hayır. aydınlık her zaman var. sadece biraz dayanın şu sıkıntılı dönem geçecek. siz değerlisiniz. sizi aldatan o kişiden çok çok daha değerli. ahlaki duygulardan yoksun kişiler için mi üzülüyorsunuz? yapmayın. o kişi sizi hayatından kaybettiğine öyle bir üzülecek ki. ama siz yolunuza bakıp yaşamınıza sizin gibi güçlü ve iyi insanları alacaksınız, diğerleriyle kirletmeye lüzum yoktur. dirençli olun, birilerinden kurtulduğunuza şükredin.Aydınlık falan yok benim hayatımda. Unutulmus gibiyim
2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim
Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Bu millete tuhaf esim beni aldati dediginde sende g..vtlikmi yaptinda bosamadin demiyorlarmi.Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Peki sadece aldatma mi diyor şunla oldu şöyle yakaladim vs demiyor mu? Elbette olmayan birşeyi demesi can yakıcı ama ispatlamasi lazım o zaman her boşanan bu tür iftiralar atsın... ne kadar dogru bir karar verdiğinizin ispatı boşanma davasini siz acin mesajla dediyse dilekçenize bunuda ekleyin hatta tazminat davasi açın2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim
Peki sadece aldatma mi diyor şunla oldu şöyle yakaladim vs demiyor mu? Elbette olmayan birşeyi demesi can yakıcı ama ispatlamasi lazım o zaman her boşanan bu tür iftiralar atsın... ne kadar dogru bir karar verdiğinizin ispatı boşanma davasini siz acin mesajla dediyse dilekçenize bunuda ekleyin hatta tazminat davasi açın
Off cok çocukça ya üste çıkmaya çalışıyor kendince ne çirkin seyler...neyseki bu dediginden bir cacik olmazIsyerime goturdugum sarmalari dolmalari sevgilime goturmusum
Aldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Bu kadar rezilce bir uste cikma cabasi ne kadar karaktersizmis ne kadar ama ilahi adalete guven bolesine bir iftira insani tepetaklak eder inanAldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
Yuh be şerefsize bak. Bu gavati iyi bir dovduruceksin. Bu adam gay o yüzden bosaniyorum diye sen de aticaksin ortaya bir laf. Ugrassin dursunAldat yapmadığın eziyet kalmasın. Sonra işin bitip başından savarken karım beni aldattı desin. Herkes ona insansın cektiklerimi bilmiyolarmis gibi. Hayatını yaşasın kimse ona hesap soramasin. Herkes bana yuklensin bumu adalet yerin dibine Batsın böyle adalet. Kaypak olacaksın ki kıymetin bilinsin
halen dah buadamla neden konusiyorsun? kestirip at gorusme yeter. kaniti var mi yok. senin kanitin var mi var. eee dah ne? bak kimin dogru soyledigi er gec cikar ortaya. oglunu almaya calisiyor tek derdi bu. biri akil vermis buna hepsi bu.
birdaha gorusme. iyi bir avukat bul kanitlarinla birlikte hem bosanma hem velayet davani ac. zaten bikac yil sonra eger senin dedigin gibi eski sevgilisi ile birlikteyse oglu aklina gelmeyecek.
toparlanmak cok zor olacak ama artik yeter. ailene de resti cek. sana atilan iftirayi anlat. halen daha o pislige yaranmaya calisiyorlarsa yazik ki ne yazik.
sosyal medya hesaplarini kapat. sakin mesajlarda kotu birsey yazma. onun ailesi ile yalniz gorusme vs vs vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?