Bencede yesinler, ama düşününce penguen yürüyüşü tatlı geldi yineben de penguen gibi yürüyormuşum
b.kumuzu yesinler derdim ama banlanırım
Düzelir mi öyle, birde topuklu ayakkabıyla aynı modda yürüyormuşumAy allah aşkına gece gece yemin ederim güldüm çok yaşayın siz vallahi çok yaşayın. .. ☺ arkadaşım topuklu ayakkabı giyip biraz temposuz yürü 1 2 deneme ya evde ve sonrasında dışarda başla bu ilk adımlara.. RABBİM BAŞKA DERT VERMESINN
Evde bi dene boy aynasında ve hızlı yürüme acelemiz yok dimi☺Düzelir mi öyle, birde topuklu ayakkabıyla aynı modda yürüyormuşum
Güldürdüysem nr mutlu
Direk çözüm aslında ama yürüyemediğim gibi bunu düşünecek kafam da yok kiCatwalk izle.
O nasıl oluyormuş kiBanada hamile gibi yurudugumu soylediler buna ne demeli
Direk çözüm aslında ama yürüyemediğim gibi bunu düşünecek kafam da yok ki
İşte ben taktım kendimi dışarıdan öyle hayal edince, tuhaf yürüyorsun denilince çok takmıyordum da erkek gibi deyince dedim bir düşüneyim şu konuyuhahahahha Allah başka dert vermesin kız
şöyle söyleyin;
diyelim ki erkek gibi yürüyorum, eeeeee?
O nasıl oluyormuş ki
Ya öyle değil bence ama bir deneyip tarif edicem şimdiErkek gibi derken bacaklarınızı ata atamı yürüyonuz Polat Alemdar tarzı
Bencede öyle ne güzel hızlı hızlı yürüyordum benBende postaci gibi yuruyorum kimse yetisemiyor her yerim oynuyorYavas moda geceyim dedim cok zor ya yapamadim alismisim yani napiyim.Her seye de kafa yormasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?