- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Biz biizzzz..Bizz etmiştik kavgakim böyle Bi haber olduğu ilk günü kavga eder ya nolur bişey diyin
Aslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunuUzgunum ama bu endiseyi basta yasamaliydiniz. Bebegi boyle bir hayata sokarak bencillik etmissiniz. Hangimiz kavga eden anne babalari isterdik çocukken? Çocuğunuz da istemeyecek. Buna ragmen bebek istiyorduk=ona cehennem gibi bir hayat sunucaz cunku benciliz. Kavga etsek de anne baba olmak istedik. Ne hoş gerçekten.
En ufak şeye alınan birine anlayış gösterilir mı? 1-2 sefer olsa neyse bana sürekli alıngan bir yapınız var gibi geldi..inanin alingan insan acayip yorar insanı...Yok ya anket olayı saçma sapan istedi bende anlamadım tabiki anketlij Bi durum yok yanlışa Bi yere tıkladım sanırım anlamadım. Neyse evet alıngan olabilirim ama eşiminde anlayış göstermesi gerekmezmi
Bilinçli sekilde istemiyorsanız bilinçli sekilde korunursunuz o zaman. Spiral taktirdim hamile kaldim, hap kullandim hamile kaldim geri cekildi hamile kaldim. Bunlar korunma yontemi degil zaten. Hapi 1 gun unutsaniz gecmis olsun.Aslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunu
Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştrKavga nedenini yazmamissin
Adam yordun beni demiş. Ne dedin de yordun beni dedi?
Sonra sen götünü dönmüşsün.
Şimdi niye kavga ettiniz? Bir bu...
Adam hakli ve anlayış mi gostersin istiyorsun hamilesin diye? Yoksa sen haklisin ve hamilesin mi? Bence daha ayrintili yazarsan yardimci olabiliriz...
Demekki adamı yormuşsunuz.Tabiki g.nü dönme çok kaba ama ınsanların zaten beynı yorgun.Çok soruyu kaldıramıyorlaeBugün gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı ama düzensizliğim olduğundan emin olamıyorum yarın doktora gidicez benimse üzerimde sürekli bişeyler Sorgulama alınma durumu var engel olamıyorum eşimle ise az önce kavga ettik anlamak istemiyorsun beni yoruyorsun dedi çok bozuldum arkamı döndüm o da afedersiniz g.
tünü dönme dedi konuşalım dedi bemde sinirlendim bugünümde bile böyle konuşuyorsun yazıklar olsun sana dedim oda sana yazıklar olsun diyo g.tünü dönme demekte bişey yokmuş ona kalırsa ama ben sinirlendim ve bıktım sürekli onu uyarmaktan içimde ise hiçbir heves kalmadı sevinemedim bile gerçekten umudum kalmadı ona karşı ama testimde pozitif napıcam kim böyle Bi haber olduğu ilk günü kavga eder ya nolur bişey diyin
Tekrar deneriz bir yureklendirme zaten...Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Öğrendiğiniz ilk gün mü? Neden pekiBiz biizzzz..Bizz etmiştik kavga
Anlayamıyorum gerçekten bende mi Bi sorun var yani çok ince mi düşünüyorum böyle düşünmekle de hatamı yapıyorum hemcinsim olarak ne olur doğruyu söyleyin eşimde hiç mi hata yokBu adamcağızlar konusmak istese dert, konusmak istemese dert. Bu arada G.tunu donup uyumak, g.tunu dondun demekten daha ayıp!
Evet öğrendiğimiz ilk günÖğrendiğiniz ilk gün mü? Neden peki
Yormuşsam bike bu direkt insanın yüzüne söylenir mi biraz alttan alsa ölür müDemekki adamı yormuşsunuz.Tabiki g.nü dönme çok kaba ama ınsanların zaten beynı yorgun.Çok soruyu kaldıramıyorlae
Adam kötü birsey dememiş ki ...Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Ay adam kötü birşey dememiş ki..Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Benimki de öyle benden önce havaya giriyorBu haliniz devamli böyle ise profesyonel destek alin. Su alinma ve küsme derdi cekilecek gibi degil. Iyi bilirim, bendede vardi
Benim eşimde yatıyor şimdi gayet rahat be gerçekten sinirleniyorum senden olmaz hayal kırıklığına uğrattı bile dedim. Yarın doktora gidicez gerçekmiş değil mi diye ona bile cesaret edemiyorum sevincim kursağımda kaldı resmenEvet öğrendiğimiz ilk günilkönce sevinçten hayaller kurduk. Sonra ben birkaç arkadaşıma söyledim diye kızdıı niye söylüyorsun höd höd diye .. ben de ne var bunda bana da söylemişti onlar öğrendiklerinde dedim.. Sonra ben sinr oldum o sinir oldu. Gitti yattı ertesi gün kalkıp.kahvaltı hazırlamadım o da öpmeden gitti daha çok sinir oldum ... Bütün gün sinirimden birşey yemedim yattım... Sonra işten erken geldi özür diledi konuştuk falan kapandı konu..
Eşiniz ne desin o an, bozulasiniz varmış bozulmussunuz.Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Abartıyorsunuz resmen.Benim eşimde yatıyor şimdi gayet rahat be gerçekten sinirleniyorum senden olmaz hayal kırıklığına uğrattı bile dedim. Yarın doktora gidicez gerçekmiş değil mi diye ona bile cesaret edemiyorum sevincim kursağımda kaldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?