Tükendim nolur bişey diyin

Nolur bişey diyin?

• Evet

OY: 5 41,7%
  • Hayır

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
Ama sizin konunuzda eşinizin suçu yok üzgünüm.

Kesinleşsin bence size olan tavırları kesinlikle değişecek. Oda şuan stres altında. Hiç merak etmeyin.

Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Tekrar deneriz demiş daha ne kadar yüreklendirsinki ne yapmasını bekledin yani nasıl yüreklendirecek. Hadi kalk gebe olsan da olmasan da yokmuş gibi yapıp deneyelim mi diyecekti ne bekledin o an anlamdım arkadaşım

Ay Allah eşinize sabır versin. Adam ne dese kabahat olmuş. Hamileyiz diye istediğimiz kaprisi yapmaya hakkımız yok. Neredeyse doğumum geldi şöyle naz kapris yapamadım adama ki kocam naz kapris kaldıran biridir yapsam dibine kadar yapardım ama işte ne gerek var neyse ikinciye artık.
Adam tekrar deneriz demiş e tamam ne var bunda.

Son düzenleme:
Ya anketi takmayın nasıl olduğunu anlamadım konu açmam için şart koştu nasıl silineceğini söyleyin siliyim
sız kocanıza gozunun ustunde kaş var gıbı sebeplerle satasmayın bız ıdare ederız o anketı sıkıntı degıl
hadı öpüşün barısın bakım boyle tartısma sebebımı olurmus esınızın bırsey yaptıgı yok durduk yere tartısma cıkarmıssınız uzatmayın hadı :)

Tekrar deneriz demiş daha ne kadar yüreklendirsinki ne yapmasını bekledin yani nasıl yüreklendirecek. Hadi kalk gebe olsan da olmasan da yokmuş gibi yapıp deneyelim mi diyecekti ne bekledin o an anlamdım arkadaşım
" Hayır hayır güzel karım kesin hamilesin aslanım benim yürrü bee" demeliydi

Bende ya 6 ay önce doğum yaptım. Hamile kalmadan ne olsa aşerecem onu göndereceğim derdim ilk aşerdiğim şey patates oldu o da evde var o kadarki normal hiç hamile değilmişim gibi devam etti

Bende ya 6 ay önce doğum yaptım. Hamile kalmadan ne olsa aşerecem onu göndereceğim derdim ilk aşerdiğim şey patates oldu o da evde var o kadarki normal hiç hamile değilmişim gibi devam etti
Şu aya kadar 2 kere ağladım sadece onun da sebebi vardı. Aşermeye gelince canım lokma istedi kalktım yaptım ee bu adam neresinde bu işin. Artık gözüm açıldı ikinci çocukta g.t dese ağlıcam ot dese kavga çıkartıcam

Valla ben de yapmadım yav. ilk gün küstük sadece 7 buçuk ay no kapris no dırdır. Yes şamata yes gırgır

Benim o trende kaçtı tedavi ile ikiz doğurdum açılış kapanış yani, sen yap ama daha kıymetli olunuyor öyle olunca hem,

Benim o trende kaçtı tedavi ile ikiz doğurdum açılış kapanış yani, sen yap ama daha kıymetli olunuyor öyle olunca hem,
Olsun sen de başka bişey bul naz yapacak arayı kapatman lazım. Mesela yarın arkanı dön elinle g.tünü göster bu ne diye sor g.t deyince bas feryadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…