Tükendim artık... :(

Allah onun Can'ına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın bana en kıymetli varlığım kızım benim
Değişeceğim değişmeliyim başta kendim için ki kızım için de değişeyim
Hayır değişmeyeceksin sen zaten şu anda değiştiğin için böylesin sen özüne dönmelisin yine eski SEN olmalısın.
Buna değişmek değil düzelmek denir ;)
Değişime önce saçlarından başla mesela.
Cesur ol kısacık kestir yada çok marjinal bir renge boyat mesela ;)

O halde önce bir aile terapisti ile görüş psikoloğa eşinin durumunu anlat ve eşinin kesinlikle terapiye gelmeyeceğini ve eşini ancak kendimi bahane ederek terapiye getirebileceğini sana yardımcı olup olmayacağını sor.Şayet psikolog size yardımcı olurum derse sende gidip eşinle konuş ve ona de ki "Ben kendimi iyi hissetmiyorum ve psikolojik yardım almam gerek bir psikolog buldum ancak aynı evin için de yaşadığımız için eşim olarak yanımda olman gerekiyormuş yani terapilerim de sen de olmalısın" diyerek eşini ikna et.Ben bunu daha önce hasta olduğunu kabul etmeyen birine yapmıştım ve olmuştu da.Güya ben terapi görüyordum :KK66: ama aslında kendisine uygulanıyordu.Epeyde işe yaramıştı.
Sende bunu bir denw istersen.
Belki eşin senin bir deli olduğunu düşünecek ve kendince sana destek olmak için gelecektir :KK66:
Böylelikle belki eşin ve sen düzeleceksiniz kim bilir.Denemekte fayda var canım.
Hayatı kolaylaştırmak için çareler aramak yerine bahaneler bulursan asla MUTLU olamazsın.
Gerçekten güzel fikirmiş bunu kesinlikle yapacağım çok teşekkürler

Allah onun Can'ına sağlık versin, onun acısını yaşatmasın bana en kıymetli varlığım kızım benim
Değişeceğim değişmeliyim başta kendim için ki kızım için de değişeyim

Boşanmak yuvayı dağıtmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Kızınız var ne güzel miniş miniş :)) onunla vakit geçirin. Kendiniz için bişeyler yapın, hayatı ertelemeyin bu günler geri gelmiyor, bir bakmışsın yaş gitmiş. Çocuğun için hayata sarıl dört elle kocanı bir kenara bırak o senin için uğraşsın. Kıskancından çatlat kız çatlasın bu heriflere müstehak.

Son birsey daha yaticam cunku :)
Evet umrunda degil cunku sen ayni sensin.
Merak edecek birsey yok su durum da.
Atiyorum sabahlari seni spor yaparken buldugun da
Yada tarz olarak degistigini gormeye basladigin da
Yada bir haller oldugunu hissettigi anda
Noluyoruz diye triplere girmezse bende
Hic birsey bilmiyorum.
Merak cok guclu bir duygudur bunu asla unutma.
Birde sen bunlarin ustune onu umursamadigini da gozune sokarsan
Soyledigi her sozu ayni sertlikte iade edersen
Evliliginiz nolur bilmiyorum ama benim zevkten dort kose olacagim kesin :KK70:
Artik ya kazan ya kaybet.
Surumxemede kalmaktan iyidir.
Hadi iyi geceler olsun :*
Doğru haklısın neyimi merak etsin ki kendisi beğenmiyor ki başkası mı beğenecek diye düşünüyor ve umursanıyor muhtemelen
Ama benim hırsımı inadımı bilmiyor daha o, ben gücümü toplayayım neler başarırım görecek o
İyi uykular sana tekrar teşekkür ederim tavsiyelerin desteğin için iyi geceler

Hayır değişmeyeceksin sen zaten şu anda değiştiğin için böylesin sen özüne dönmelisin yine eski SEN olmalısın.
Buna değişmek değil düzelmek denir :KK66:
Değişime önce saçlarından başla mesela.
Cesur ol kısacık kestir yada çok marjinal bir renge boyat mesela :KK66:
Boyatabilirim evet bunu yapacağım saçım yıpranacak korkusundan değişim yapamıyordum ama yapacağım yaaa
Ve esas ben olacağım haklısın
Benim derdim değişmek değil eski ben olmak

