Tükendim artık... :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.615
72.708
798
41
çok mutsuzum hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor artık herşey kötü ve ben hep mutsuzum ama hep :KK43:
Genç kızken böyle miydi
Herkes severdi beni Nasıl olursam olayım
Nasıl olursa olur hep başarılı olurdum
Erkek arkadaşlarım hep el üstünde tutardı
Ailemin prensesiydim
Herkes bana özenirdi
Ama şimdi?
Kimse sevmiyor beni hiç kimse hatta eşim bile :KK43:
Ne yaparsam yapayım başarısızım beceremiyorum işte bi yerde bi şeyler yanlış oluyor
Ne bi arkadaşım var beni seven ne eşimden değer görüyorum
Dayanamıyorum artık son raddeye geldim sanırım
Uzun zamandır sorunlar yaşıyorum uzun zamandır mutsuzum ancak buraya konu açmadım bu konuda çünkü ben kendim çözerim dedim kimseye anlatmayacağım dedim ama bu gece dayanamadım artık
Eşimden başlarsam en doğrusu çünkü sanıyorum ki en büyük mutsuzluk kaynağım
Çok aşık oldum keşke olmasaydım
Ama o beni hiç bi Zaman yeterince sevmedi biliyorum
Ama son Zaman'larda iyice üzüyor artık beni abuk subuk tavırlar içinde
Geçen bi konu oldu banyo yapmaktan açıldı konu sen pissin de sürekli duş alıyorsun sesi gayet ciddi
Bugün de akşam yürüyüş yapalım dedik eşofmanlarım olmadı küçük geldi olmuyor di mi dedi kilo aldın tabi dedi ben de evet aldım ama ben böyle mutluyum ne yapayım dedi bi senin mutluluğun önemli di mi dedi peki ben mutsuzsam dedi :KK43:
Ada'm beni beğenmiyor yanında üstümü çıkardığımda bile kafasını çeviriyor
Bu arada nerdeyse 3 ay olacak birlikte olmadıK
Ama böyle mutsuzum şöyle de bişe var ben de onu istemiyorum artık içimi çok acıttı sevgim bile azalıyor hatta ne yazık ki ama mutsuzluğuma engel değil işte
Boşan demezsek eee ne istiyorsun bizden diyeceksiniz biliyorum ama ne istediğimi ben de bilmiyorum kimsem kalmadı işte konuşacak dertleşecek ailem var iyiki varlar ama onlar zaten bildikleri şeylerle bile kahroluyorlar bi de bunları duysalar :KK43:
İş deseniz o ayrı rezalet ne kadar özenli çalışırsam çalışayım hep bi yerde hatam çıkıyor hiç bişeyim doğru olmuyor kendime güvenim yerle bir oldu artık dolayısıyla kimse de bana güvenmiyor işten Atılmam an mesele ki bi de işimden olursam heralde gerçekten sıyırırım
Ve kimse sevmiyor beni herkes beni eleştiriyor sen şöylesin sen böylesin kimseden de ne güzel iş becermişsin vs gibi şeyler duymaz oldum
Ne olacak böyle daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum kIzım olmasa kendimden bile vazgeçerdim ama yok beni hayatta tutan sadece o işte

Son düzenleme:
Arkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Çocuğu alır gider ne demek ? O kadar kolay mı ? Bu ülkede güvenlik,adalet yok mu ? Yapmayın lütfen...
Başka kişilerin bu tarz konularını okuduğumda sizinle aynı tepkiyi verirdim ama olmuyor işte belki hiçbişey yapamaz ama bunu göze alamam ya yaparsa korkusu çok farklı bilemezsiniz

Bosanmayacaksaniz fazla dusunmemeyi öğrenmek zorundasiniz. Aranizdaki sevgi tamamen bitmis, bu evlilik de oyle ya da böyle biter. Bari cirkinlestirmeyin, çocuğunuz icin birbirinizin yuzune bakabilecek seviyede kalin.
Diger konularin da esinizin sizde yarattigi ozguvensizligin yansimasi oldugunu dusunuyorum, aksi halde neden kimse sizi sevmesin ki? Huysuz musunuz, aksi misiniz, gicik, itici, suratsiz ya da civik yilisik falan degilseniz kimsenin size dusman olacağını sanmiyorum.

