Tükendim!

ne alaka siz gitmeyince gitmiyor ?kendi ailesi sizinle göbeğimi bağlı bu adamın siz olmayınca gitmiyor ,sizin eşte pek sağlıklı gelmedi bana o üzülüyor gitmiyor diye siz gidip sinir sahibimi olacakmışsınız ?çocukmu bu kocaman adam
Çünkü boşver bende gitmiim dediğinde kendisi ile gitmeyi kabul ediyorum.belki gelmicem desem gider.bir de bu sorunlardan dolayi o da soğudu.gitmek istememe sebeplerinden biri de bu.

Buraya yazdığın gibi aynen kv yüzüne içindekileri de söyleyeceksin haklı olanın korkusu da olmaz dedikodu yapıyor madem arkadan iş çeviriyor sende onun yüzüne konuş sonra ya için rahat sevmediği de olsa gelinleri olarak devam et içine ata ata eşimi seviyorum diye yaşanmaz o kimmiş ya sen olmasan baskasi olacaktı illaaa olacaktı anasına kalmayacaktı ogulcugu😃
Zaten benle konuşmama sebebi bu sanırım.bana dese ben açık açık soylerim yüzüne.evine gitsek konusunu açsa yine söylerim.ama bana bişey konuşmuyor.ya eşime ya etrafa kısaca ben dışında herkese.bayram yakın diye benim kararsızlığim.arasam onlardan biri ile konussam mi bu konuyu yoksa direk kendilerine mi gitmesem bilemedim.

Eşim üzülür o üzülür bu üzülür peki siz? Anneniz gidin der çnk onlar aman huzursuzluk büyümesin derler ama bu sizin kararınız bayramda 10 dk gidin kanepenin ucuna oturun misafir gibi gidin gelin bırakın eşiniz üzülsün yada annesine sus demeyi arkadan konuşma demeyi öğrensin yok yapamam diosanız ki bence öyle arkandan konuşmasını umursamıycaksınız huyu diyip geçicen birde karşındaki insan konuşmaktan anlamıyor belli ki bu konuşmaya çabalamanızdaki sebebi anlamadım açıkçası

Kızlar karar verdim.ne bayramda ne de bundan sonra görüşmeyeceğim hiçbiri ile.herkesi bana karşı doldurmuşlar kin dolular.bunu bekliyordum.aklımda tek bir soru işareti kalmamasını.ister konuşsunlar ister üzülsün dövünsünler umrumda olmayacak.eşimle de konuşurum kendi basının çaresine tek başına baksın.

Devamlı içli dışlı olmak zorunda mısınız?
Hafta da bir misafir gibi gidin gelin.
Eşiniz ailesini çok görmek istiyorsa gitsin görsün.
Bağları tamamen koparma şansınız Yok, o zaman huzur da olmaz yuva da ama çok sevmek ve samimi olmak zorunda da değilsiniz.

Sevgili kızım , iyi de olsan tersi de olsa dedikoduların önüne gecemezsin . Senin yapman gereken söylenen sözlerin seni uzmesine izin vermemen. Kötü bir insan olmadığını kendin bil diğerlerini de umursama. Eş tarafını çok sevmek zorunda değilsin. Gitmen gerektiği yerde eşinin yanında dimdik ayskta dur. Bunu kibirle değil de gururla yap. Sabırlı ol zaman sana yardım edecektir. Seni şimdilik anlayamazlar ama etraflarında öyle gelinlerle karşılaşacaklar ki düşündüklerinden yaptıklarından utanacaklar. Bu niye böyle dedi , niye böyle davrandilarin peşine düşersen çok yipranirsin. Onları öyle kabul et. Kırmadan incitmeden dogrularini savun. Kendi hayatını güzel bir şekilde yaşa. Eşini de bu konularla fazla meşgul etme. Her şey zamanla düzelir.

