardımcı bulmalısın. Ayrıca bn aileme çok yakın oturuyorum, kimseden fayda yok. Kendini tüketme onlar yanımda olsa şu olur bu olur diye. Her koyun kendi bacağından asılıyor

MasAllah dört oğlan , dört gelin ne güzel ve kalabalık bir ailen olucak

Evet anlatabiliyorsunuz ama 4 çocuk çok fazla siz de böyle düşünüyorsunuz ki şu anda çok fazla şikayet ediyorsunuz.

noluyor ayol türevlerim türemiş
Burda başlıkları bir tek ben heceleyerek açıyorum
Lütfen biraz orjinal olalım hı ne dersin
Not: Taklitlerimden sakınınız

Kolik bebek için Ergonomik kanguru yada sling ilk tavsiyem , 2. Tavsiyem Möller Omega şurubu her gün 1 kaşık sürekli hasta olan küçüklere. 3. Tavsiyem eve bir yardımcı

4 cocugunuz var ikisi 8-11 yaslarindalar,
onlarla da baba ilgileniyor gibi anladim ben.

biraz daha fazla sorumluluk verilebilri onlara belki.

kucuk cocugu olan insanin evi illa ki daginik bazen pis olabiliyor,,
elinizden geleni yapin ama yipratmayin da kendinizi.

mumkun oldugunca kucuklerle birlikte hava almaya cikin, evden ayrilmak psikolojinize iyi gelir.
hic olmadi her gun bir mekete gidin gelin, temiz hava alirsiniz.

Kanguru ben de oneririrm, ama arabada duruyorsa oyle de olur.

haftanin bir gunu yemek isi esinizde olsun mesela,
yemek yapmasa da disaridan ismarlasin,
bir gun bile ne pisiricem diye dusunmemek sizi rahatlatir.

hatta bir gun de kucuklerde olsun, makarna yapsinlar mesela :)

Keşke bu söylediklerinizi eşimde görüp anlayabilseydi...

Ben 5 aylik cocukla ayni durumdayim Allah sizin yardimciniz olsun. Eşim ben ve oglum ayni anda hasta olduk bir haftadir yatiyoruz ev savaş alani gibi gucum yok. Diger cocuklariniz cok kucuk degilmis mesela 8 yasinda ki cocugunuz kucuk kardesini oyalarken besiginde oynatip guldururken siz elektirikli acip 11 yasindaki cocugunuz arkanizda silgi yapsa is bölümü yapsaniz yada kardeslerinizle oynayin diyip hemen bir yemek mi koysaniz. Cünku cocuklarinizda sorumluluk almasi lazim 19 aylik yigenim sofra toplarken annesine yardim ediyor oyuncaklarini topluyor siz daha cok sorumluluk verebilirsiniz..

Merhaba arkadaşlar birsürü yorum gelmiş özellikle de olumlu yorumlar hepinize tek tek teşekkür ederim... şuan evim savaş alanından farksız ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ipin ucunu bırakmamaya çalışıyorum fakat önümde öyle büyük bir dağ var ki tırmanmaya çalışırken bile yorgun düşüyorum... bütün kemiklerim ağrıyor yorgun ve uykusuzum, sadece çığlıklar bağırtılar olmadan uyumak ve sakince banyo yapmak istiyorum.. bütün bunlar lüks konumda benim için.. çoğu yorum plan program kur bunu yönet üzerine yapılmış ve çok haklısınız ama başlayacak gücüm yok önüme çıkacak duvarları biliyorum (eşim)... psikolojik destek almayı düşünüyorum çünkü kendi başıma debelendikçe daha da batıyorum sanki. Biraz değişiklik de iyi gelirdi bana bir göz kararması ile al biletleri atla git diyorum bu sefer de çocuğun ateşi öksürüğü durduruyor beni! Rabbim yardım etsin dualarım bu yönde zira ben iyi değilim ve yavrularım bana muhtaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…