Adam seni aldatiyor olabilir. Üc ayda insan kardes olur yan yana yatmaktan. Her hareketini elestiren eş! Vucudunu begenmeyen eş! Yok yok var bunda bir is. Evdemutlu olmadan istede mutlu olamazsin.
Bence de öyle
Evlendiğimiz günden beri cinselliğimiz çok sık değildi ama son zamanlardaki hali tavrı çok kırıcı artık dokunmuyor bile :(
İçim öyle yanıyor ki şeytan diyor ki git tamamen değiştir kendini ama bu boş beleş bişe ki bana göre ne olacak zayıflasam saçımı değiştirsem o Zaman bana ilgi gösterse şimdi ki kırgınlığım geçecek mi :(

Bence senin asıl mutsuzluk kaynağın kocan.. Bak ondan boşan nasıl özgüvenin yerine gelecek, mutlu olacaksın.. Bu arada çocuğu falan alamaz palavra :) Hak var adalet var, korkutuyor işte..
Ama gerçekten korkuyorum işte :(
Keşke boşanabilsem sanıyorum ki Mutlu olurum

Bosanmayacaksaniz fazla dusunmemeyi öğrenmek zorundasiniz. Aranizdaki sevgi tamamen bitmis, bu evlilik de oyle ya da böyle biter. Bari cirkinlestirmeyin, çocuğunuz icin birbirinizin yuzune bakabilecek seviyede kalin.
Diger konularin da esinizin sizde yarattigi ozguvensizligin yansimasi oldugunu dusunuyorum, aksi halde neden kimse sizi sevmesin ki? Huysuz musunuz, aksi misiniz, gicik, itici, suratsiz ya da civik yilisik falan degilseniz kimsenin size dusman olacağını sanmiyorum.
Hayır aksine çok güleryüzlüyümdür içim kan ağlasa bile asla belli etmem kimseye yansıtmam
Ama mesafeliyimdir de kimseye gereksiz cıvıklık yapmam
Sevgisiz olduğunu asla kabullenmiyor saçmalama diyor sadece belki kabullense beni sevmediğini herşey daha kolay olacak ama

Uzulme lutfen.
Cok asilamayacak bir sorunun yok aslinda.
Esin oz guvenini zedelemis. Soyledigi seyler takindigi tavir hani bunlara yorum yapmaya bile gerek yok aslinda. Ben direk sen kendine bak mal der gecerdim ama sen bana uyma :)
Bence once kendine odaklan. Bir sirkelen.
Isini daha fazla ciddiye al. Tekrar tekrar uzerinden gec kontrol et.
Isini kaybetmemek onceligin olsun.
Spor salonuna gidemeyecek durumdaysan evde yapabilecegin cok guzel videolar var
Bununla ilgili. Haftada 3 gun 1 saat yapsan baya yol alirsin. Yediklerine dikkat et.
Ufak tefek dolabini yenilemeye basla.
Zamanla degisimin getirdigi mutluluk sana iyi hissettirecektir.
En onemlisi koku. Saclarin vucudun..
Tenine yakisan parfum, losyon..
Kiy paraya al degisik degisik :) BIlmiyorum guzel koku bana iyi hissettiriyor..
Enerjimi yukseltir. Sanada iyi gelecektir.
Bunlari tamemen senin icin oneriyorum.
Esin sahsen umrunda olmasin.
Zamani geldiginde ayni tavri
Ayni muameleyi hakediyor. Hatta daha fazlasini.
Bu kadar kirici olmasina ne gerek var.
Guzellikle soylemek varken.

Genel olarak kendinize olan güveniniz yitip gitmiş gelen eleştirilerden dolayı, kilo almışsınız ama siz mutlusunuz ee bundan kime ne ki? ya da yaptığınız iş,kurduğunuz cümle millete neden bu kadar dokunuyor? Bence siz biraz insanlara karşı bir hudud belirlemek zorundasınız, kimsenin bu denli sizin psikolojinizi bozmaya hakkı yok, onlara bu hakkı vermemek de sizin elinizde. Size ne benim işimden, size ne benim davranışlarımdan diyebilmelisiniz ki insanlar da bir kendine gelsin. Eğer siz de kendinizden memnun değilseniz değişim yaşayabilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde sıkmayın canınızı.

Eger bosanmaya niyetin yoksa kendine biraz bakım yapsan zayıflasan. Oturup konustun mu niye böyle oldu diye.

Genç kızlığımda .. Diye başlayan cümlelerden hiç hazzetmem.. 30 lu yaşlardaymışsınız sanırım. Kadınların altın çağı, ama karşıda iş olmazsa bu hale gelmeniz normal. Buna izin vermeyin ama sizi daha da dibe çekmesin adam. Kendiniz için bakın kendinize...

Hayır aksine çok güleryüzlüyümdür içim kan ağlasa bile asla belli etmem kimseye yansıtmam
Ama mesafeliyimdir de kimseye gereksiz cıvıklık yapmam
Sevgisiz olduğunu asla kabullenmiyor saçmalama diyor sadece belki kabullense beni sevmediğini herşey daha kolay olacak ama

Iste diyorum ya bu ozguvensizliginizin yansimasi, yani kimse sizi sevmiyor degil, siz kimsenin sizi sevmediğini dusunuyorsunuz.
Esinize gelince, 3 ay uzak durmasinin, surekli elestirmesinin, cocugunuzla tehdit etmesinin nasil bir aciklamasi olabilir ki baska, apacik yipranmis bitmiş sevginiz.
Siz bosanmam diyorsunuz ama o yakin gelecekte bosanma teklifiyle cikacak karsiniza, o zamana hazirlayin kendinizi, cunku burdan bakinca, hic bu adamdan kurtulmaya hevesli gorunmuyorsunuz.

