- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Boyle bir gunde kavga etme sebebinizi anlamadim. Emin olmamanizi anlarim. Silik cizgi ile benim de basimdan gecti. Ama gayet heyecanlıydik. Esiniz konusalim da demis size. Niye uzatiyorsunuz ki?Bugün gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı ama düzensizliğim olduğundan emin olamıyorum yarın doktora gidicez benimse üzerimde sürekli bişeyler Sorgulama alınma durumu var engel olamıyorum eşimle ise az önce kavga ettik anlamak istemiyorsun beni yoruyorsun dedi çok bozuldum arkamı döndüm o da afedersiniz g.
tünü dönme dedi konuşalım dedi bemde sinirlendim bugünümde bile böyle konuşuyorsun yazıklar olsun sana dedim oda sana yazıklar olsun diyo g.tünü dönme demekte bişey yokmuş ona kalırsa ama ben sinirlendim ve bıktım sürekli onu uyarmaktan içimde ise hiçbir heves kalmadı sevinemedim bile gerçekten umudum kalmadı ona karşı ama testimde pozitif napıcam kim böyle Bi haber olduğu ilk günü kavga eder ya nolur bişey diyin
Bizde gündü heyecanlandık eşi de mutlu oldu ama ben doktora gitmeden çok ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğramak istemedim. Konuşalım diyor ama bunu derken ki ses tonu hoşuma gitmediği için tepki verdim ister istemezBoyle bir gunde kavga etme sebebinizi anlamadim. Emin olmamanizi anlarim. Silik cizgi ile benim de basimdan gecti. Ama gayet heyecanlıydik. Esiniz konusalim da demis size. Niye uzatiyorsunuz ki?
alınma huyum vardır ama bu kadar değil ama sadwce benim alınmam değil eşiminde anlayışsız ve kaba olmasıBu haliniz devamli böyle ise profesyonel destek alin. Su alinma ve küsme derdi cekilecek gibi degil. Iyi bilirim, bendede vardi
Teşekkür ederim evet çok yorgunuz çok sık kavga eden bir çiftiz ve buna rağmen bebek çok istiyorduk dönem dönemde çekiniyorum şahsen ben. Ama daha böyle Bi ihtimal varken bile eşim bu şekildeyse ve ben gerçekten hamileysem 9 ayım böyle mi geçicek endişem çok büyükHamile kalmak istiyordunuz sanırım, şimdiden tebrik ederim.
Çok büyük bir sorun göremedim. Sadece yorgun bir çift gördüm. Birbirinize daha anlayışlı davranmalısınız. Bu tip küçük şeyler geçer gider kendinizi yipratmayin. :)
Bugün gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı ama düzensizliğim olduğundan emin olamıyorum yarın doktora gidicez benimse üzerimde sürekli bişeyler Sorgulama alınma durumu var engel olamıyorum eşimle ise az önce kavga ettik anlamak istemiyorsun beni yoruyorsun dedi çok bozuldum arkamı döndüm o da afedersiniz g.
tünü dönme dedi konuşalım dedi bemde sinirlendim bugünümde bile böyle konuşuyorsun yazıklar olsun sana dedim oda sana yazıklar olsun diyo g.tünü dönme demekte bişey yokmuş ona kalırsa ama ben sinirlendim ve bıktım sürekli onu uyarmaktan içimde ise hiçbir heves kalmadı sevinemedim bile gerçekten umudum kalmadı ona karşı ama testimde pozitif napıcam kim böyle Bi haber olduğu ilk günü kavga eder ya nolur bişey diyin
Anlamsiz bir uzatma yaratmissiniz. Erkekler bizim gibi olamiyorlar bu etapta. Onlarin vucutlari disinda gelişiyor her sey. Kan tahlili ultrason doktor onayina kadar onlar duruma seyirci gibiler. Farklisi illaki vardir ama eger biliyorsa kimyasal geneligi dis gebeligi bos gebeligi vs esini heyecanlandirmamak icin tepkilerini kontrol ediyor. Benimki butun bunlari biliyordu. Bu sebeple cok sakin oldu o gun. Sonra kimyasal cikti zaten. Inanilmaz buyuk mutlu tepkiler verseydi sonrasinda cok üzüldü diye ben de perisan olurdum. Belki esiniz de boyle yapmak istedi.Bizde gündü heyecanlandık eşi de mutlu oldu ama ben doktora gitmeden çok ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğramak istemedim. Konuşalım diyor ama bunu derken ki ses tonu hoşuma gitmediği için tepki verdim ister istemez
Yok ya anket olayı saçma sapan istedi bende anlamadım tabiki anketlij Bi durum yok yanlışa Bi yere tıkladım sanırım anlamadım. Neyse evet alıngan olabilirim ama eşiminde anlayış göstermesi gerekmezmiHamilesin ve götünü dönüp yattın mı?
