- Emoji Skoru
- 1.428
- Puanlar
- 63
Onlar ailecek deli deli küpeli . Kahveli kadın inan geçecek kurtul ondan herkes zorluk yaşıyor benımde oyle sıkıntılarım var ki eşimle ayrı bıde burda hıc dıyemeyecgım apayrı Bır sıkıntım var benı bitirdi . Ne olacagımı sonumu göremıyorum oyle Bır sıkıntı sağ sağlım cıkacak mıyım dıye düşünüyorum hatta bana da herkes vok iyi geliyor bense Çukurda yaşıyorum gibiEltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış
Sabır kardeşim her karanliktan sonra aydınlık vardır evet hep kötüler kazanıyor gibi gözüksede aslında onlar kaybediyor bunu unutma srn güçlü bir kadınsın herşeyden önce annesin geçecek herşeyBittim tükendim artık...
Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.
Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.
Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.
Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.
Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Valla bende hep iyilikten yanayım ama senin kocan gibi bir pisliğe yaramaz canim cok açık söylüyorum benim başıma gelse onu insan içine çıkmaz ederdim çünkü ortada iftira var sende anlat konuş herkese bırak ya inceldiği gibi kopsun bazen asil duruş yemiyor o yüzden hayatı kuralına göre oynayacaksın canim malesef herkes güzellikten anlamiyorSonunda bu dünyanın zalim dünyasını savunan çıktı. Kimsenin ah alıp da dibe vurduğunu görmedim. Bu köpek de vurmaz işte
Kahve adam madem cocugumun annesi demedi bu kadar cirkinlesti. Mahkemede kanitlarini kullan, dilekcende aldatildigim yetmedi iftiraya ugradim vs diye her seyi kullan. Bak hakimler de insan. Onlarda dosya incelerken diyecek ki ulan 2,5 yil once aldattiysa simdi mi aklin basina geldi, kaldi ki onun kaniti yok. Insallah da adil bir hakime denk gelirsin. Avukat cok onemli. Bosanma davalari ile ilgilenen biri ile gorus lutfen. Hangi sehirdesin?
Ya kendide inaniyor madem sende mide konya ovasindan genismis niye aldattigim madem bosamadin,hesap sormadin de birde kimle aldatmissin neye dayanarak boyle sacmaliyor.kendinin aldatmasindan daha mide bulandirici bu iftirasi.Kızlar çok inandırıcı konuşuyor. Öyle böyle değil. Kendi de inanıyor
Kahve bu adama hem bosanma hemde iftira davasi ac:/Istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?