Uzulme lutfen.
Cok asilamayacak bir sorunun yok aslinda.
Esin oz guvenini zedelemis. Soyledigi seyler takindigi tavir hani bunlara yorum yapmaya bile gerek yok aslinda. Ben direk sen kendine bak mal der gecerdim ama sen bana uyma :)
Bence once kendine odaklan. Bir sirkelen.
Isini daha fazla ciddiye al. Tekrar tekrar uzerinden gec kontrol et.
Isini kaybetmemek onceligin olsun.
Spor salonuna gidemeyecek durumdaysan evde yapabilecegin cok guzel videolar var
Bununla ilgili. Haftada 3 gun 1 saat yapsan baya yol alirsin. Yediklerine dikkat et.
Ufak tefek dolabini yenilemeye basla.
Zamanla degisimin getirdigi mutluluk sana iyi hissettirecektir.
En onemlisi koku. Saclarin vucudun..
Tenine yakisan parfum, losyon..
Kiy paraya al degisik degisik :) BIlmiyorum guzel koku bana iyi hissettiriyor..
Enerjimi yukseltir. Sanada iyi gelecektir.
Bunlari tamemen senin icin oneriyorum.
Esin sahsen umrunda olmasin.
Zamani geldiginde ayni tavri
Ayni muameleyi hakediyor. Hatta daha fazlasini.
Bu kadar kirici olmasina ne gerek var.
Guzellikle soylemek varken.
İşimle ilgili inan dediğini yapıyorum zaten yaptığım işi en az üç kere kontrol ediyorum ama olmuyor yine bi yerde bişe çıkıyor demek bi yerlerde yine de hata yapıyorum
Diğer şeylerle ilgili olarak da bu dediklerinin hepsini yaparım yapabilirim ki Zaten kendime bakmayı, güzel kokması güzel giyinmeyi seven bi kadındım
Ama ne yaparsam yapayım beğenmeyen bi Ada'm olduğu için karşımda yapsam da güzel olmuyor ki özgüvensizliğiyle kendimi bıraktım tek Mutlu eden şey beni yemek oldu yedikçe de kilo aldım işin kötüsü vermek gibi bi azmim hevesim yok çünkü bu dediklerini yapsam bile bunu görecek bi kocam yok kaldı ki bu saatten sonra ben zayıfladım ben güzelleştim diye sevecek bi Ada'm istemiyorum ki ben tamam şimdi keyfi saldım kendimi ama ya hastalıktan kaynaklansaydı o Zaman ne olacaktı
Dediklerin çok doğru ama buna değecek biri olsaydı keşke karşımda :(

Genel olarak kendinize olan güveniniz yitip gitmiş gelen eleştirilerden dolayı, kilo almışsınız ama siz mutlusunuz ee bundan kime ne ki? ya da yaptığınız iş,kurduğunuz cümle millete neden bu kadar dokunuyor? Bence siz biraz insanlara karşı bir hudud belirlemek zorundasınız, kimsenin bu denli sizin psikolojinizi bozmaya hakkı yok, onlara bu hakkı vermemek de sizin elinizde. Size ne benim işimden, size ne benim davranışlarımdan diyebilmelisiniz ki insanlar da bir kendine gelsin. Eğer siz de kendinizden memnun değilseniz değişim yaşayabilirsiniz, bu tamamen sizin elinizde sıkmayın canınızı.
Evet aynen öyle saygı denen şeyi tamamen kaybetmiş durumdayız
Sevgisizlik de zor da asıl saygısızlık çok koyuyor insana
Ki pis bi kadın değilimdir inanın saçım kılığım kıyafetim temizdir parfümün eksik değildir makyajımı hafif de olsa yaparım ama kiminle kıyaslıyorsa artık beni bilmiyorum :(

Evet aynen öyle saygı denen şeyi tamamen kaybetmiş durumdayız
Sevgisizlik de zor da asıl saygısızlık çok koyuyor insana
Ki pis bi kadın değilimdir inanın saçım kılığım kıyafetim temizdir parfümün eksik değildir makyajımı hafif de olsa yaparım ama kiminle kıyaslıyorsa artık beni bilmiyorum :KK43:

Kilonuz abartılacak kadar fazla mı ki bu kadar aşağılıyor sizi ?

Back
X