• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükendim artık

"Soşıııl maam" Çağla hanımefendi dahi eğitimler verip danışan görürken, burç yorumu yapan tipler kendilerini "psikoterapist" iddia ederken buna da şükür der olduk en azından psikoloji bölümü okumuş biri. Girişkenmiş işte belli, girişken tipler kendini iyi pazarlıyor. O ne demekmiş ya terbiyesiz sen ne bileceksin arayıp aramadığını, işte görmüş oluyorsun bu adam senin işverenin olsa ne?

Ve bu kadını hala yüzbinler takip ediyor ve reklam vermeye de devam ediliyor yaa.. ben de instada bi kuaför gördüm, mahalle kuaförü, hipnoz yapıyordu, ama bildiğin şu şifacı tipler olur ya, onun gibi. Adını hipnoterapi koymuş:KK51:herhalde abla, cilt bakımıydı masajdı derken hoop bari bir de hipnoterapi yapayım neyim eksik demiş:KK14: videolarını da koymuş evlere şenlik.Şimdilerde bi tane var ilişki koçubal mı nedir.. seas randevuları falan veriyor, kendine psikoterapistim diyormuş, e ne güzel kafalar :KK48:
Meslek yasamız yokki:kızgın:

Eğitim fakültesi mezunuysanız formasyonunuz vardır kolejlere direk gidip kendinizi gösterin bence zira netten başvuruların bana bir getirisi olmadı :KK51:
Linkedinden bu kurumsal olan okulların yöneticilerine ulaşın mesaj atın. Ben öyle çok faydasını görmüştüm. Formasyonum olsaydı şimdi güzel bir işim de olacaktı
Canim kendi oturdugum sehirde is bulmak zorundayim ama oturdugum sehirdeki kolejlerde su an ihtiyac yok.olsaydi hic durmazdim zaten

Eğitim fakültesi mezunuysanız formasyonunuz vardır kolejlere direk gidip kendinizi gösterin bence zira netten başvuruların bana bir getirisi olmadı :KK51:
Linkedinden bu kurumsal olan okulların yöneticilerine ulaşın mesaj atın. Ben öyle çok faydasını görmüştüm. Formasyonum olsaydı şimdi güzel bir işim de olacaktı
Canim kendi oturdugum sehirde is bulmak zorundayim ama oturdugum sehirdeki kolejlerde su an ihtiyac yok.olsaydi hic durmazdim zaten

Merhaba benim erkek kardeşimde inşaat mühendisliğini bitirdi bitirir bitirmez iş teklifi geldi 8 ay kadar caliştı sonra maaşını doğru düzgün alamadı e haliyle çıktı bi süre işsiz kaldı iş başvurularında bulundu sonra sinirlendi o kadar okusam da boşunaymiş dedi gitti şimdi Yunanistan’da bileşim firmasında çalışyor 4 aydır orda İngilizcesi falanda çok iyi iş biraz şans işi

Burda kıymet bilen yok, illa beyin göçü yaptırçekler bize :dondurma:

Canım sen yinede linkedinden bir şansını dene. Bana kurumsal, baya bilindik bir okulun teee şanlıurfa şubesinden iş teklifi gelmişti. Hiç belli olmuyor.

Ve bu kadını hala yüzbinler takip ediyor ve reklam vermeye de devam ediliyor yaa.. ben de instada bi kuaför gördüm, mahalle kuaförü, hipnoz yapıyordu, ama bildiğin şu şifacı tipler olur ya, onun gibi. Adını hipnoterapi koymuş:KK51:herhalde abla, cilt bakımıydı masajdı derken hoop bari bir de hipnoterapi yapayım neyim eksik demiş:KK14: videolarını da koymuş evlere şenlik.Şimdilerde bi tane var ilişki koçubal mı nedir.. seas randevuları falan veriyor, kendine psikoterapistim diyormuş, e ne güzel kafalar :KK48:
Meslek yasamız yokki:kızgın:

Hahaha derler ya kuaförler psikolog gibi hep kadınların dertlerini dinliyor diye. Abla onu ciddiye alıp gaza gelmiş sanırım. Meslek yasamız olsa da bu manyaklarla uğraşırız gibime geliyor.

Back
X