- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Ama sizin konunuzda eşinizin suçu yok üzgünüm.Benim eşimde yatıyor şimdi gayet rahat be gerçekten sinirleniyorum senden olmaz hayal kırıklığına uğrattı bile dedim. Yarın doktora gidicez gerçekmiş değil mi diye ona bile cesaret edemiyorum sevincim kursağımda kaldı resmen
Teşekkür ederim evet çok yorgunuz çok sık kavga eden bir çiftiz ve buna rağmen bebek çok istiyorduk dönem dönemde çekiniyorum şahsen ben. Ama daha böyle Bi ihtimal varken bile eşim bu şekildeyse ve ben gerçekten hamileysem 9 ayım böyle mi geçicek endişem çok büyük
Ya sonrasında dedikleri yazıklar olsun dedim bana böyle davrandığın için asıl sana yazıklar olsun diyorAyrıca arkanı döndüysen zank diye götünü dönüp uyudun demek de ne var Allahaskına. Bal gibi de döt dönmüssünüz küfür mü
Ya sonrasında dedikleri yazıklar olsun dedim bana böyle davrandığın için asıl sana yazıklar olsun diyor
Tekrar deneriz demiş daha ne kadar yüreklendirsinki ne yapmasını bekledin yani nasıl yüreklendirecek. Hadi kalk gebe olsan da olmasan da yokmuş gibi yapıp deneyelim mi diyecekti ne bekledin o an anlamdım arkadaşımBen eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Ben bastım aynı istek bende de oluştu
oyyşş
peki anket ?
suan ıcımde durdurulamaz bir hayır hayır hayır hayıra basma ıstegı var
Ya anketi takmayın nasıl olduğunu anlamadım konu açmam için şart koştu nasıl silineceğini söyleyin siliyim
oyyşş
peki anket ?
suan ıcımde durdurulamaz bir hayır hayır hayır hayıra basma ıstegı var
sız kocanıza gozunun ustunde kaş var gıbı sebeplerle satasmayın bız ıdare ederız o anketı sıkıntı degılYa anketi takmayın nasıl olduğunu anlamadım konu açmam için şart koştu nasıl silineceğini söyleyin siliyim
" Hayır hayır güzel karım kesin hamilesin aslanım benim yürrü bee" demeliydiTekrar deneriz demiş daha ne kadar yüreklendirsinki ne yapmasını bekledin yani nasıl yüreklendirecek. Hadi kalk gebe olsan da olmasan da yokmuş gibi yapıp deneyelim mi diyecekti ne bekledin o an anlamdım arkadaşım
Bende ya 6 ay önce doğum yaptım. Hamile kalmadan ne olsa aşerecem onu göndereceğim derdim ilk aşerdiğim şey patates oldu o da evde varAy Allah eşinize sabır versin. Adam ne dese kabahat olmuş. Hamileyiz diye istediğimiz kaprisi yapmaya hakkımız yok. Neredeyse doğumum geldi şöyle naz kapris yapamadım adama. neyse ikinciye artık.
Adam tekrar deneriz demiş e tamam ne var bunda.
Ama sen başlatmışsınYa sonrasında dedikleri yazıklar olsun dedim bana böyle davrandığın için asıl sana yazıklar olsun diyor
Şu aya kadar 2 kere ağladım sadece onun da sebebi vardı. Aşermeye gelince canım lokma istedi kalktım yaptım ee bu adam neresinde bu işin. Artık gözüm açıldı ikinci çocukta g.t dese ağlıcam ot dese kavga çıkartıcamBende ya 6 ay önce doğum yaptım. Hamile kalmadan ne olsa aşerecem onu göndereceğim derdim ilk aşerdiğim şey patates oldu o da evde varo kadarki normal hiç hamile değilmişim gibi devam etti
Valla ben de yapmadım yav.Ay Allah eşinize sabır versin. Adam ne dese kabahat olmuş. Hamileyiz diye istediğimiz kaprisi yapmaya hakkımız yok. Neredeyse doğumum geldi şöyle naz kapris yapamadım adama. neyse ikinciye artık.
Adam tekrar deneriz demiş e tamam ne var bunda.
Benim o trende kaçtı tedavi ile ikiz doğurdum açılış kapanış yani,Şu aya kadar 2 kere ağladım sadece onun da sebebi vardı. Aşermeye gelince canım lokma istedi kalktım yaptım ee bu adam neresinde bu işin. Artık gözüm açıldı ikinci çocukta g.t dese ağlıcam ot dese kavga çıkartıcam
Ya ne gerek var zatenValla ben de yapmadım yav.ilk gün küstük sadece 7 buçuk ay no kapris no dırdır. Yes şamata yes gırgır
Olsun sen de başka bişey bul naz yapacak arayı kapatman lazım. Mesela yarın arkanı dön elinle g.tünü göster bu ne diye sor g.t deyince bas feryadıBenim o trende kaçtı tedavi ile ikiz doğurdum açılış kapanış yani,sen yap ama daha kıymetli olunuyor öyle olunca hem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?