Boşanmak yuvayı dağıtmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Kızınız var ne güzel miniş miniş :)) onunla vakit geçirin. Kendiniz için bişeyler yapın, hayatı ertelemeyin bu günler geri gelmiyor, bir bakmışsın yaş gitmiş. Çocuğun için hayata sarıl dört elle kocanı bir kenara bırak o senin için uğraşsın. Kıskancından çatlat kız çatlasın bu heriflere müstehak.
Severek evlendim keşke beni sevdiğini bilsem birlikte iyi olacağımızı bilsem asla istemem boşanmak ayrılmak ama o sevmiyorsa istemiyorsa neden birlikteyiz düşüncesindeyim sanırım
Ama dediğini yapacağım ben kendim için elimden geleni yapayım da evliliğim kurtulacak mı yoksa kaçınılmaz son mu olacak göreceğim
Ben ben olmaktan çıkmıştım ama özüme döneceğim o Zaman görelim bakalım ben neymişim :)
Teşekkür ederim ya yüzüm güldü bu akşam ilk defa :)

Severek evlendim keşke beni sevdiğini bilsem birlikte iyi olacağımızı bilsem asla istemem boşanmak ayrılmak ama o sevmiyorsa istemiyorsa neden birlikteyiz düşüncesindeyim sanırım
Ama dediğini yapacağım ben kendim için elimden geleni yapayım da evliliğim kurtulacak mı yoksa kaçınılmaz son mu olacak göreceğim
Ben ben olmaktan çıkmıştım ama özüme döneceğim o Zaman görelim bakalım ben neymişim :)
Teşekkür ederim ya yüzüm güldü bu akşam ilk defa :)
Çok sevindim inşallah hep gülümsersin hayata karşı musmutlu olursun. Kolları sıva, kendin için harekete geçme vakti.

Boyatabilirim evet bunu yapacağım saçım yıpranacak korkusundan değişim yapamıyordum ama yapacağım yaaa
Ve esas ben olacağım haklısın
Benim derdim değişmek değil eski ben olmak
Kıızzz Maşallah şimdiden özgüven patlaması yaşamaya başladın bile ;)
Saçım yıpranacak korkum hiç olmadı bir ara saçlarımı her renge boyatmıştım :D
Hatta boyasan sıkılıp bu kafayı 3 numara makineye bile vurdurmuştum birdaha da saçlarımı boyatmadım zaten. Saçlarımı uzun yıllar kısacık kullandım hep kendim kestim ecüş bücüş asimetrik kesimler yaptım :D Son 5 yıldır saçımıda kesmiyorum boyada yok ama bellimi olur ben buyum her an herşeyi yapabilirim yani.
Sabah uyandığın da sabahı gösteren Allaha şükrederek uyan kızının sağlığı için hamdet başını sokacak bir yuvan karnını doyurduğun bir sofran olduğu için bir çok insana göre ne kadar şanslı olduğunu hatırla.
Mutlu olmak için bunca sebep varken sen gidip hala şikayet edersen Allah'ın gücüne gider değilmi ;)
Bu arada seni tanımadan yüreği sevgi dolu olup bu sevgiyi sana sunan bir dolu kadın var burda.
Hala sevilmediğini düşünmüyorsun dimi?

Kendinizi degistirin hep ayni olmak hem sizi hem karsiyi sikar once kendinizi degistirin bir imaj verin kendinzie kilolarinizdan kurtulun ozenle giyinen bakimli olun bu sizi hem daha iyi hissettirir hrm de esinziin ilgisini ceker

Herkes sizi eleştiriyor çünkü buna izin veren sizsiniz aslında. Eşinizden dolayı mutsuzsunuz, bu mutsuzluğunuz da iş hayatınızı hatta tüm insan ilişkilerinizi etkilemiş maalesef, öz güveniniz tamamen çökmüş.
Eşinizden gördüğünüz muamele çok yıkıcı; öz saygınızı, öz güveninizi olduğu gibi yıkıp geçmiş adam, siz de her şeyi sindirmişsiniz.

