tükendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltim de bosaniyor. Güya eltiminde amcasının oğluyla ilişkisi varmış
Onlar ailecek deli deli küpeli . Kahveli kadın inan geçecek kurtul ondan herkes zorluk yaşıyor benımde oyle sıkıntılarım var ki eşimle ayrı bıde burda hıc dıyemeyecgım apayrı Bır sıkıntım var benı bitirdi . Ne olacagımı sonumu göremıyorum oyle Bır sıkıntı sağ sağlım cıkacak mıyım dıye düşünüyorum hatta bana da herkes vok iyi geliyor bense Çukurda yaşıyorum gibi :( geçecek inş sabır dan başka ne var elde . Hele de işin varsa üzülme Ya artık

Kahve nedir bu 2.5 sene önceki mevzu? Neye dayanarak beni aldattın diyor? Bir tek dolma sarma götürmene mi? Allah o adamı ıslah etsin. İnsan kimseden utanmıyorsa çocuğundan utanır. Yakalanınca kendini aklayabilmek için başvurduğu yola bak.. Sen birşey olmaz diyorsun ama burnu boktan çıkmaz o adinin.

Olayı, konuyu, nedeni bilmiyorum ama canınızın ne çok sıkıldığını ne çok bezdiğinizi, 'keşke'lerinizi az çok tahmin edebiliyorum. Keşke bazı şeyler yaşanmasa. Şu durumda, şu sinir, bıkmışlık ve kabullenememeyle bunu 'iyiki' ye 'şükür' e çevirmek zor, ama ne demiş Sezen -zaman, sadece birazcık zaman- gerçekten de öyle. İnsan ölümü hazmediyor, evlat acısını hazmediyor. Bu durumlarda ben de daha kötüsünü düşünüp şükretmeyi beceremiyorum, çünkü benim hayatımda en kötüsü o an oluyor, benim acım oluyor. Ama bu gel-gitleri hayatınızda gelip geçici dalga olarak düşünün, en sonunda bitmeyecek mi? Hangi akşam sabah olmamış, o sabah bi gün olmayacak mı? O yüzden o dalgada çırpınıp dibe batmak yerine bırakın suya kendinizi, bir nefes alın, bırakın. Hafiflemeyi seçin, affetmeyi, oluruna bırakmayı. Eğer siz size acı çektirenlerin acı çekeceği günü beklerseniz o gün uzar, derler ya Allah o kişinin acısını sırf sen gülüp günaha girme diye göstermez. Kimsenin içini bilemezsiniz, o tutmuyor dediğiniz ah'ları hayatımda bizzat kaç kişide gördüm, ben bıraktım, bana haberleri geldi. Bazen yenik düşüp kendime, sevindim düştükleri duruma. Sakin olmaya çalışın, hafif kalmaya, düşünerek hareket etmeye, her sinir öncesi derin bir nefes alın, saçınıza bir beyaz, alnınıza bir kırışık daha ekleyen kendiniz olmayın. Sabır, zaman, metanet. Allah sağlık versin.

Biraz gayret et.Her geçen gün daha iyiye gidecek.Annesin sen.Evladın için ayakta durmalısın.Sen ah etmesen de Allah bırakmayacak kimsenin yanına sen merak etme.

Yapma kahve. Demek ki sen dibe cokmeden yukarıya cikamayanlardansin. Bu da geçecek elbet. Önce bir dibi gör sonra yine gökyüzünde ucarsin. Tükenmek o kadar kolay mı bir evladın varken. O hayvan başka kadınlarla düşüp kalkiyorken. Daha da güçleneceksin bu acı seni öldürmez merak etme.

Sen yavrunun ellerine sarıl , kokla onları kahve.
Kimse inanmasa bile Allah var. Iftira atanların yanında kalmaz hiçbir şey, inan buna.

Bittim tükendim artık...

Dayanamıyorum yapamıyorum ayakta kalamiyorum. Icimde kapanmayan bir yara sürekli kanıyor. Gözlerim aglayamiyor. Nefret ettim kendimden hayatımdan yapamıyorum ayağa kalkamiyorum.

Hergün ölüyorum. Eridim bittim. Lokmalar ağzımda büyüyor yutamiyorum. Lanet olsun böyle hayata böyle düzene böyle sisteme. Gebermek istiyorum sadece gebermek.

Dünya da Batsın yerin dibine insanlar da.

Adalete guvenmiyorum. Ilahi adalete hiç guvenmiyorum artık. Zalimlerin dünyası ve cok da güzel yaşıyorlar hayatlarını.

Artık dayanamıyorum bıktım yeteeeer
Sabır kardeşim her karanliktan sonra aydınlık vardır evet hep kötüler kazanıyor gibi gözüksede aslında onlar kaybediyor bunu unutma srn güçlü bir kadınsın herşeyden önce annesin geçecek herşey

Sonunda bu dünyanın zalim dünyasını savunan çıktı. Kimsenin ah alıp da dibe vurduğunu görmedim. Bu köpek de vurmaz işte
Valla bende hep iyilikten yanayım ama senin kocan gibi bir pisliğe yaramaz canim cok açık söylüyorum benim başıma gelse onu insan içine çıkmaz ederdim çünkü ortada iftira var sende anlat konuş herkese bırak ya inceldiği gibi kopsun bazen asil duruş yemiyor o yüzden hayatı kuralına göre oynayacaksın canim malesef herkes güzellikten anlamiyor

Bugünün yarını da var diye bir türkü var ya. He o iftira atan şahsiyet onu dusunemiyor. Bugünü kurtarmanın derdinde, yoksa nasıl haklı çıkaracak yaptığı pisliği. O da yapmıştı şimdi de ben yapıyorum ne var diyecek sağa sola. İnsan evladından utanır be evladının anası diye saygı gösterir hiç değilse. Evet bugün kötüler kazanmış gibi gözükse de yarın iyilerin kazandığı bir gün olacaktır, bunu gordum, bunu bildim ve söylüyorum. Dik dur, ne olursa olsun yıkılma zor ama hepsini atlatacaksin, güzel günler gelecek.

