- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
Adam tazminat, nafaka filan vermemek için yapıyor tüm bunları.. Paraları kalsınki orda burda
kadınlarla yiyebilsin. O kadar pislik ve ucuz bir adammış ki çocuğunun annesine karısına
iftira edip küçük düşürmeye çalışıyor. Ama hiç merak etme bu iftira yanına kalmaz.
O paraları da gönül rahatlığıyla yiyemez.
Aldatmak başka birşeydi ama bu hem suçlu hem güçlü adam gibi yaptım bir hata deyip
boşansaydı belki mutlu mesut yaşar derdim ama ben iftira atanın mutlu olacağını inanmıyorum.
Mutlaka ahınız tutacak eminim.
O senin yüreğini yaktı ya Allah da onunkini yakar görürsün.
Adi herif çocuğunun annesi olduğun iftira atiyorken aklına gelmiyor muBen ona beddua edince de diyorki
Böyle söyleme iyi kötü zaman geçirdik cocugumun annesisin. Deyyus yeni geldi aklina
Ben ona beddua edince de diyorki
Böyle söyleme iyi kötü zaman geçirdik cocugumun annesisin. Deyyus yeni geldi aklina
Ölumun acisi daha cabuk unutuluyor ya. Allahin takdirini kabulleniyoruz ama yapilan haksizliklari kabullenemedigimiz icin acisi cok daha uzun suruyor ölume kiyasla.Üzülme ey gönlümün kızıl saçlı bacısı,yirminci yüzyılda en çok bir yıl sürer ölümün bile acısı (N.Hikmet)
Bu dunya zalimlerin dunyasi. Biz saf salak gibi ortada bakinirken millet isini hallediyor. Deveye diken insana seven yaraniyor. Ben daha iyinin kazandigini gormedim.
Pislik yap kahve, sen de onun anladigi dilden konus. Hadi delillerimizle konusalim de, dök ortaya her seyi. Sen de dok de. Bana bir tane fotograf goster de. Pişkin ol, dalga gec onunla. Oyle kolay aklayamasin kendini.
Bence bu senin hödük yediği naneye kılıf bulamayınca " ama sende yaptın ben affediyorum bak sende beni affet" demeye getirecek olayı.2 buçuk sene önce aldatmisim ben onu. Aklı yeni başına gelmiş sindiremiyormus. Utanmaz arlanmaz bi kadinmisim cocugumdan da mı utanmamisim. Onun için bitmisim
Sinirlendiğini belli etme üstüne üstüne gelirKızlar çok inandırıcı konuşuyor. Öyle böyle değil. Kendi de inanıyor
Muhtemelen bir denyo üzdü sizi bilmiyorum ama size tavsiyem önce kendinizi Sevin kendinize değer verin. İnanın bir başkası için bunları yaşamaya değmiyor dediginiz gibi onlar mutlu siz mutsuz neden ki? Bunu kendine neden yapıyorsun silkelen ve kendine gel. Derin bir nefes al at kendini dışarı.Bittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?