Gitmedigim için de eşime konuşuyor.eşim de bu sıkıntılardan tümör çıktı ameliyat oldu vs.çok kafaya takıyor.kadını değil aslında eşimi düşünüyorum.
oyy kıyamam ya.. Epey badireler atlatılmış. Bu kadının söylediği hükümsüz olucak sizde. Yani eşiniz etkilenip sizle kavfa etmiyorsa, kapınızı kapattığınızda dışarda kalıyorsa takmıycaksınız. Bırakın ne isterse yapsın, salın kendi haline, çünkü değiştiremezsiniz.

Devamlı içli dışlı olmak zorunda mısınız?
Hafta da bir misafir gibi gidin gelin.
Eşiniz ailesini çok görmek istiyorsa gitsin görsün.
Bağları tamamen koparma şansınız Yok, o zaman huzur da olmaz yuva da ama çok sevmek ve samimi olmak zorunda da değilsiniz.
Benim Ailem nasılsa onlarla da öyle olsun istedim.bizimkilere yakın değilim bari eşimin ailesi ile zaman geçirelim istedim.ne yaptı isem altında art niyet bulmuşlar.kendimi açıklasam da anlamayacaklar,üzülsem de boşuna üzüleceğim

Sevgili kızım , iyi de olsan tersi de olsa dedikoduların önüne gecemezsin . Senin yapman gereken söylenen sözlerin seni uzmesine izin vermemen. Kötü bir insan olmadığını kendin bil diğerlerini de umursama. Eş tarafını çok sevmek zorunda değilsin. Gitmen gerektiği yerde eşinin yanında dimdik ayskta dur. Bunu kibirle değil de gururla yap. Sabırlı ol zaman sana yardım edecektir. Seni şimdilik anlayamazlar ama etraflarında öyle gelinlerle karşılaşacaklar ki düşündüklerinden yaptıklarından utanacaklar. Bu niye böyle dedi , niye böyle davrandilarin peşine düşersen çok yipranirsin. Onları öyle kabul et. Kırmadan incitmeden dogrularini savun. Kendi hayatını güzel bir şekilde yaşa. Eşini de bu konularla fazla meşgul etme. Her şey zamanla düzelir.
Öyle şeyler oluyor ki kendimden şüphe ediyorum ama.acaba gerçekten kötü muyum ben diye.anlam veremiyorum.kafaya takmayacağım bundan sonra.emin oldum ya eşimi de üzmem.kendi gitsin görüşsün samimi olsun

oyy kıyamam ya.. Epey badireler atlatılmış. Bu kadının söylediği hükümsüz olucak sizde. Yani eşiniz etkilenip sizle kavfa etmiyorsa, kapınızı kapattığınızda dışarda kalıyorsa takmıycaksınız. Bırakın ne isterse yapsın, salın kendi haline, çünkü değiştiremezsiniz.
Kendimi aralarına girmiş gibi hissediyorum.dediğiniz gibu yapmaya çalışacağim.teşekkür ederim

aslında sorunlarınız buyuk bırsey degıl dünür tabıkı haklı kırılmakta ozel zamanında adam yerıne konulup cagırılmadıgı ıcın ben genelde gelın tarafını tutarım ama kayınvalıdenızın kırıldıgı konuda ona hak verdım
yalnız mevzu ıyıce cocuklasmıs ... ıkı tarafda cok uzatıyor uzatmayın bayram bu altı ustu senede 2 bayram var yuz yuze bakılıyor gıdın mısafır gıbı oturun gelın gıtmıs olun

Git ba
Zaten benle konuşmama sebebi bu sanırım.bana dese ben açık açık soylerim yüzüne.evine gitsek konusunu açsa yine söylerim.ama bana bişey konuşmuyor.ya eşime ya etrafa kısaca ben dışında herkese.bayram yakın diye benim kararsızlığim.arasam onlardan biri ile konussam mi bu konuyu yoksa direk kendilerine mi gitmesem bilemedim.
Git bayramdan önce yüzüne söyle ben şunları şunları duydum diye çekinme korkma sen haklıysan sessiz kalman bisey yokmuş gibi oraya gitmen hata eşinde annem nasıl bir kadın diye üzülsün bırak