Bugünlerde geçecek emin olun. Kendi söylediği yalana kendi inanan insan psikolojik olarak sıkıntılı bir insandır. Eşiniz çamur at izi kalsın oyunu oynuyor kendince. Sizin önceki konunuzdaki yorumlarınıza denk geldim yine de eşinizle ilgili çocuğunuzla iletişimi hakkında çok iyi niyetliydiniz takdir etmiştim, eşiniz nasıl oluyorda çocuğunun annesine bu şekilde iftiralar atabiliyor gerçekten anlamak zor. Eşinize itafen alttaki yazı:

Hatalı olduğunuzu bile bile karşınızdakini suçlayarak vicdanınızı rahatlatabiliyorsanız çok şanslısınız. Benim öyle vicdanım olsa çöpe atarım.

Kahve adam madem cocugumun annesi demedi bu kadar cirkinlesti. Mahkemede kanitlarini kullan, dilekcende aldatildigim yetmedi iftiraya ugradim vs diye her seyi kullan. Bak hakimler de insan. Onlarda dosya incelerken diyecek ki ulan 2,5 yil once aldattiysa simdi mi aklin basina geldi, kaldi ki onun kaniti yok. Insallah da adil bir hakime denk gelirsin. Avukat cok onemli. Bosanma davalari ile ilgilenen biri ile gorus lutfen. Hangi sehirdesin?

Istanbul

Allah bir insana hediye göndermeden önce önüne engel koyar ve arkasına hediye bırakır. İnsanlar bu engele isyan ettikleri için hediyeleri göremezler!..... sabrının selamatleri olacak İnşAllah kardeşim. Sabret.. şükret... seyret....

Allah bir insana hediye göndermeden önce önüne engel koyar ve arkasına hediye bırakır. İnsanlar bu engele isyan ettikleri için hediyeleri göremezler!..... sabrının selamatleri olacak İnşAllah kardeşim. Sabret.. şükret... seyret....

Geçecek, hangi acı küllenmemiş ki..
İyi tarafından bakarsak haksızlığa uğramak, haksızlık yapmaktan daha iyi.
Yapanın sonunu göremesen de Allah bir şekilde mükafatını veriyor ve ayağa daha dik kalkıyorsun.
Ama buna gerçekten inanmak lazım.
Kendini salar, isyana bağlar, hayatı kaçırırsan o kişiye istediğini vermiş olursun.
Yapan kendine yapar kötülüğü...

Son zamanlarda kk çok açıldı bu ilahi adalet konuları.
E oturup mutsuzluğun dibine vurursan, karşıdakinin haksız olduğunu ispatlamak için çırpınır, kendi mutluluğunu geri plana atarsan kalkamazsın bir daha.
Kötüler takılı kalmadığı, kendini haklı sandığı için mutlu.
Asıl haklı olanlar haksızmış gibi çırpındığı için mutsuz..

Kızlar çok inandırıcı konuşuyor. Öyle böyle değil. Kendi de inanıyor
Ya kendide inaniyor madem sende mide konya ovasindan genismis niye aldattigim madem bosamadin,hesap sormadin de birde kimle aldatmissin neye dayanarak boyle sacmaliyor.kendinin aldatmasindan daha mide bulandirici bu iftirasi.
MerK etme gun gelir kopek olur kapina ama is isten gecer.
Benim kuzenimde esi virakip evi terk ettiginde hemen bosayacagim geregi yok diyordu simdi kapisina kopek oldu ama kiz geri adim atmiyor.erkekler sanirim olayi idrak etmeleri zman aliyor

Canım sen konuları açarken ben hep banlı oluyorum ama hep okuyorum :( kendini bırakma lütfen o adamdan kurtulduğuna şükrediceksin bence sadece şimdi çok yeni bu yüzden acılısın ve geçmiyecek sanıyorsun :(

Önceki konunuzada yazmistim, adamin amaci belli. Herkese sizi kotuluyor, bunlari mahkemedede kullanacak. Sizin elinizde deliller varken siz neden soylemiyorsunuz onun yaptiklarini? Susarsaniz, kendinizi savunmazsaniz, adamda böyle inandirici bi sekilde konusursa tabiki ona inanacaklar. Anlatin herkese, fotograflari gösterin. Anlasmali bosanmada israr ediyorsunuz ama böyle bir adamla nasil orta yolu bulacaksiniz.

Yine söylüyorum, ailenizin evinde rahat degilsiniz, alin cocugunuzu evinize gidin, esinizi evden kovun, zaten doguya cikacakmis tayini gitsin iste simdiden evden. En azindan cocugunuz rahat eder kendi evinde. Hemde siz ailenize laf anlatmaktan kurtulursunuz.

Girmissiniz bir girdaba cirpindikca batiyorsunuz. Gercekleri aciklayin herkese, sonrada birakin bakalim neler olacak.

Cekismeli bosanma olsun uzun surer belki ama yeterki gercekler aciga ciksin. Ve artik susmayin, görüyorsunuz iste siz sustukca basiniza neler geliyor. Barisma umudunuzmu var acaba diyorum ama böyle bir adamla barismak olurmu hic?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X