Tükendim nolur bişey diyin

Nolur bişey diyin?

• Evet

OY: 5 41,7%
  • Hayır

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
Aslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunu

Yok ya anket olayı saçma sapan istedi bende anlamadım tabiki anketlij Bi durum yok yanlışa Bi yere tıkladım sanırım anlamadım. Neyse evet alıngan olabilirim ama eşiminde anlayış göstermesi gerekmezmi
En ufak şeye alınan birine anlayış gösterilir mı? 1-2 sefer olsa neyse bana sürekli alıngan bir yapınız var gibi geldi..inanin alingan insan acayip yorar insanı...

Aslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunu
Bilinçli sekilde istemiyorsanız bilinçli sekilde korunursunuz o zaman. Spiral taktirdim hamile kaldim, hap kullandim hamile kaldim geri cekildi hamile kaldim. Bunlar korunma yontemi degil zaten. Hapi 1 gun unutsaniz gecmis olsun.

Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr

Demekki adamı yormuşsunuz.Tabiki g.nü dönme çok kaba ama ınsanların zaten beynı yorgun.Çok soruyu kaldıramıyorlae

Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Tekrar deneriz bir yureklendirme zaten...
Canını sıkma demiş. Kaldi ki pozitif ve hamilesin .. Kalk yerinden git adami öpüyor musun ne yapiyorsun yap. Devamini böyle getir. Hadi...

Bu adamcağızlar konusmak istese dert, konusmak istemese dert. Bu arada G.tunu donup uyumak, g.tunu dondun demekten daha ayıp!
Anlayamıyorum gerçekten bende mi Bi sorun var yani çok ince mi düşünüyorum böyle düşünmekle de hatamı yapıyorum hemcinsim olarak ne olur doğruyu söyleyin eşimde hiç mi hata yok

Öğrendiğiniz ilk gün mü? Neden peki
Evet öğrendiğimiz ilk gün ilkönce sevinçten hayaller kurduk. Sonra ben birkaç arkadaşıma söyledim diye kızdıı niye söylüyorsun höd höd diye .. ben de ne var bunda bana da söylemişti onlar öğrendiklerinde dedim.. Sonra ben sinr oldum o sinir oldu. Gitti yattı ertesi gün kalkıp.kahvaltı hazırlamadım o da öpmeden gitti daha çok sinir oldum ... Bütün gün sinirimden birşey yemedim yattım... Sonra işten erken geldi özür diledi konuştuk falan kapandı konu..

Adam kötü birsey dememiş ki ...
Genel haliniz böyleyse alınmayın ama sizinle hayat çok zor olur. Yanınızdaki insanı çabuk yorar ve bıktırırsınız. Eşinizin gönlünü alın sarılın uyuyun. Bebeğinizi de sağlıkla büyütün :)

Ay adam kötü birşey dememiş ki.. Üzüldüm şimdi. Bence özür dilemelisin.. Bu kadar da ince düşünme hayat öyle geçmez kavgalarınız büyük iytimalle ince düşünmelerinizden kaynaklı oluyordur. Erkekler düz mantıktır. Onlara herşeyi olduğu gibi söylemelisiniz.

Benim eşimde yatıyor şimdi gayet rahat be gerçekten sinirleniyorum senden olmaz hayal kırıklığına uğrattı bile dedim. Yarın doktora gidicez gerçekmiş değil mi diye ona bile cesaret edemiyorum sevincim kursağımda kaldı resmen

Eşiniz ne desin o an, bozulasiniz varmış bozulmussunuz.

Zaten sık sık kavga ediyormussunuz, bunun gibi sudan sebeplerse ciddi iletişim probleminiz var demektir.

Abartıyorsunuz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…