Eşiniz size karşı hep mi böyleydi? Yoksa sonradan mı böyle oldu?
Bu arada her gün yıkanmanızı neden pisliğe bağladı? Ne alaka? Ne güzel işte her gün yıkanıp temizliğinize dikkat ediyormuşsunuz.

Belki değilim belki boşanmaktan kaçma sebebim ondan ayrı kalmaktan korkmam ama bi yanımda keşke bu teklifle o gelse diyorum rahatlasam diyorum bazen
Ama hiç böyle bişeyle gelecek gibi değil çünkü bi evi var kızı var dışarda ne halt yiyorsa yiyip dönüp geldiği bi ev var sanmıyorum ki boşansın o mutsuz değilki istediği hayatı zaten yaşıyor

Yaniliyorsun, kimse begenmedigi, sevmedigi bir kadinla mutlu olmaz. Eninde sonunda birine aşık olup, o dönüp dolasip geldigi evi terkedecek.
3 ay ayni evdr yasayip bir kez arzulamadigi kadinla nasil mutlu olabilir ki normal bir erkek? Adam zaten kafada bitirmis, uzatmalari oynuyor ama siz farkinda degilsiniz.

Sürekli aynı tehdit dağ başında mı yaşıyor bu adamlar. Nereye alıyorsun kızını. Bi yemeğini yedirmezler altını değiştirmezler tüm ihtiyaçlarını anne karşılar ama lafa gelince kızımı alır giderim.
Çok afedersiniz sen gidersin defol git de kızı nah alırsın demek istiyorum. Benim de bir kızım var, korkmanızı anlarım ama belli etmeseniz adam kendine bu kadar güvenemez.
Bir de genelde burada konu açan herkes bu tehdite inanıyor kocalarınız haydut mu arkadaşlar düzenli devam etmeleri gereken Bi işleri yok mu evleri yok mu iş ev adresleri belli değil mi? Hepsi mi manyak? Bilemedim insan gene de korkar evet evlat hassas nokta Çünkü ama o kadar da kolay değil diye düşünüyorum.
Kanunsuz iş yapmaya, kaçıp saklanmaya cesaret etmek öyle atıp tutmak kadar basit değil

Her gün yıkanan insanın pis olması da resmen bir komedi. Adam paradoks haline getirmiş. Pis olunca mı yıkanılır yıkanınca mı pis olunur:işsiz: Her gün duş alanı bulmuş da bunuyor.
Siz yetersiz değilsiniz beceriksiz çirkin vs değilsiniz Adam özgüveninizi emmiş. Sizi tüketmiş. Sevginiz bunu görmeye engel olmuş.
Psikolog yardımı alsanız? Özgüven kısmını toparlamanıza çok yardımcı olur bence. Yazık size hayatınızı daha fazla zehir etmeyin kendinize.

