- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
aaaa canım yaaaaaaaaa seni hep güzel yorumlarınla görürdüm bu şekilde üzgün olmak sana yakışmadı be cnmMaddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Hayat böyle uzakta olanın hiç bir sorunu yokmuş gibi algılanıyor. Maalesef aileden uzak yaşayan herkesin başına gelmiştir küçük büyük bu şekilde oluşan sorunlar. Bence üzerinde durma özrünü de dilemişsin. Bekle sadece biraz zaman ver. Gerekirse o geçirdiğin zor günleri borç ödemekle geçen yılı da anlatabilirsin bana sorarsan.
En dibe indiğini düşündüğünde daha fazla üzülme çünkü artık yükselme vakti gelmiştir. Şimdi kendine bi kahve yap. Sonra çık bi Çiçek al ve annenden özür dile. Anneler affeder. Sonra iş aramaya başla. Eski işin gibi olmasa da olur. Hayatın başkaları yüzünden bozulmuş olabilir ama düzeltmek senin elindeMaddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Maddi manevi tükendim.
Bence bir an önce annenin en sevdiği çikolata tatlı vs ne varsa al kapısına dayan. Bize anlattığın gibi ona da borç olayı da dahil anlat, ağla, rahatla. Eminim senin kadar o da ağlar. Telefonda olmaz yüzyüze, sarılın, konuşun. Sonra da bebekliğindeki gibi sarılıp uyuyun
aynen goha ben de öyle anladım..cherry yurtdışında, sanırım annesi TRde.
dün evime gittim diye yazmış ya, ben tatile TRye gelince yaşandı bunlar diye anladım.
Tamam bu hafta sonu gelip dönebilir uçaklar ne için varcherry yurtdışında, sanırım annesi TRde.
dün evime gittim diye yazmış ya, ben tatile TRye gelince yaşandı bunlar diye anladım.
Tamam bu hafta sonu gelip dönebilir uçaklar ne için var
anneler kızlarını affeder.. aileler kavga edip barışmak içindirValla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
oluyor öyle bazen kendi başımıza kararlar alıp ,altında da kalınca kuyruğu dik tutmaya çalışıp,,Maddi manevi tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?