- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Hayatı kendmze yalan yere zindan etmekten başka birşey değil.Ya ne gerek var zaten
HahahahaOlsun sen de başka bişey bul naz yapacak arayı kapatman lazım. Mesela yarın arkanı dön elinle g.tünü göster bu ne diye sor g.t deyince bas feryadı
Aynen öyle. Başlıkta da tükendim yazmış. Bu kadar küçük şeylerden tükenmeyin bi zahmetHayatı kendmze yalan yere zindan etmekten başka birşey değil.
Şuan tükenen çocuk doğunca ne olcak abo düşünemiyorumAynen öyle. Başlıkta da tükendim yazmış. Bu kadar küçük şeylerden tükenmeyin bi zahmet
Ortada kırılıp üzülecek bir durum yok onu demeye çalışıyoruzArkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyorum iyi olanlarda kötü olanlarda cebimde ama hemcinsim olarak sizden ricam rencide etmemeniz ben burada sizden tavsiye almak için birşey lerim paylaşıyorum böyle Bi günümde kavgalı olduğum için yeterince kırgın ve üzgünüm hatalı olabilirim buna ben bişey demiyorum ki zaten lütfen yardımcı olun diyorum
Tamam işte. Gereksz tepki verdiniz eşnizden özür dileyp sarılp uyumalsns ve bir uzman desteği almalsns çünkü hem hayat böyle geçmez hem de bebeğinize iyi birer örnek olamazsnz.Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyorum iyi olanlarda kötü olanlarda cebimde ama hemcinsim olarak sizden ricam rencide etmemeniz ben burada sizden tavsiye almak için birşey lerim paylaşıyorum böyle Bi günümde kavgalı olduğum için yeterince kırgın ve üzgünüm hatalı olabilirim buna ben bişey demiyorum ki zaten lütfen yardımcı olun diyorum
:) Kalben ve bedenen istemişsiniz ki olmuş. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sende alınganlık kocada biraz kazmalık var ama idare eder gidersiniz. Daha sakin olmaya çalışınAslında demek istediği tam o değil bilinçli Bi hamile kalma durumu değil benimki sadece kalben istiyorduk diyorum. Yoksa 3 yıl geçmiş evliliğin bu kadar uzatmazdım bebek durumunu
Benim endişem de bu yüzden ya işte eğer gerçekten hamileysem tek endişem bebeğim bunu anlatmaya çalışıyorum hepinize daha biz ilk günden böyle kavga ediyoruz o bana söylüyor ben ona eşimden anlayış beklemekle hatamı yapıyorum diyorum kafamda bu durumu büyütmelimiyim bu kavgayı önemsemelimiyim diyorumTamam işte. Gereksz tepki verdiniz eşnizden özür dileyp sarılp uyumalsns ve bir uzman desteği almalsns çünkü hem hayat böyle geçmez hem de bebeğinize iyi birer örnek olamazsnz.
Ben bu sitede kolay kolay kocalara hak vermem ama okuyup hayal ederken ben yoruldum. O sizinle yaşıyor. Gercekten sabirli demek ki.Ben eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
Ablacım. Yorum yazanlarn hepsi bu kavga önemsiz hatta ve hatta kavga olmaması gerekecek kadar önemsiz bir mevzu diyoruz.. Hatta ortada bir mevzu bile yok.. Siz olmayan bir durumdan tartışma çıkartıyorsunuz.. Çocuğunuz sizi rolmodel alacak. Bence eşinizden ziyadi sizin bir destek almanız lazım. Çünkü gerçekten eşinizi yorduğunuz mesajlarınızdan belliBenim endişem de bu yüzden ya işte bunu anlatmaya çalışıyorum hepinize daha biz ilk günden böyle kavga ediyoruz o bana söylüyor ben ona eşimden anlayış beklemekle hatamı yapıyorum diyorum kafamda bu durumu büyütmelimiyim bu kavgayı önemsemelimiyim diyorum
Ben de g.t diye bir şey var mıdır yok mudur diye düşündümAnketi g*tümü dönsem mi dönmesem mi? Sorusunu baz alarak Oyumu hayır olarak kullandım,bilginize.
Haklı yormuşsun bence de. Bugün de burda bütün konular hep bi tuhaf beklentiler alınmalar gücenmeler.. Ne oluyor yahuBen eşime ya hamile değilsem dedim eşimde değilsen tekrar deneriz dedi bende beni yüreklendirmesini beklediğim için bozuldum buna. Bunu açıklarkende beni yoruyorsun dedi ve devamı geldi iştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?