- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.889
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklsınız bunu nasıl hissettirebilirm
eşim zaten bunu biliyor neden böyle yaptı anlamadımŞimdi hemen söylemeyin, zaten geldi geçti bu gün, ama sonrasında mesela birine hediye alırken ya da birinden hediye geldiğinde filan çaktırmadan alttan alta mesaj verin. Ben hediyeleri çok seviyorum, büyük olup olmaması önemli değil, küçük de olsa bir hediye alınca acayip mutlu oluyorum filan deyin. Eşiniz size başka bir özel günde hediye aldığında çok mutlu olduğunuzu belli edin ya da mesela eve bir şey alacaksınız, kendinize yani, atıyorum kek kalıbı eşiniz de yanınızda hediye paketi yaptırınyani hediyeleri sevdiğinizi belli edin, hediye konusunda hassas olduğunuzu zamanla anlar bence.
bende dedim amabilmiyorum belki de ben fazla önemsemiyorum böyle şeyleri
hatta eşime açıkça dedim, bu tarz günlerde bana çiçek alma zaten ev borcuna girdik boşuna bi çiçeğe o kadar para ödeme![]()
Hediye ile değer ölçenlerdensiniz heralde.
Çok garip...![]()
kızlar hepiniz çok güzel söylüyosunuz da ne biliyim şaşırdım eşim hiç atlamazdı bu defa bi çiçekle geçiştirdi gibi geldi.yoksa tabi düşünmesi ç,içek alamsıda güzel
hayır hediye ile ölçmem eşimin böyle yapması şaşırttı sadece bunu dedim
kaç yaşındasınız?
Uzme kendini yilbasinda almis uzerinden cok gecmeyince ne alacagini bilememistir belki. Ben de tembihledim bisey alma diye bisuru masraf yaptik zaten.
Yalniz sevgililer gunu ciddi ciddi kutlaniyormus yav carsiya gittim herkesin elinde cicek koklasan ciftler siparis goturen cicekciler nereye baksam boyle valla bekar olup da imrenen icin ne zordur evliyim ben bile baktim![]()
bende dedim ama
adam sabahtan nergiz yollamış
yazık günah zaten fiyatı 2 kat oluyo bugün
İlk seneler bende beklerdim ,yeni heves işte.
15 sene olmuş ilk sevgililer gününü kutlamamız.
Şimdi , akşam kapım çalsın, oğlumla bağrış çağrış playstayşın oynasınlar beni de hakem yapsınlar,
Yada mısır patlatıp kavga dövüş monopoly oynayalım,
oğlanı yatırıp mutfakta çaktırmadan kahve içelim yeter.
Yaşlanıyorum mu ne![]()