Tuhaf yürüyormuşum.

bana da yavaş yürüyorsun derler.. her yere hamile kadının hastaneye koşması gibi gitmek zorunda mıyım bilmiyorum ama ben memnunum ya isteyen yakıt motoru taktırıp uçabilir beğenmeyen benimle yürümesin çok da fifi deyin geçin

ben de bir kere parmak arası terlikle evin dibindeki markete gitmek gibi bir hata yapmıştım, döndüğümde kendimi yatağa nasıl attığımı bir ben bilirim :)

hiç ayakkabılarımın hemen aşınması gibi bir derdim olmadı ama seneler evvel bir kere sandalet giyme gafletinde bulunmuştum, akşam eve geldiğimde ayaklarım davul gibi şişmişti.

sabah hemen ortopediye göründüm. bir tane cihaz var, üzerine çıkıyorsun. nasıl bastığın ve nerelere ağırlık yüklediğin gözüküyor. doktor ona baktı, yanlış bastığımı söyledi. babet-sandalet gibi şeyleri yasakladı, koşu ayakkabısı tercih etmem gerektiğini söyledi.

o zamandan beri babet-sandalet hiç giymedim, parmak arasıyla markete gittiğim gün hariç de bu sıkıntıyı hiç yaşamadım.

genelde spor ayakkabısı tercih ediyorum. yazın converse giyiyorum, düz taban olmasına rağmen ağrı yapmıyor. ama yaz günü o sandaletlere özenerek bakıyorum :/

Dimi ama, diyorum siz nasil kadinlarsiniz. Resmen topuklu giyenler ust surum kadin benim gozumde :))

Bu aleti soyledigin iyi oldu, ben de hic ortapediye gitmedigim icin sanki cok yurusume vs bakmaz gibi gelmisti. Teknoloji gelisti tabi dimi :)) cahillik basa bela.

Ya ben bozukluk olduğunu düşünmüyorum çünkü herkes de gelip söylemedi. Ama emin değilim yine de belki vardır. Anneme sordum nasıl diye onun yorumu da " aşırı özgüvenli yürüyorsun" oldu. Ama aynalardan falan bakıyorum bana normal geliyor.
Neyse uğraşıcam artık düzeltene kadar

Benim de bir sevgilim yürüyüşümü çok beğeniyordu. Bayılıyorum diyordu, hatta ilk bundan etkilenmiş. İçimden dedim nasıl olabilir böyle bir şey.
Ay bencede yesinler

Nasıl mutluyak öyle yürümek galiba en iyisi :)

Yok benim öyle bir sorunum olduğunu sanmıyorum yani. Ayrık değil de fazla dikmiş yürüyüşüm

Belki de öyledir :) benim de eski sevgilim yürüyüşüme bayılıyordu

Koca forumda düzgün yürüyen yok mu ben de tuhaf yürüyenlerdenim. Omuzlarim epey geniş hizli yürüyorum kolları da yana mi açıyorum artık neyse eşim bana komando diyor
Yalnız değişmişim.
Aöa dışarda hiç tuhaf yürüyen görmüyorum ben, bir benmişim gibi

Deneyeceğim, teşekkür ederim

bende kambur yürüyorum dik yürümeyi nasıl başardın anlatsana zahmet olmazsa
Hemen anlatayım. O zamanlarda arkadaşlarım deyip duruyordu sürekli. Ama ben yapamıyordum. En son bir arkadaşım kendi elleriyle omzumu geri ittirdi, kalçan dışarı göğüsler öne dedi. İlk başta oldu ama ben nasıl zorlanıyorum. Omuzlarım kendiliğinden tekrar öne gidiyordu . Vücudum aşırı rahatsız oldu. Ama sürekli yaptım, omzumu hep geri attım. Zamanla olmuş ne ara oldu bende anlamadım.

Üniversitedeyken bir hocamız vardı, yürürken zıplaya zıplaya yürürdü. Derdik kesin yay falan var ayakkabılarında

Üniversitedeyken bir hocamız vardı, yürürken zıplaya zıplaya yürürdü. Derdik kesin yay falan var ayakkabılarında

Ya benim de yürüyüşüm öyleymiş ya; fark edince çok tuhaf hissetmiştim, hakikaten amortisörleri bozulmuş araba gibi gidiyormuşum yolda

Arkadaşlar bana haldır huldur yürüyosun derler. Ayol 117 kiloyum sekerek mi yürüyeyim:)

Bana da derler parmak uçlarında balerin gibi yürüyorsun ama bilincide değilim ve böyle mutluyum boşverin ne derlerse desinler

Ne güzel arkadaşlarınız varmış ya.

Niye bende böyle arkadaş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…