çok mutsuzum hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor artık herşey kötü ve ben hep mutsuzum ama hep :KK43:
Genç kızken böyle miydi
Herkes severdi beni Nasıl olursam olayım
Nasıl olursa olur hep başarılı olurdum
Erkek arkadaşlarım hep el üstünde tutardı
Ailemin prensesiydim
Herkes bana özenirdi
Ama şimdi?
Kimse sevmiyor beni hiç kimse hatta eşim bile :KK43:
Ne yaparsam yapayım başarısızım beceremiyorum işte bi yerde bi şeyler yanlış oluyor
Ne bi arkadaşım var beni seven ne eşimden değer görüyorum
Dayanamıyorum artık son raddeye geldim sanırım
Uzun zamandır sorunlar yaşıyorum uzun zamandır mutsuzum ancak buraya konu açmadım bu konuda çünkü ben kendim çözerim dedim kimseye anlatmayacağım dedim ama bu gece dayanamadım artık
Eşimden başlarsam en doğrusu çünkü sanıyorum ki en büyük mutsuzluk kaynağım
Çok aşık oldum keşke olmasaydım
Ama o beni hiç bi Zaman yeterince sevmedi biliyorum
Ama son Zaman'larda iyice üzüyor artık beni abuk subuk tavırlar içinde
Geçen bi konu oldu banyo yapmaktan açıldı konu sen pissin de sürekli duş alıyorsun sesi gayet ciddi
Bugün de akşam yürüyüş yapalım dedik eşofmanlarım olmadı küçük geldi olmuyor di mi dedi kilo aldın tabi dedi ben de evet aldım ama ben böyle mutluyum ne yapayım dedi bi senin mutluluğun önemli di mi dedi peki ben mutsuzsam dedi :KK43:
Ada'm beni beğenmiyor yanında üstümü çıkardığımda bile kafasını çeviriyor
Bu arada nerdeyse 3 ay olacak birlikte olmadık
Boşan diyeceksiniz biliyorum ama olmaz yapamam çünkü bi kere bana boşanırsan kızımı da alır giderim dedi ki yapar salak saçma bi siniri vardır kızdı mı dünyayı yakar ve ben kızımı bırakamam asla asla
Ama böyle mutsuzum şöyle de bişe var ben de onu istemiyorum artık içimi çok acıttı sevgim bile azalıyor hatta ne yazık ki ama mutsuzluğuma engel değil işte
Boşan demezsek eee ne istiyorsun bizden diyeceksiniz biliyorum ama ne istediğimi ben de bilmiyorum kimsem kalmadı işte konuşacak dertleşecek ailem var iyiki varlar ama onlar zaten bildikleri şeylerle bile kahroluyorlar bi de bunları duysalar :KK43:
İş deseniz o ayrı rezalet ne kadar özenli çalışırsam çalışayım hep bi yerde hatam çıkıyor hiç bişeyim doğru olmuyor kendime güvenim yerle bir oldu artık dolayısıyla kimse de bana güvenmiyor işten Atılmam an mesele ki bi de işimden olursam heralde gerçekten sıyırırım
Ve kimse sevmiyor beni herkes beni eleştiriyor sen şöylesin sen böylesin kimseden de ne güzel iş becermişsin vs gibi şeyler duymaz oldum
Ne olacak böyle daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum kIzım olmasa kendimden bile vazgeçerdim ama yok beni hayatta tutan sadece o işte
Zamaninda fazla pohpohlandiniz

sanirm simdide ilgiyi kaybedince

depresyon...kendinize cekidüzen verin

kendinize gelin yenilenin zayiflayin

bakimli olun esinize ilgi gösterin

ilişkinizi canlandirin aldatma yoksa

boşanacak ciddi bi sebep göremedim ben mutsuzlugunuz kendinizi ve

esinizi boşvermisliginizden evliliginizi

iyiye götürmekte sizin elinizde kötüye

götürmekte...hayat devam ediyo sizde nefes aliyosunuz kiymetini bilin..

Sanirim depresyondasiniz ama bi probleminizde herseyi esinize baglamaniz psikolojik destek alin yazmislar esim alsa demissiniz kendinize bakin demisler esim farketmez demissiniz 3 aydir cinsel hayatiniz yok bunun baslangicinda siz hic adim attiniz mi esinize yaklastiniz mi ben istiyorum seninle birlikte olmayi ozledim dediniz mi aslinda sizin ben demeyi ogrenmeniz lazim allaha sukur mutlu bi evliligim var gecen sene esim hic sevmedigi halde saclarimi kirmiziya boyattim cunku ole istedim kararli bi sekilde karsina ciktigim icin guzel olmus dedi hamileyim iliski olmuyo ama fantazi geceliklerimden camasirlarimdan iyice sisene kdar vazgecmedim cunku onlari esim begensin die giymiyorum kendimi iyi hissettigim icin giyiyorum ki onu cekende onlar ustumdeyken ki ozguvenim oluyo evlenince kilo aldim verdim esim yeter zayiflama dediginde bu benm vucudm dedim cok kilo aldin dediginde yemek istiyorum dedim 70 kiloyken bile gidip gece bana pasta alirdi ole bunlari ben cok iyi biri oldugum icin yazmadim ben onemliyim ve herkese yansitiyorum bence sende dene mecburi bi saygi doguyo herkeste

