- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
cherry, konuna ne yazacağımı bilemedim
biraz düşüneyim yazacağım
fakat, lütfen, her ne olursa olsun, kendine bile beddua etme!
dilim kopsaydı ne demek?
benim annem de dünyanın en fedakar annelerinden biri, zaman zaman ben de onu kırıyorum
bu, çok doğal
insanız nihayetinde
her zaman kontrollü olamıyoruz, sinirlerimiz çelik değil ki
dilim kopsun deme, Allah bir daha yaptırmasın de, Allah annemin gönlünü ferahlatsın de yani olumlu birşey de
Off hakikaten hiç hissettirmedin, bizlere bile yaMaddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Aaaa daha önce buna benzer bişey benim de başıma geldi çok kötü bir düşüncesini sesli dile getirdi ardından tam 6 ay konuşmadım.Aynı evde ne yaptığı yemeği yedim ,ne yüzüne baktım .Sonra bi vesile oldu barıştık.Şimdi evlendim ve şimdilerde diyorum ki"keşke affetseydim 6 ayım onsuz geçmeseydi dolu dolu geçirseydik o günlerimizi arıyorum ama bulamıyorum
Diyeceğim o ki sonradan daha beter pişman olmamak için git o affedene kadar kapısında yatt!
o ansıl bir inat?
Ben kendime inat derdim.
annem hep der sen canım sütü içtin..
Vallahi çok zor oldu 6 ay boyunca sofraya oturmadımama şimdi köpekler gibi pişmanım annemin yemeklerini özlüyorum.Ahh akılsız kafam ahhhh
Anne affeder ya :) Benim ne deli dönemlerimi gördü.Hayatımda herkesi her şeyi silebilirim.
En yakın arkadaşlarımı dostumu bile sildim ama ANNE kız bu.
Şaşırdım açıkçası.
Yargılamak adına demiyorum yanlış anlama.
Cherry zeki hatundur bir yolunu bulur ya.-lotus- ben küs kalamam ki annemle.
B..k gibi bir çenem vardır.
Bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymaz.
Hayvanlaşırım.
Ama annem bir yana dünya bir yana.
Ama arkadaş 6 ay aynı evde küs kalmış.
Ben yapamam sanırım dedim.
Bir de aynı evde.
O bana küsse de yavşarım kendisine.
Cherry zeki hatundur bir yolunu bulur ya.
Burada 7 kat el olana bile yol gösterdi, kendi mi bulamayacak?
O da barışır bir şekilde.
Onu ben de fark ettim. Ama konu sahibi Cherry olduğu için, onun üzerinden gittim.Ben cherry için demedim zaten.
Başka üyeden alıntı yaptım farkettiysen.
Onu ben de fark ettim. Ama konu sahibi Cherry olduğu için, onun üzerinden gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?