Tükendim

Diyolar ya ana gibi yar Bağdat gibi diyar bulunmaz diye gerçekten de doğru bu küslükten sonra anneme hiç affetmez dediği bit şey yaptım ama yinede herkesten önce o affetti

Çok kırıldı, ben de kırıldım ama ardında ikimiz de patlama yaşadık diyelim. Annem hayat savaşı vermekten yorgun, ben de keza. Sonunda herkes patlayıverdi.
Ah bu hayat savaşları ve patlamalar.
Çook iyi bilirim ,annemin kalbini çok kırdım ,o da benimkini ama o hiç fark etmedi.Ben onunkini hep farkettim.Ne o vazgeçiyor ne de ben.
Amaan bilmiyom yav.
B.ktan hayatların dandik hikayeleri birikiyor içimizde ömrün sonunda,çok nefret çok pişmanlık,az mutluluk ya da ne cacıksa işte.

Cherry senin olaylar baya karisikmis, evlenme hazirligi yapiyorsun, kendi basina borca giriyorsun sonra evlilik iptal oluyor ve bunlarin hicbirinden ailenin haberide yok sonra kendi basina o borclarla ve yasadigin manevi cokuntuyle ugrasiyorsun falan. Ben cok akil erdiremedim olaylarina ancak bu yasadiklarini keske en azindan para gonderdigin veya gondermekle yukumlu oldugun annene anlatsaydin bu noktalara gelmezdiniz. Ama sen diyeceksinki simdi annem ya annem bile beni bu sekilde
Bazen eve anne babalar bizi hayatl kirikligina ugratiyor bu sekilde bize olan tuhaf bakis acilari ve kafalarinda hakkimizda olusturduklari cirkin profillerle bizi yikiyorlar adeta.
Bu olaylari insani hayatta cidde kimsem yokmus be dedirtiyor, bir insan annesi bile bu sekilde aciklama yapma geregi duyuyorsa bu hayatta geri kalan hersey yalanmis diyorsun ama inan bana hayat bir sekilde devam ediyor, ve bu olanlari kabul ederek yasamaya devam ediyorsun sonrasinda hep surekli herseyi ve herkesin samimiyetini sorgulayarak.
Tamam bu hafta sonu gelip dönebilir uçaklar ne için var

kiz maddi olarak bitmis zaten hafta sonu ve son dakika ucaklarinin ne kadar pahali oldugundan haberiniz yok galiba, almanya- tr den bahsediyoruz hemde, ben 2 ay onceden baksam en ucuz 250 euroya bulabiliyorum yani...

Canım..
Detayları bilmiyorum ama anneler affeder. Kızları affeder. Karşılıklıdır bu. Barışırsınız elbet. Sıkma canını. Bak yaz geliyor. Çık gez dolaş.. Biraz içsel olarak huzura er. Herşey hallolur..

Benim de annemle tartışmalarım çok olmuştu. Sürekli sen bizi ve evi benimsemiyorsun tarzında söylemleriyle beni bunaltmıştı. Bana içten pazarlıklı, fesat falan diyordu ve bu beni ciddi yaralıyordu. Küçükken yaptıklarımı bile fesatlık olarak görüyormuş. (Küçükken kardeşimle bana çikolata verirdi. Ben kardeşim bitirene kadar yemezdim, o yedikten sonra açıp benimkinin yarısını da ona verirdim ablayım ya. Annem bu olayı senelerce "sen küçükken bile böyle fesattın, kardeşinin canı çeksin diye çikolatanı o bitirince açardın" derdi. Yarısını verdiğimden bihaber. En son kardeşimin yanında söyleyince olayı o açıklığa kavuşturdu, e ben onun çikolatasını da yerdim dediği gün annemin suratının şekli hala aklımda.) Bütün yaşadığımız sıkıntılar bir süre sonra hiç yaşanmamış gibi oluyor, geçiyor. Anne çünkü, affeder.

Üzüldüm ya...Nasılsa tatlıya bağlamışsındır diye sonuna kadar okudum.Yok mu bir haber ?

