Tükendim

Ne kadar ferahlatıcı mesajlarınız..
Sizin yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor.

Off hakikaten hiç hissettirmedin, bizlere bile ya
Çok güçlü birisin sen o halde, bence bunları da atlatırsın sen.
İş güç hallolur bir şekilde, annenle de bıkmadan usanmadan denemelisin bence. Koşulsuz seven tek kişi annedir, bir yerden sızarsın bence bir şekilde.

Sevgili Cheryy yanliz yasamak hayatta herseyle tek basina mucadele etmek etrafta derdini anlayacak kimsenin olmamasi issizlik maddi dertler gelecek kaygisi ne geri donebilme ne bir adim oteye gidebilme vb bunlar hepimizin hayatinda zaman zaman olan seyler. Insan bu ofkeli zamanlarinda en cok yakinindakileri incitir cunku en cok onlarin kendisini anlamasini acisini uzuntusunu halini anlayip gormesini ister oyle olmayincada hircinlasip hem kendine hem etrafina zarar verir.
Anneler affedicidir, oyle olmasalar anne olmazlardi zaten, her ne yasadiysan uzulme elbette duzelir en azindan duzeltmek icin cabalarsin, ne demisler caresi olmayan tek sey olumdur. O is olmazsa baska alana yonelirsin baska is bulursun sunu unutma sonucta is dedigin sey ay sonunda banka hesabina para yatmasi icin yapilan aktivitedir (bazen bunu unutuyoruz cunku), o adam olmazsa baska baska adamlar la tanisirsin, onemli olan bu durumlarda umudunu yitirmemek ve sacmala/hircinlasma/delirme/isyan evresini kisa ve tadinda birakip dipten yukari cikmak icin saglam bir soluk almak.
Birde suna inanirim anne de olsa baba da olsa sevgili hatta es bu gibi durumlarda insana ancak ve ancak kendisi yardim edebilir cunku kendini en iyi sen tanirsin, zayif noktalarini korkularini ve kaygilarini.
Inan hepimizin hayatinda cikmazlara dustugumuz anlar oluyor o yuzden bir an once gucunu toplamani ve hayatina geri donmeni temenni ederim.

Sevgili cherry,
Bu tür sıkıntılar da çıkmasa karşımıza nasıl olgunlaşacağız diyorum bazen. Çıkışlar iyi de inişler de olmak zorunda. Sen çok güçlü bir kadınsın ama güçlü kadınların da bazen kalbi kırılır ve onlar da kırarlar. Annenle olan sorun kesinlikle çözülecek ama birbirinizi iyi anladığınızdan kendinizi iyi anlattığınızdan emin olun konuşurken. İki güçlü kadının konuşarak çözemeyeceği hiçbir şey yok...

İş konusunda ise inşallah hemen sorunlarını çözer, feraha kavuşursun. Bildiğim kadarıyla eğitimlisin, sektörüne hakimsin, biraz da ağzın laf yapıyorsa ki mutlaka öyledir, bir sürü iş bulursun. Daha iyisini bile bulursun.

En iyi dileklerim seninle, öpüyorummm.

o ansıl bir inat?
Ben kendime inat derdim.

Anneler hemen affeder , gariplerim bizim gibi çılgın çocukları var Canım benim tün kötü günler elbet geçicek her şey üst üste geliyorsa bil ki mutluluk çok yakındır.

anne bu dayanamaz afeder üzülme !kimsenin hayatı 4 4 lük degil geçer gider

Gördüğüm başlığa inanamadım cherry ve tukenmek forumda yansıttığın karakterle taban tabana zıt be canım merak etme anne kalbi evladıyla kus kalmaya dayanamaz en katı yureklisi bile karşısındaki evlat olunca yumuşayı veriyor sadece biraz zaman ister bence önce bi herşey sutliman olsun geç annenin karşısına pişmanlığını nedenini dile getir evet kırgınlıklar var ama anne- kız arasında olur öyle şeyler canım ya sıkma canını

annem hep der sen canım sütü içtin..
Vallahi çok zor oldu 6 ay boyunca sofraya oturmadımama şimdi köpekler gibi pişmanım annemin yemeklerini özlüyorum.Ahh akılsız kafam ahhhh

Hayatımda herkesi her şeyi silebilirim.
En yakın arkadaşlarımı dostumu bile sildim ama ANNE kız bu.
Şaşırdım açıkçası.
Yargılamak adına demiyorum yanlış anlama.

Ya çok üzüldüm senin adına.
Çok sevdiğim üyelerden birisin.
İnsan hayatında böyle dönemler oluyor ne yazık ki.
Benzer şeyler yaşamışız.
Hatta ben daha kötülerini yaşadım.
Ama yanımda hep annem babam vardı.
Biz de zaman zaman yaşıyoruz annemle bu tarz şeyler.
Ama ben kedi gibi sürtünürüm.
O da uzatmaz zaten.
Anneler affedicidir.
Umarım bir an önce düzelir aranız.

