tuhaf bir ilişki

Parayı verdin 7 ay durdu bu yedi ayda hiç kazanç elde etmişmi nereye yatırmış ne almış hissemi altınmı dövizmi...kusura bakmada kullanılmışsın bu aklınlada seni çok kullanan olur ...değiştir kafanı evlide olsan biraz kendinde araştır...gerçekten sade senin verdiğin parayımı geri verdi sormadınızmı hani iyi bir yatırımdı nerde bunun karı diye

Ama yinede Allahın sevgili kuluymuşsun böylece adamı tanıyıp gerçek yüzünü gördün ve kurtuldun...üstelik paranıda kaptırmadan.

yatırım çok küçük bir arsa parseliydi. paranın tamamını vermemiştim kaporayı vermiştim . getirdiği para kaporaydı yani. 1500 tl gibi cüzi bi rakamdı ama miktar ne olursa olsun yapılan çok ayıptı azı çoğu yoktur benim için.

7 ayda getirilecek bir para da değil yani.

Evet yani söylediği sözler çok saygısızca ama kanmayin bir daha sakin.

Bağıra bağıra dolandırılmışsın.

Senin sorununa çare ilişkilere çözüm bulan forumlar değil, hukuk siteleri...

çok karmaşık yazmışım ilk başta . sonradan düzenledim konumu

Yüce Allah ın adaleti o kadar büyük ki senin bu yüzünü de,burayı da Allah bana gösterdi.İlahi adalet…Ah ah ,ah gençliğimi feda ettiğim,hayatımı yakan vefasız.Ben evlenmeyi aklımdan silip,seni ahirete kadar beklemeye and içmişken,ben neler beler yaşarken sen bunları mı yazıyordun,bunlarla mı uğraşıyordun.

İnsanları bu masalla böyle mi kandırıyorsun ?Böyle mi talip topluyorsun kendine?Merak ediyorum vicdanın hiç mi sızlamıyor?hiç mi? Sen nasıl böyle bir insan haline geldin.Sen burdaki neydü belirsiz insanlara kendi kafana göre yorumladığın,kendi kendine yazdığın hikayenle dolduruşa gelecek kadar zayıf bir insan mıydın?Beni kimlerin ağızlarını meze ettin.?Ben senin için canımı verirdim ,canımı... gözümü kırpmadan.Senin bir sevda dolu bakışın için ömrümce aç susuz yaşar yoluna canımı dökerdim.Senin yazdığın şeylere bak.

Beni senelerce nasıl da güzel uyutttun,bu yüzünü sakladın. Deliler gibi aşıktım sana.Seni yıllarca nasıl böyle sevdiğim için utandırdın beni.Kendimi aşağılanmış hissediyorum.Bir hiçmiş hepsi.Neden beni yaktın,seni sevmekten başka ne yaptım sana.Neden geldin yanıma,ben seni uzaktan sevmeye devam ederdim,neden…

Sana acıyorum biliyor musun,bu kadar aşağılık olabildiğin için acıyorum.Sen kendini,etrafındakileri,yeni taliplerini kandır bunlarla.

Forumdaki diğer mesajlarını da okudum.Ağlayarak hepsini.Beni çok ağlattın be.Dağ gibi gökhanı,herkesin korktuğu o gökhanı ancak sen yıkabıllırdın zaten sen yıktın.Cenazelerde bile ağlamayan beni sen ağlattın kaç defa.Başkalarını da akıl vermişsin ‘’yol ver gitsin’’ diye.ah ah…

Ne günahımı almışsın be buraya yazdıklarınla.Hey gidi dünya hey.Hepsine cevabım var ama sen layık değilsin buna.Günahımı aldığını beni bir hiç uğruna bıraktığını unutma olur mu.Ben sevdama hep layık olmaya çalıştım.Hatalarım oldu.Telafi için elimden geleni yaptım imkansızlıklar içinde.Sen ihanet ettin bu sevdaya.Zaten ben yaşıyormuşum bunu.

O kadar yüreksizdin ki ,hatalarını biliyordun ki karşıma çıkıp konuşmaya bile cesaret edemedin zaten.Buraya yazıp ,etrafa benim günahımı döktüğün masalını anlatıp kendi kendine dolduruşa gelmek kolay dimi?

Gerçekten çok yetenekliydin 6 bucuk sene benim duygularımla oynayıp hayatımı kaydıracak kadar.Tebrik ederim

Buranın ismini de Tuhaf bir ilişki koymuşssun.Yıktın beni yıktın.Senin o tuhaf dediğin ilişki benim…Ah ah ah….

Bu sondu .Artık hiçbir yerde olmayacağım senin için,.Sana kötülükler dilemiyorum.Senin kılına zarar gelse yine ben en çok üzülürüm bu dünyada biliyorum.Yaşa bensiz ,beni sığdıramadığın hayatını.

Allah ın adaleti bugün bunu gösterdi bana.Ahirette seni bekliyor olacağim ama bu sefer kavuşmak için değil,hesaplaşmak için.O gün bu hıkaye değil,gerçekler yazacak şeymam.Unutma….

Olaki birisi birgün burayı okursa ona da sözüm:Arkadaşım bu hayat ,bu sağlık,bu varlık ,bu maddesel dünya herşey geçici.Nolur bu kadar insanliğı öldürmeyin.Kıymayın.Kötülerden olmayın.Yakmayın hem kendinizi hem size gerçekten değer veren insanları.Bu kadar mı kötü dünya dedirtmeyin.İyilerden olun.Elbet bir gün iyiler kazanacak unutmayın

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu da neyin nesi simdi ? Konu sahibinin eski erkek arkadasi siz misiniz? Nasil buldunuz konu actigini ? Eksici misiniz ?
Eger gercekse cok garip oldu haha :)

Sevgilin parayı kullanmıs işi bitince geri getirmiş bence o adamdan hiçbişey olmaz ben şimdiki eşimle sevgiliyken bir kere borç almıştım maaş yattığı gün ödemiştim sevgiliyken böyle şeyler yabancı gibi görülerek yapılır küsmeye hakkı yok

Yazık oldu 6 yıla. Gelinen durum beni bile üzdü...

Oh be nihayet bitmis bu iliski. Neyseki sonu iyi. Okurken umarim devam etmiyordur diye merakla sonunu bekledim.
Umarim geri donusunuz de olmaz bu adama.
Daha evlenmeden paraniz oldugunu neden soylersiniz ki, bu kisi sevgiliniz de olsa. Bumdan sonra asla ve asla sevgilinize paranizdam bahsetmeyin.
Hadi bir hata ettiniz soylediniz, arsa almaya sizi zorladiginda neden ayrilmadiniz?
Hadi o an yasadiginiz psikolojik siddet gozunuzu kör etmisti, sonra yapamayip neden tekrar birlestiniz?
Neyse umarim bir daha kinsenin size boyle davranmasina izin vermezsiniz.
Yatin kalkin boylesi birinden kurtuldugunuz icin sukredin.

Bu arada6 yilim gitti diye uzulmeyin geriye kalan hayatinizi kurtardiginiz icin sevinin.

Eee siz niye buradan anlatiyorsunuz madem:)) tuhaf tuhaf olaylar demeçler yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…