Adamda götünü dönme mi dedi?
Anket ne içindi?
Götümü döneyim mi, dönmeyeyim mi?
Ben " hayır" diyorum dönme götünü...
Otur konuş, hormonsal gibi geldi bana..
Alıngan gördüm seni...
alınma huyum vardır ama bu kadar değil ama sadwce benim alınmam değil eşiminde anlayışsız ve kaba olması
Uzgunum ama bu endiseyi basta yasamaliydiniz. Bebegi boyle bir hayata sokarak bencillik etmissiniz. Hangimiz kavga eden anne babalari isterdik çocukken? Çocuğunuz da istemeyecek. Buna ragmen bebek istiyorduk=ona cehennem gibi bir hayat sunucaz cunku benciliz. Kavga etsek de anne baba olmak istedik. Ne hoş gerçekten.Teşekkür ederim evet çok yorgunuz çok sık kavga eden bir çiftiz ve buna rağmen bebek çok istiyorduk dönem dönemde çekiniyorum şahsen ben. Ama daha böyle Bi ihtimal varken bile eşim bu şekildeyse ve ben gerçekten hamileysem 9 ayım böyle mi geçicek endişem çok büyük
Eşim bilmez öyle şeyleri sanmıyorum bende olumsuz çağırmama için anlatmadım bu ihtimalleri. Eşimin bu kadar ince düşüneceğini sanmıyorum o daha çok kendi tepkilerini kontrol edemezAnlamsiz bir uzatma yaratmissiniz. Erkekler bizim gibi olamiyorlar bu etapta. Onlarin vucutlari disinda gelişiyor her sey. Kan tahlili ultrason doktor onayina kadar onlar duruma seyirci gibiler. Farklisi illaki vardir ama eger biliyorsa kimyasal geneligi dis gebeligi bos gebeligi vs esini heyecanlandirmamak icin tepkilerini kontrol ediyor. Benimki butun bunlari biliyordu. Bu sebeple cok sakin oldu o gun. Sonra kimyasal cikti zaten. Inanilmaz buyuk mutlu tepkiler verseydi sonrasinda cok üzüldü diye ben de perisan olurdum. Belki esiniz de boyle yapmak istedi.
Senşn tepkilerin malesef hormonlardan ama eşinin de bunu bilip sana ona göre daha anlayışlı davranması lazım. Sen doktorun yanında tatlı dille sor, ben çok duygusallaştım eşimin bile her sözüne alınır oldum normal mi filan diye doktor hemen der zaten çok normal eşin seni hoşgörsün vs tarzıBugün gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı ama düzensizliğim olduğundan emin olamıyorum yarın doktora gidicez benimse üzerimde sürekli bişeyler Sorgulama alınma durumu var engel olamıyorum eşimle ise az önce kavga ettik anlamak istemiyorsun beni yoruyorsun dedi çok bozuldum arkamı döndüm o da afedersiniz g.
Kavga nedenini yazmamissinYok ya anket olayı saçma sapan istedi bende anlamadım tabiki anketlij Bi durum yok yanlışa Bi yere tıkladım sanırım anlamadım. Neyse evet alıngan olabilirim ama eşiminde anlayış göstermesi gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?