Bazen hiçbirşey olmamış gibi konuşmak işe yarar.Sorunun üstüne gidip çözmeye çalışmaktansa boşverelim demiş olursun:)
Keşke iner inmez anneni arayıp geldim merak etme deseydin.Mutlaka merak etmiştir.
Günlük veya haftalık arama rutininiz varsa aynen onu uygula bence.
Her zamanki gibi konuş,baktın soğuk konuşuyor aman anneeee beni özlemedin mi dersin,şirinlik yaparsın.

ayy annen de ne fena düşünmüş ya koalina

annedir gidip bir öptün mü bir mıncırdın mı hepsini unutur, dert etme, senini şimdi kendini sakinleştirip huzurunu bulman lazım, insan düşebilir önemli olan kalkarken bir avuç toprakla kalkmak, hiç yenilgiye uğramayan , yenilmekten korkan biri baştan kaybetmiştir zaten, önemli olan istikrarla kazanmaya bakmak, sen şimdi gözünü kazanmaya dik geçmişi bırak canım, geçmişte yaşama, inşallah huzuru bulursun :)

anne kız arasında olur oyle seyleerr
olumsuz anına denk gelmıs
hadı gıt sarıl ozur dıle aynı bu sekılde annene anlat derdını
en cok bılmek onun hakkı :)

Herkesi tek tek alıntılayamadım yazan herkese teşekkür ediyorum ben de hepinizi seviyorum panpalar. Gün içinde meşguldum yazamadım.

Burda kabahatli benim onun için bu kadar vicdan azabı çekiyorum. Haklı olsaydım sadece üzülürdüm ama bende acaip bir vicdan azabı var son söyledikleri kulağımdam gitmiyor.

Annem bizi maddi manevi tek başına büyüttü, babam burda yazılan çizilen anneci tipte bir adamdır, fesat babaanne hala kombinasyonu da olunca en sonunda babam anneciğinin yanına döndü annem de tek kaldı. Sonradan öğrendim ki babam bizimleyken de maddi bir faydası yokmuş babaaneme ev almış vs annem o zaman da sıkıntı çekmiş. Babam gittikten sonra da çok az yardım gördü maddi olarak.

Tek başına çabaladı, çok zor şartlarda çalıştı, çok yoruldu. Hayatını bizi yetiştirmeye adadı. Çok kısmetleri çıktı, fabrika sahibinden hastane sahibi doktora kadar, genç çok güzel bir kadındı da ama el adamı size of derse katili olurum dedi. Gerçekten hayatını bize adadı.

Ben para meselesi yüzünden bana çirkef dedin yazıklar olsun dedim, çok üzülünce çok atarlandım iyice bağırıp çağırınca dayanamadı. Yüzüme bakıp hayatımı size feda ettim dedi. O anda o kadar kötü oldum ki, ne detse desin bu gerçeği unutmamam gerekiyor, canımı istese bile of dememeliyim. O cümleden sonra öldüm zaten. O kadar haksızlık yaptım ki kendimi affedemiyorum.

Pazar sabahı da yola çıktım öylece yetim gibi, el sallayanım bile olmadı. Yol boyu vicdan azabından ağladım zaten.

Çektiğim sıkıntıları anlatmaya hala niyetim yok bitti gitti sonuçta. Binbir zorlukla büyüttüğü kızının başına gelenleri duysa yüreğine iner herhalde. Zaten çok çekti ,daha fazla üzülmesini istemiyorum.

Evet Ya arkadaşlar nasıl popüler olabiliyor veyahut nasıl seviliyor yazışarak mi anlamıyorum :)
Yok canım, objektif yorum yaparak, akılcı çözümler üreterek, bazen duymak istediklerini değil de doğru olanı söyleyerek ve de en önemlisi popüler olma amacını gütmeyerek. Ya gerçek adının bile bilinmediği bir yerde popüler olsan ne olacak?
Sadece o an o kişiye ayıracak vakti vardır, manevi yönden katkı sağlayacağını düşündüğü birkaç paragraf yazmak istemiştir. Olan tam olarak bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…