Sevgili MissCherry, şu forumda iki laf etmediğim, tanımadığım halde mantığını, fikirlerini, hayata bakışını feci sevdiğim kadınlardan birisin. Konumuzla ilgisi yok ama yeri gelmişken ben de sevgi saçayım dedim.
Anne bu ya... Çocuğunu affetmeyen anne doğmadı daha. Kolay affedeni, zor affedeni vardır. Ama kin güdüp, affetmeyeni yoktur. (varsa da psikolojisi yerinde değildir, ciddiye almayınız) Annen de insan. Kusursuz bir varlık değil. Bazen o da istemediği laflar edebilir, inatçılığıyla kök söktürebilir, kırıcı olabilir, pişman olabilir ama kendine yediremeyip geri adım atmak istemeyebilir. Bunlar iletişim kurmayı zorlaştıran şeyler ama çözülmeyecek şeyler değil. Yani annenin gönlünü nasıl alacağını sen hepimizden iyi bilirsin.

Hayatta hepimizin zor dönemleri vardır; batar çıkar, düşer kalkarız. Zor şeyler yaşamışsın ama uzun vadede gideceğin yön, düzlüğe çıkacağın belli. Umutsuzluklar geçici... Sen de biliyorsundur bunu. Hangimiz haksızlığa uğramadık, hangimiz "gelince de tüm felaketler üst üste mi gelir, eeeh yeter be" diye isyan etmedik ve hangimiz bunlardan kaynaklı gerginliklerimizi en yakınımızda ve kesinlikle hak etmeyen insanlara yöneltmedik? Biz de insanız, hata yapıyoruz. Hatalarının farkına varan insanın düzeltemeyeceği şey yok. O yüzden azıcık kendine zaman ver, annenin ve senin duygularınız azıcık yatışsın. Düzelmeyecek de ne olacak? Başka bir alternatif yok.

Hayatımda herkesi her şeyi silebilirim.
En yakın arkadaşlarımı dostumu bile sildim ama ANNE kız bu.
Şaşırdım açıkçası.
Yargılamak adına demiyorum yanlış anlama.
Anne affeder ya :) Benim ne deli dönemlerimi gördü.

Çok sinirli, gergin, uğunarak ağlayan, kendini yerlere atan bir çocuk-ergen oldum bir dönem. O hallerimde beni zaptedebilmiş birisi.

Hata yaptığımda evet ağzıma ederdi, ama sonra ben ne yaptım da bu çocuk böyle oldu diye oturur ağlardı, hatayı kendinde arardı. Oysa benim salaklığımdı, başka bir şey değil.

Diyeceğim o ki herkesin annesiyle geçirdiği kötü dönemler var, benim de oldu. Hatta bir kere öyle bir şey yapmıştım ki, kapıdan girer girmez üstüme ninja gibi zıplamıştı. O gün yediğim dayağı bir daha yemedim herhalde. O zaman nasıl delirmiştim ama, güya annemden nefret ediyordum. Sonra her şey geçti, benim yaş oldu 23. İlişkimiz normal seyrine geldi, benle artık yetişkin biri gibi konuşuyor. Ama hastalandığımda hala doktora o götürüyor Ya da meşhur şifalı içeceğini burnuma dayıyor. Dün de gelmiş, bugün anneler günü hadi bana bir tarot bak, reddetme şansın yok yoksa kötü evlat olursun dedi ya Çoğu zaman bugün git yarın gel dediğim için herhalde.

Geçer bir şekilde, ama hasar büyükse biraz sürünmeniz gerekiyor. Affettirene kadar, tokat atsa öteki yanağınızı çevireceksiniz. Biraz taviz vermek lazım.

-lotus- ben küs kalamam ki annemle.
B..k gibi bir çenem vardır.
Bazen ağzımdan çıkanı kulağım duymaz.
Hayvanlaşırım.
Ama annem bir yana dünya bir yana.
Ama arkadaş 6 ay aynı evde küs kalmış.
Ben yapamam sanırım dedim.
Bir de aynı evde.
O bana küsse de yavşarım kendisine.

Cherry zeki hatundur bir yolunu bulur ya.
Burada 7 kat el olana bile yol gösterdi, kendi mi bulamayacak?
O da barışır bir şekilde.

Canım herkesin hayatında kötü dönemler oluyor en kisa zamanda huzurlu mutlu olursun inşallah...
Kuzenim beş yıl önceydi annesiyle kavgalı bir dönemdeydi. Canım halacim dünyanın en tatlı kadıniydi. Kuzenim yaşadığı acılarla cidden kötüydü sürekli halami kiriyordu ve ayrı eve çıkmıştı. Annem değerimi anlasın diyordu sürekli ve bir gün ansızın halami kaybettik bir insanın saçları birden beyazlarmis ben kuzenimde gördüm. Diyorum ki git annene sarıl bin kez sarıl zaten anneler dayanamaz. Konuşmasa da bin kez ara git sarıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…