Tükendim nolur bişey diyin

Nolur bişey diyin?

• Evet

OY: 5 41,7%
  • Hayır

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Oyyyyy vay adamcağızın haline bende de var herşeye küsen trip atan biri asla çekilmiyor en sonunda 5 ay terkettim bir daha yapamadı bence yapmayın bu huyunuzdan bir an evvel vazgeçin çekilmez oluyor insan eşinden nefret ediyor sonunda

adam tam olarak ne yaptı yav

bizde cocuk düşünüyoruz, böyle belirsiz bile olsa yarın doktora gideceksiniz sinirlendiğiniz dert ettiğiniz şeylere bak
şu adamları biraz rahat bırakın ya.. adam ne güzel değilsen tekrar deneriz diyor yüreklendirsin diyorsunuz ne yapsın havalara uçsun da bu sefer değilseniz sizin alınganlığınızı mı çeksin aman ben değilim de sen dün çok sevindin de diye.. eşinizin haksız oduğu bir şey göremedim. e adam anlatmaya çalıştığında da hala yazıklar olsun derseniz yordun beni der tabi.. ben bile yoruldum

insallah sonucunuz güzel cıkar ve böyle şeylere kafayı takmazsınız...
çıkarsa da Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Şu saatte kalkmak zorunda biri olarak şu yorum beni kendime getirdi
Gül Gül öldüm

Cocuk yokken bu kadar kavga ediyorsanız cocuk olunca ne yapacaksınız merak ettim. Küçük çocuk evliligi yoran bir şey sonucta.
7 aylık bebeğim var bu arada hamileligi ogrenince sevinemedim daha çok endiselendim hersey süper olmadı o gün aklimizda bin tane soru vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…