Git ba
Git bayramdan önce yüzüne söyle ben şunları şunları duydum diye çekinme korkma sen haklıysan sessiz kalman bisey yokmuş gibi oraya gitmen hata eşinde annem nasıl bir kadın diye üzülsün bırak

İlk defa bu kadar açık söylemiş oldular.anneme üstten anlattım o da sen küçüksun bayramda git evlerine diyor.haklısın kendini bu kadar ezdirme diyen yok.acaba bende mo sorun diyorim bu yüzden
Siz kendinizi neden haklı buluyorsunuz? Ne geçti aranızdan da haklıyım diyorsunuz?

Sebebi tam anlayamadım.

Siz onların komşu kızını isterken kayın valideyi çağırmadiniz mi ,tüm sebep bu mu?

Bir de kız tarafı neden böyle garip davranmış. .Siz istemeye giderken kalabalık gitseniz onlara ne zararı var? Bir fincan kahve vermekten mi korktular?

Ertesi gün Nişan var olayı bahane..Onlar da fena tiplere benziyorlar.

Bir de kayinvalideniz sizi onlara şikayet ederken neden biz sizi istemedik demiyorlar?

Eğer onlar yakın komşuysa o vesileyle de o kızı tanıyıp kardeşinize istemişseniz, nezaketen de olsa kayinvalidenizi çağirabilirdiniz burda hatalisiniz lütfen bunu kabul edin.

Burdan da Bayramda onlara gitmeyim değil mi diye soruyorsunuz? Amacınız neyse onu yapın. Zaten amacınıza yavaş yavaş yaklasiyorsunuz bravo 👏👏👏

Git ba

Konu sahibi ne duymuş? Ben mi göremedim?

aslında sorunlarınız buyuk bırsey degıl dünür tabıkı haklı kırılmakta ozel zamanında adam yerıne konulup cagırılmadıgı ıcın ben genelde gelın tarafını tutarım ama kayınvalıdenızın kırıldıgı konuda ona hak verdım
yalnız mevzu ıyıce cocuklasmıs ... ıkı tarafda cok uzatıyor uzatmayın bayram bu altı ustu senede 2 bayram var yuz yuze bakılıyor gıdın mısafır gıbı oturun gelın gıtmıs olun
Sorun sadece bunlar değil.birikmişlikler var.ilk bunlar olsa ben kırılmazdım.kız görmeye gittiğimizde çağırdik.kız tarafı öyle.iki tarafın dayı hala teyze vs bile gelmedi istemeye.ki tribini anneme ya da dünüre yapacaksa yapsın.bunu ben nasıl düşünebilirim.büyükler varken ben ne diyebilirim.ki aynı yerde bile değilim bizimkilerle.nasıl yaptılar bana haber verip yapmadılar.

Sorun sadece bunlar değil.birikmişlikler var.ilk bunlar olsa ben kırılmazdım.kız görmeye gittiğimizde çağırdik.kız tarafı öyle.iki tarafın dayı hala teyze vs bile gelmedi istemeye.ki tribini anneme ya da dünüre yapacaksa yapsın.bunu ben nasıl düşünebilirim.büyükler varken ben ne diyebilirim.ki aynı yerde bile değilim bizimkilerle.nasıl yaptılar bana haber verip yapmadılar.
aslında annenıze yapmayıp sıze nazlanması daha ıyı annenıze yapsa annenız de küser ıkı taraf küs hıc cekılmıyor
sızde kafaya takmayın bunlar gercekten sorun degıl sız kucuk olarak esınızın anne babasına bayrama gıdın onlar bekler sızınde gıtmenız gerek ıyı bayramlar deyın bıraz oturup kalkın gıtmıs olun sız ustunuze dusenı yapmıs olun ortada bır yanlıs varsa o sızden olmasın sız aılenızı onlardan aldıgınız terbıyeyı sergıleyeceksınız taş yerınde agırdır gıdersenız gurursuzluk yapmıs olmazsınız aksıne buyukluk yapmıs olursunuz

Back
X