- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Stardust07
Haklısınız uzun olur diye yazmadım.ama konu çok saçma.abime komşu kızlarını istedik.isteme ve ertesi günü de nisan olacaktı.istemeye kimse çağrılmadı,kız tarafı da öyle istedi zaten ertesi gün nisan diye.kaynanam buna kırılmış.biz neden kendisini de davet etmedik.benle olan kısmı daveti benden bekliyormus.yahu ben kendi isteme olayından başka böyle bir durum yaşamadım,nasıl olur bilmem.gitmiş gelinimize ve annesine beni suçlamış.davet etmesi gereken benmisin benim yüzümdenmiş vs.nisan günü on kere konuştuk kv ile ama bana hiç bişey demedi,hatta çok güzel konuştuk.ben gidip orda hazırlanacaktim ama olmadı direk kuaföre geçtim.nisan saati bir geldi ki kaynanam gelmedi nisana da.bende kırıldım.ha bir de oğluna tembihlemis nisan bitince bize uğrasınlar diye.kaynim da bizi eve götürmeye çalıştı.bende gitmedim :)
Kimse buraya takılmamışta ben baya takıldım.
Ben bu insanlardaki merakı ve düğüncülügü hic anlayamicam galiba. Yahu ben fersah fersah kaciyorum böyle islerden millet ne merakli.
Simdi sizin kardesiniz ve yengenizin isteme töreninden kaynananiza ne?
Hangi sifatla orada olacak?
Böyle seyler aile arasında olur. Anne baba kardesler,varsa damat gelin,bir de buyukbaba buyukanne. Yani zaten nisan olacakmış. Onun orda isi yok ki. Bir de nerden tanıyor gelininizin annesini ?
Ama bazi yerlerde bir söz kesimi olcak 5 araba insan geliyor eve dolusuyor. Boyle seyler ozel ve aile arasında olmalı ya. Nişan düğün okeyde.
Bu konuda kendinizi hatali görmeyin.