çok mutsuzum hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor artık herşey kötü ve ben hep mutsuzum ama hep :KK43:
Genç kızken böyle miydi
Herkes severdi beni Nasıl olursam olayım
Nasıl olursa olur hep başarılı olurdum
Erkek arkadaşlarım hep el üstünde tutardı
Ailemin prensesiydim
Herkes bana özenirdi
Ama şimdi?
Kimse sevmiyor beni hiç kimse hatta eşim bile :KK43:
Ne yaparsam yapayım başarısızım beceremiyorum işte bi yerde bi şeyler yanlış oluyor
Ne bi arkadaşım var beni seven ne eşimden değer görüyorum
Dayanamıyorum artık son raddeye geldim sanırım
Uzun zamandır sorunlar yaşıyorum uzun zamandır mutsuzum ancak buraya konu açmadım bu konuda çünkü ben kendim çözerim dedim kimseye anlatmayacağım dedim ama bu gece dayanamadım artık
Eşimden başlarsam en doğrusu çünkü sanıyorum ki en büyük mutsuzluk kaynağım
Çok aşık oldum keşke olmasaydım
Ama o beni hiç bi Zaman yeterince sevmedi biliyorum
Ama son Zaman'larda iyice üzüyor artık beni abuk subuk tavırlar içinde
Geçen bi konu oldu banyo yapmaktan açıldı konu sen pissin de sürekli duş alıyorsun sesi gayet ciddi
Bugün de akşam yürüyüş yapalım dedik eşofmanlarım olmadı küçük geldi olmuyor di mi dedi kilo aldın tabi dedi ben de evet aldım ama ben böyle mutluyum ne yapayım dedi bi senin mutluluğun önemli di mi dedi peki ben mutsuzsam dedi :KK43:
Ada'm beni beğenmiyor yanında üstümü çıkardığımda bile kafasını çeviriyor
Bu arada nerdeyse 3 ay olacak birlikte olmadık
Boşan diyeceksiniz biliyorum ama olmaz yapamam çünkü bi kere bana boşanırsan kızımı da alır giderim dedi ki yapar salak saçma bi siniri vardır kızdı mı dünyayı yakar ve ben kızımı bırakamam asla asla
Ama böyle mutsuzum şöyle de bişe var ben de onu istemiyorum artık içimi çok acıttı sevgim bile azalıyor hatta ne yazık ki ama mutsuzluğuma engel değil işte
Boşan demezsek eee ne istiyorsun bizden diyeceksiniz biliyorum ama ne istediğimi ben de bilmiyorum kimsem kalmadı işte konuşacak dertleşecek ailem var iyiki varlar ama onlar zaten bildikleri şeylerle bile kahroluyorlar bi de bunları duysalar :KK43:
İş deseniz o ayrı rezalet ne kadar özenli çalışırsam çalışayım hep bi yerde hatam çıkıyor hiç bişeyim doğru olmuyor kendime güvenim yerle bir oldu artık dolayısıyla kimse de bana güvenmiyor işten Atılmam an mesele ki bi de işimden olursam heralde gerçekten sıyırırım
Ve kimse sevmiyor beni herkes beni eleştiriyor sen şöylesin sen böylesin kimseden de ne güzel iş becermişsin vs gibi şeyler duymaz oldum
Ne olacak böyle daha ne kadar böyle devam edebilirim bilmiyorum kIzım olmasa kendimden bile vazgeçerdim ama yok beni hayatta tutan sadece o işte

