- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Ya kaçarak evlenenler bazen bir ömür aileyle küs kalıyor canım. Çok da şaşırma.6 ay çok garip geldi.
cherry mantıklı bir kadın ama bazen tıkandığı yerler olabiliyor insanın.
Ya kaçarak evlenenler bazen bir ömür aileyle küs kalıyor canım. Çok da şaşırma.
Ben de öyle. Herkesi bırakabilirim ama annemi asla.Çok klasik bir laf olacak ama herkesin yaşam biçimi işte.
Ne ben ne bizimkiler yapabilir öyle bir şeyi.
Belki de ondan tuhaf geliyor.
yaz lütfen, burada yorumlarını hayranlıkla okuduğum birisinMaddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Canım benim hayatta bazı kötü şeyler üst üste gelebiliyor. bu hepimizin dönem dönem yaşadığı sorun. inan bana geçicek birgün tüm güzellikler peş peşe gelcek. önemli olan bu zamanlarda güçlü kalabilmek bu durumlarla savaşmak ama lütfen çevrendekileri kırma. hele annen o her zaman yanında olan yegane dostundur. ancak onun varlığıyla bu süreci aşabilirsin tatlım. Umarım herşey düzelir.Maddi manevi tükendim.
Son 3 yılım çok yıpratıcı geçti ama kimseye söylemedim, kuyruğu dik tutma peşindeydim , ailemi üzmemek için onlara da bir şey söyleyemedim. Elimde gelinlikle kaldım, işimden oldum, çok yıprandım hiçbşrini haketmediğim halde.
Usandım artık içimdekiler patladı diyeyim, annemle tartışıp onu üzdüm. O da beni üzdü ama önemli değil ben onu üzdüğüm için çok pişmanım keşke dilim kopsaydı.....çok fedakar bir anne o yüzden altında kat kat eziliyorum.
Bir süredir zaten tükenmiştim ama şimdi her şeyi b.k berbat edip iyice tüy diktim. İnsan kalbi kıracağıma milyon lira borcum olsun altında daha az ezilirim. Ayrıntıları yarın konu açıp yazıcam , yazarken bile gözyaşlarım süzülüyor.
Yo yo yanlış anlamıyorum ama annem söylenmemesi gereken bişey söyledi maddi değil manevi bir konu bel altı diyebilirim.Günlerce ağladım öfkemi o şekilde yatıştırdım ama çokta yıpratıcı oldu benim içinHayatımda herkesi her şeyi silebilirim.
En yakın arkadaşlarımı dostumu bile sildim ama ANNE kız bu.
Şaşırdım açıkçası.
Yargılamak adına demiyorum yanlış anlama.
Ben de öyle. Herkesi bırakabilirim ama annemi asla.
Ama bu demek değil ki her günümüz pamuk şeker kıvamında. Hala kavga ediyoruz, küsebiliyoruz da. Ama bir şekilde geri dönüşü oluyor, şükür ki.
Yo yo yanlış anlamıyorum ama annem söylenmemesi gereken bişey söyledi maddi değil manevi bir konu bel altı diyebilirim.Günlerce ağladım öfkemi o şekilde yatıştırdım ama çokta yıpratıcı oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?