tuhaf bir ilişki

arkadaşım siz niye böylesiniz?
sana ait para üzerinde ahkam kesmesine, seni icitmesine izin veriyorsun? saf mısınızı ya hey allahım ööööfff içim bayılıyooooo

Aklın varsa bi sn. Gecirme bu dengesi bozuk sevdıcegınle kendini de kullandırma ne demek para yı geri istedin diye hakaretler bagırıp cagırmalar bunların sonucunu hıc ıyı gormuyorum hem onlara parada vermek zorunda degilsin. Ama sevgi vardı dimi sevgi herseyın ustunde sizlere gore

Para için düşürüldüğünüz durumu düşünün ve üstüne birde özür dilediğiniz için (yok artık ) ne duruma düştüğünüzü bir daha düşünün

Eşin olsa tamam diyeceğim ama erkek arkadas para istiyorsa brn ona güvenemem . Bir de üstüne hakaretler vs .
Ailende istememiş zaten .
Daha ne bekliyorsun ayrılmak için ?

Dolandırılıyormuşsunuz resmen köşeden dönmüşsünüz. Paranızı da aldığınıza göre artık ayrılabilirsiniz.

Kullanilmissiniz. Erkeknarkadasiniz sizin paranizla yayirim yapip para kazanmis sizde avcunuzu yalamissiniz.

Adam resmen gasp etmiş canına da kast etmiş. 7 ay nasıl aşkım cicim devam ettiniz aklım alamadı şuan.

gerçekten çok tuhaf bi ilişkiymiş.

siz bi de devam ediyorsunuz bu ilişkiye. sebep?

özür de dilemişsiniz. tam olarak ne için özür dilediniz. size hakaret etmesine sebep olduğu için mi?

Hadi kendin girdin bu işin içine cahil cesaretiyle onu bir nebze anladık diyelim

aileni hangi akla hizmet dahil ettin.

hadi dahil oldular, onlar ne akla hizmet para verdiler.

yahu ailecek mi çok safsınız

şanslıymışsınız ki paranızı kurtarmışsınız.

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş bir olay için konu açmışsınız. Ne hakkında düşüncemizi istiyorsunuz?

Maganda mı sevgiliniz zorla yatırım yaptırmak zorla para almak isteyince akıbetini sorunca ayrılmaya kalkmak sinirlenmek nedir ya yatırım kar amaçlı yapılır nerede sizin karınız kullanmışlar bir güzel paranızı adam sizi kullanmış yani ve bit de özür dilemişsiniz ileri de evlenseniz neler olacağını düşünemiyorum bile aferin size tepenize çıkartın erkekleri başka erkek kalmadı çünkü

Sevgiliniz tam bir karaktersiz terbiyesiz ve dolandiriciymis.ayrilmis olsaniz bile hala farkinda degilseniz ne oldugunun, burdaki butun kadinlar olarak hemfikiriz bu konuda. akil tutulmasi yasiyorsaniz farkina varin yani siz de.

Dolandırıcılıkta çifte zoka denilen bir yöntem vardır bu arada... Şimdi 7 ay sonra parayı getirdi diye bir süre sizi harika hissettirip , güzel davrandıktan sonra sizden yine parasal bir talebi olursa ve sizde bu parayı er geç geri alabildiğinizi düşünerek daha yüksek meblağ vermeyin sakın , bu defa geri gelmez.

Hustle adında bir İngiliz dizisi var. Açın, o eğlenceli ama aynı zamanda eğitici diziyi izleyin. Dolandırılmazsınız bundan sonra.

halaa ayrılmadıysan daha büyük bir kazık yemek içi
halaa ayrılmadıysan daha büyük bir kazık yemek için bekliyorsun sanırım ,
ayrıldım. 6 yıllık erkek arkadaşım birden böyle bir teklifle gelince ilk başta afalladım kabul ettim. zaman geçince bende yaptığım hatayı anladım ilişkiyi bitirdim. şuan sürekli özür mesajları atıyor onu bir daha görmek bile istemiyorum

Yatırımdı kapora falan acayip kafam karıştı ne yatırımı ki bu cuzi parayla bi de kapora istediler. Valla bana sevgilin ilk önce parayı harcadı sonra toplayınca verdi. Ayrıl hemen iyi paranın üstüne yatmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…