İçimi dökebiliceğim kimsem yok o yüzden patlamamak için artık buraya yazmak istedim. İyi ve eğitimli bir aileden geliyorum ama onlara layık olamadım. Ne derslerde ne hayatta başarılı olabildim. O kadar fırsatım varken 5 kuruşluk insanlara kendimi rezil ettim. Bu kadar şeyle hayatıma nasıl devam edebilirim bilmiyorum. Nereye gitsem aklıma yaşadıklarım geliyor. Saçma sapan şeyler için ailemi özdüm. Gerçekten dayanamıyorum hiç bir şeyi hak etmiyorum hiç bir şeyi beceremiyorum her şeyi mahvediyorum, bir şeye yeteneğim yok vasıfsız gereksiz bi oksijen israfıyım. Üniversite sınavına gireceğim yine hayal kırıklığı olucak elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Çok çaresizim öylesine boşa yaşıyorum hayattan bir ümidim kalmadı artık her şey boka sarıyor, her şeyi bırakıp yeni bir sayfa açmak isterdim ama malum kurdan dolayı pahalılıktan dolayı onu da yapamıyorum ve buradayken dışarı bile çıkmaz oldum üzülmemek için. Dışarı çıktığımda aklıma yaşadıklarım geliyor. Ne kadar kötü hissettiğimi kelimelerle dahi anlatamam ki zaten anlatsam nolur yarar mı olucak. İnsanlar gerçekten çok acımasız. Yinede bunu okuduğunuz için teşekkür ederim.