Tükendim

Hayat böyle uzakta olanın hiç bir sorunu yokmuş gibi algılanıyor. Maalesef aileden uzak yaşayan herkesin başına gelmiştir küçük büyük bu şekilde oluşan sorunlar. Bence üzerinde durma özrünü de dilemişsin. Bekle sadece biraz zaman ver. Gerekirse o geçirdiğin zor günleri borç ödemekle geçen yılı da anlatabilirsin bana sorarsan.

aaaa canım yaaaaaaaaa seni hep güzel yorumlarınla görürdüm bu şekilde üzgün olmak sana yakışmadı be cnm

+1

En dibe indiğini düşündüğünde daha fazla üzülme çünkü artık yükselme vakti gelmiştir. Şimdi kendine bi kahve yap. Sonra çık bi Çiçek al ve annenden özür dile. Anneler affeder. Sonra iş aramaya başla. Eski işin gibi olmasa da olur. Hayatın başkaları yüzünden bozulmuş olabilir ama düzeltmek senin elinde

Bence bir an önce annenin en sevdiği çikolata tatlı vs ne varsa al kapısına dayan. Bize anlattığın gibi ona da borç olayı da dahil anlat, ağla, rahatla. Eminim senin kadar o da ağlar. Telefonda olmaz yüzyüze, sarılın, konuşun. Sonra da bebekliğindeki gibi sarılıp uyuyun

Anneler merhem gibidir bir kez sarılıp op hemencecik cozuluverir. Biraz naz eder :)
Bende hiç annemi uzmemistim hayatımda yanlış bir insana yer vermiştim onun yüzünden olmuştu. Zaten ordan anladım yanlış kişi olduğunu... neyse...
Bunu dert etme çok etrafında pervane ol gerekirse, eminim senin sıkıntılı olduğunun farkında o zaten ve seni anlayacaktır derdini anlat bence. Anne gibisi yok :)♡

Bu arada lütfen kendine yüklenme, herkesin berbat hissettiği zamanlar olur ve bu yüzden başkalarına kırıcı şeyler söyleyebilir. Ben sinirliyken aşırı kırıcı olan biriyim, annem de öyle. Kavga ettiğimizde hakaretler, birbirini evlatlıktan/annelikten reddetmeler havada uçuşur. Sonra birkaç gün konusmayız hiç, ardından kendiliğinden barışırız, dile getirmesek bile sessiz bir özür gibi olur o konuşma.
Sen anladığım kadarıyla çok duygusal birisin ve bu yüzden kendini biraz fazla suçluyorsun, kötü şeyleri elbette hak etmiyorsun. Ancak şu anda başına gelen kötü şeyler, ileride olacak iyi şeylere zemin hazırlayan değişimler bence. Seni seviyorum cherry, hak ettiğim mutluluklar bir an önce seni bulsun, mutlu haberlerini de bekliyorum

cheery bence annene sıkıntılarını anlatsan çözüm yolu olur.neden böyle davrandığını bunlamış olduğunu anlarsa daha iyi olur bence...ben bir anne olarak oğlumdan böyle bir şey beklerdim en azından.ayrıca kırdığın cümlelerin altınn boş olmadığını anlamış olur.üstelik oğlumun dertlerini paylaşmasını tercih ederdim..

Hayatta her şeyin bir ilacı mutlaka vardır.
Olaylar şuan sıcak olduğu için geçmeyecek gibi gelecektir.
Fakat annende eminim dayanamayacak ve senin halini anlayacaktır.
Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef önümüze bakmak en iyisi.
Annenle mutlaka barışır gönlünü alırsın.
Biraz nefes almakta fayda var.

cherry yurtdışında, sanırım annesi TRde.
dün evime gittim diye yazmış ya, ben tatile TRye gelince yaşandı bunlar diye anladım.

Tamam bu hafta sonu gelip dönebilir uçaklar ne için var

kız maddi olarak tükendim diyor yahu, insaf edin azıcık

bir de almanyada, çok pahalı bir yer yanlış bilmiyorsam.
o kadar sık gelip gidemiyor olabilir normalde de.

belki bunlar da anne-kız arasını germiştir...

sizin dediğiniz gibi olsa ne güzel olurdu, istediğii sıklıkta gidilip gelinebilse dediğiniz gibi hemen çözüleverirdi problemler...

belki anne de maddi sorunları bilmediği için sizin dediğiniz gibi yapmasını bekliyordur...

oluyor öyle bazen kendi başımıza kararlar alıp ,altında da kalınca kuyruğu dik tutmaya çalışıp,,
içimizde patlamaya neden olması ...

ben en çok iş durumuna üzüldüm
böyle durumda en çok işe ihtiyaç duyuyor insan ...

anneler kızlarını affeder. millet neler neler yapıyo da anneler sahip çıkıyor. senin durum hiçbişey :) eline ek para geçtikçe hesabına para atarsın. niyetini görsün en azından

MissCherryBlossom

Anneler hep affedicidir unutma,3-5 gün küserler sonra normale dönerler ,hiç bir anne evladına kin beslemez hele ki bahsettiğin gibi fedakar bir anne ise hiç !!

Sen evlat olarak gönlünü almaya çaliş sabirla

İcinde bulundugun duruma cok uzuldum gercekten,ne demeli ne yapmali bilemedim ama ben kendimde tükenmişlik sezdiğim an açık havada yürüyorum ,saatlerce denizi seyrediyorum seyrederken tüm dertlerimi alsan da gitsen diyorum ..

Tek ilac zaman sonra geciyor unutuluyor

üzülme canım benim. ben de bu haftasonu annemle kavga ettim. haksız bile sayılabilirim bu kavgada. ama hayat çok üstümüze geliyor. biz de bazen altında kalıyoruz. hepimiz hayatta mücadele veriyoruz ve bunalıyoruz şu anda sessizlikteyiz hiç konuşmuyoruz ve bu bana iyi bile geldi diyebilirim. bazen sessiz sakin kafa dinlemeye ihtiyacımız var. mutlaka geçecek. böyle kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…