- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Diyolar ya ana gibi yar Bağdat gibi diyar bulunmaz diye gerçekten de doğru bu küslükten sonra anneme hiç affetmez dediği bit şey yaptım ama yinede herkesten önce o affettiBenim de anneme çok kırıldığım zamanlar oldu.
Ama biliyorum ki milyon kere düşsem milyon kere annem kaldırır.
Benimle birlikte bir tek o ağlar.
İçimin yangınını bir tek o söndürür.
Yaralarıma bir tek o merhem olur...
Ah bu hayat savaşları ve patlamalar.Çok kırıldı, ben de kırıldım ama ardında ikimiz de patlama yaşadık diyelim. Annem hayat savaşı vermekten yorgun, ben de keza. Sonunda herkes patlayıverdi.
Valla panpa haklısın ama beni ailesinden esirgeyen biri olarak görmesine çok alındım.
Bu gelecek para ek iş gibi bir şeyden, çok yorucu , seyahatli, haftada 3 kere 7 gün tatil yapmadan haftasonu da çalışmayı sırf kredi borcu azalsın sıkıntıya girmesin diye kabul ettim. Bana yapma yorulursun hasta olursun dedi, ben de yapmak istiyorum senin de elin bollaşır dedim.
Sonra bana dedi ki paraya sebep çirkefe yattın.....tamam ben de kızıp parlayarak haksızlık ve eşşeklik ettim ama bu yine de çok ağırıma gitti. Kendini paralamaya razı birine söylenecek bir şey değil bu bence.
Borç işi bitti gitti, şimdi söylesem bile inandıramam. kendini acındırmak için yalan söylüyorsun olur adı, üstüme yapışan bencil etiketine sebep. Ne yaparsam yapayım ailesini düşünen bir insan oldğuma kendi öz annemi bile inandıramıyorum. Kendimi açıklamaya çalışmaktan bıktım.
Tamam bu hafta sonu gelip dönebilir uçaklar ne için var
Valla hepsini geçtim annem benimle konuşmuyor, o mesele hallolsa yeter
Ne kadar ferahlatıcı mesajlarınız..
Sizin yazdıklarınız çok hoşuma gidiyor.
ayy annen de ne fena düşünmüş ya koalinaBenim de annemle tartışmalarım çok olmuştu. Sürekli sen bizi ve evi benimsemiyorsun tarzında söylemleriyle beni bunaltmıştı. Bana içten pazarlıklı, fesat falan diyordu ve bu beni ciddi yaralıyordu. Küçükken yaptıklarımı bile fesatlık olarak görüyormuş. (Küçükken kardeşimle bana çikolata verirdi. Ben kardeşim bitirene kadar yemezdim, o yedikten sonra açıp benimkinin yarısını da ona verirdim ablayım ya. Annem bu olayı senelerce "sen küçükken bile böyle fesattın, kardeşinin canı çeksin diye çikolatanı o bitirince açardın" derdi. Yarısını verdiğimden bihaber. En son kardeşimin yanında söyleyince olayı o açıklığa kavuşturdu, e ben onun çikolatasını da yerdim dediği gün annemin suratının şekli hala aklımda.) Bütün yaşadığımız sıkıntılar bir süre sonra hiç yaşanmamış gibi oluyor, geçiyor. Anne çünkü, affeder.
Evet Ya arkadaşlar nasıl popüler olabiliyor veyahut nasıl seviliyor yazışarak mi anlamıyorum :)MissCherryBlossom Sen burada çok seviliyorsun bunun farkındasın değil mi? Gel anlat, içindekileri dök. Rahatla. Tabi istersen...
Samimi olan hisler çok belli oluyor.Acının gerçeği mutluluk gibi bulaşıcıdır ,hemen hissedilir..Evet Ya arkadaşlar nasıl popüler olabiliyor veyahut nasıl seviliyor yazışarak mi anlamıyorum :)
Yok canım, objektif yorum yaparak, akılcı çözümler üreterek, bazen duymak istediklerini değil de doğru olanı söyleyerek ve de en önemlisi popüler olma amacını gütmeyerek. Ya gerçek adının bile bilinmediği bir yerde popüler olsan ne olacak?Evet Ya arkadaşlar nasıl popüler olabiliyor veyahut nasıl seviliyor yazışarak mi anlamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?