Yazınızı okudum ve çok üzüldüm. Biraz kendimi gördüm zaten başlığada o yüzden baktım. Sizin anlattıklarınız çok zor şeyler ama dışardan nasıl göründüğü psikolojik olarak çökmüş birinin gördüğünden çok farklı olabiliyor. Ben psikiyatr değilim burdan tavsiyeler verecek ama dediğim gibi kendimi gördüğüm ve belki yardımcı olurum diye düşündüm.
1. Şuan kesinlikle radikal bir karar almayın. Boşanmak gibi eşinizin hoşunuza gitmeyen tavırlarını aileye paylaşmak gibi.
2.aldatıldığınızı düşünen ve tüm sorunun eşinizin olduğunu yazan arkadaşlar olmuş. Evet belki haklıdırlar. Ama benim aklıma ilk gelen eşiniz sevmeseydi boşanırdı zaten. Kim ne derse desin psikolojisi normal olmayan bir insanla yaşamak çok zor. Çünkü kendimizi görmüyoruz.
Sizin sadece eşinizle değil biçok alanda başarısızlıklarınız var iş gücü kaybı motivasyon ve intihar eğilimide var bütün bunlar iyiolmadığınızı işaret ediyor. Benim gibi. Ben psikiyatıra gidiyorum uzun bizamandan beri. Saplantılarımtakıntılarım bunalımlarım herkese kusur buluşum sevgilimin beni anlamadığını düşünmem gibi biçok olumsuzluklar. Emdr diye bi yöntem varmış ve en iyi uygulanan ve sihirli değnek diyebilecwğimiz bir yöntem. Bu terapiyi bekliyorum umarım işe yarar çünkü kendimle yaşamktan sıkıldım artık. Çok renkli sevilen biriyken herkes kaçar oldu şimdi. Umarım herşey düzelir.

Çok sevindim inşallah hep gülümsersin hayata karşı musmutlu olursun. Kolları sıva, kendin için harekete geçme vakti.
Günaydın :)
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur
Bugün yeni bi gün benim için herşeye yeniden başlıyorum
Hatta şimdi kızımla parktayız eşim evde uyuyor :)
Bugünden itibaren kendimi değiştireceğim eski ben olacağım yine

Iliski uzmani falan degilim ama soyle genel olarak baktigimda her iliskide bir taraf mutlaka daha cok seviyor oluyor.
Sizin iliskiniz dede cok seven sensin.
Kurban sensin der gibi oldu :)
Kadinlar dada var bu erkeklerde de.
Cok sevildiginden emin olan taraf bunun verdigi rahatlikla bir sure sonra ilgisini kaybetmeye basliyor.
Hani birseyi cok istersin atiyorum telefon olsun. Cok pahalidir onu birsekilde alirsin.
Ilk hafta elinden dusmez.
Ayi dolmadan sikilirsin ve kurcalamayi birakirsin telefon iste niye bu kadar para verdiysem derken bulursun kendini.
Kimbilir kac ay taksit odeyeceksin halbuki.
Ayni hesap.
Ikiside cebe girdigi an cazibesini kaybediyor.
Onun icin kimse kendinden odun vermemeli. Karsi taraf seni kiriyorsa sende kirmalisin. Bundan cekinmemelisin.
Istemedigin hic birseyi yapmak zorunda olmadigin gibi rahatsiz oldugun hic bir cumleyi de kurdurmamalisin.
Aman huzurum, aman cocugum, aman evliligim diyen insanlarin hepsi mutsuz.
Cunku karsi taraf ne soylerse soylesin karsi bir reaksiyon almadigi icin daha dogrusu almayacagindan emin oldugu icin istedigi gibi konusuyor, kiriyor hatta kocan gibi yaraliyor.
Buna artik izin verme. Ucunda ayrilik bile olsa bu riskleri goze al. Emin ol suan yasadigin mutsuzluk kaliciysa
Ayrildiginiz zaman yasayacagin ki gecici olur.
Cok uzun yazdim kusura bakma ama.
Sen kendini on planda tutmadigin surece kimse seni alip gel zirveye otur demez.
Bu aksam uyurken soylediklerimi dusun olur mu.
+1 kesinlikle katiliyorum...

Back
X