tuhaf bir ilişki

ben ilişkiyi 3 hafta önce bitirdim. 6 yıllık bir ilişkiydi..bu kadar güvenim ondandı. yorum yapan herkese çok teşekkür ederim bende asla sindiremedim bu yapılanları ve bitirdim
Bitirerek iyi yapmışsın bence. Adamın yaptığı şeyler çok garip geldi. Bı daha da herhangi bir erkekle para mevzusuna aslan ama asla girme benden sana tavsiye.

Bunlar ailecek dolandiriciymis.
Senin aklini bulandirmislar..kendin bile anlamamissin neoldugunu.
Sana geri verdikleri paran icin kendilerini cok serefli saniyorlardir simdi. Elde ettikleri kar kendilerine kalmistir.
Ah insanoglu...

Ayrilmana sevindim. Uzak dur oylelerinden.

Yatirim ugruna (vaya baska sebeplerle) bi yerlere imza attirmadilarsa biraz daha ic rahatlatici yani suan aklimdan gecen cok fazla ihtimal var. (yanlis anlasilmasin yatirimin ne oldugunu bilemedigimden yuruttugum bir fikir sadece).

Parayı kurtarmışken kurtulurum bu adamdan ne yatırımı paranı kullanmış geri getirmiş para için bana hakaret eden manyağı ne yapayım canınızın hiç mi kıymeti yok o arabada ya başınıza bir şey gelseydi

Senin parayı bi güzel kullanmışlar.
Dua et yine alabilmişsin paranı.
Bu adam seni zerre sevmiyor üstüne sözlü şiddet de görmüşsün. Adam resmen dolandırıcı. Sizi kullanmış.
Arkanıza bile bakmadan tüm bağlarınızk koparın.

7 ay sonra getirip parayı vermesine şaşırdım sadece bu konuda!
Çünkü tek normal olan şey bu.

Ben olsam çıkışı gösterirdim kendisine

Yatirim ugruna (vaya baska sebeplerle) bi yerlere imza attirmadilarsa biraz daha ic rahatlatici yani suan aklimdan gecen cok fazla ihtimal var. (yanlis anlasilmasin yatirimin ne oldugunu bilemedigimden yuruttugum bir fikir sadece).
yatırım işi ben vazgeçince iptal oldu imza falan yok yani ben iptal ettiğim için hiç olmadı. kendilerinde kalan para da bu yatırım işi için verdiğim kapora parasıydı. 1500 tl gibi cüzi birşey ama yapılan büyük saygısızlıktı miktar ne olursa olsun.hiç sindirememiştim bu durumu.

Sevgiliniz küçük çaplı dolandırıcılardan. Kim bilir nerelere kullandılar o parayı. Ayrıca o para sana helal değil cart curt deyip bide üzerine ayrılıyor ve özür diliyosunuz barışıyosunuz öyle mi.

Bu adamdan kurtulmaya bakın

Dışarıdan bir yorum kusura bakma canım çok olumlu düşünüyorsun . İnsanlar eşleriyle (kaç yıllık) maddi olarak anlaşamıyorlar, dolandırma olayları oluyor. Siz kaç aydır tanıyorsunuz sevgilinizi? Eğer gerçekten sizin yatırım yapmanızı istese sizi düşünse size fikirler verir ve kararı size bırakmış olurdu. Sizin parayla işleri görülmüş, 7 ay sonra size veriyorlar . Şaka gibi..
Can sağlığınız /güvenliğiniz için uzak durun. Para için hakaret, arabayla hız yapma ve sağlıklı değil.

Paranı 7 ay boyunca kullanmış .denklestirince tekrar geri vermiş . Yalnız zorla yatırım teşviki çok tehlikeli .ona ne senin yatırımından .şu kadarını söyleyeyim ,sevgilin için paran olduğu sürece varsın ..nikahlı kocam yapsa bana bunları ,yarın bohcasini eline verir hiç frene basmadan anasının evine postalarım .

Yaptiklari şimdi toz pembe gelir sana garanti veririm 5 para etmez evlenmeye faln klkArsan hayatnn en büyük hatası olur aç gözlerini birak gitsin

Ucuz kurtulmussun diyelim, Allah bundan sonraki hayatinda mutluluklar nasip etsin

ne saçma iş.
paranla yapacağın yatırım altın almak falan olur
elden para vermeli yatırım yapmayı da ilk kez duydum

Gözünüze perde mi indiki noldu yani bilemedim, şu konuyu bir okursanız ne yapmanız gerektiğini zaten çözersiniz. Ayrılın o adamdan paranızı isteyin

Karma karışık yazmışsın.

Ancak bu kişi ile iletişimini kes.
Sen kendin yatırım yapacaksan altın hesabı aç, paranı bankaya yatır, farklı şekilde değerlendir.
Ama gidip elin adamına hele ki babasının da işin içine dahil olduğu bir yatırıma niye para verirsin?

Neyseki almışsın paranı, ama alamayadabilirdin.
Sonuçta "bu para sana artık helal değil" demiş, ne alakaysa?
Senin paran ona mı helalmiş? Tövbe tövbe....

Meşe odunu ile dövülse az bu tip adamlar.

Bak yoluna... Bu kadar da saf olma hayatta.
Bu sana bir tecrübe olsun bundan sonra, bir daha aynı hataya düşme.

Ayrıca senin ne paran olduğunu, ne gibi bir maddi durumun olduğunu da herkes ile paylaşma.

öff bu kadar silik olacak kadar ne yaşadın ya? ne bu adam ilah mı da pervane oluyorsun böyle bir dolandırıcıya? bir de özür dilemişsin.

bana yapacak aynı işi sevgilim üstüne bir de paramı vermeyecek onu doğduğuna pişman ederim. önce k.çına bir tekme sonra yallah savcılığa. sürünsün dursun resmen dolandırıcılar ailece. babası da koskoca herif ama genç bir kadının parasına bel bağlayıp yatırım yapıyor.

evlenme.... bu bir.... başkalarının hatta kocanın bıle senın kararını bu kadar etkılemesıne ızın verme buda 2...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…