• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükenmiş durumdayım:(

şu an biriyle görüşüyorum mesela ağzını arıyorum böyle böyle biriyle evlenrmydn diye..başka kızmı yok evlenmezdm dio yaaaa:KK43: hayatm boyunca yıprana yıprana mı bulcam ben doğru kişiyi?valla takatim kalmadı artık bi odaya kapanıp çıkmayasım var yeter die bağırasım geliyo.bu kadar zor olmamalı tamam bi hata yaptım ama o hatayı erkekler bilerek isteyerek yapmıomu defalarca?neden ben yargılanıyorum?

Neden hemen birisi olsun diye uğraşıp boşuna yıpranıyorsun ki? Daha okuyorsun zaten. Biraz kendine zaman versen, okulunu bitirip işe girsen, insan tanısan, gezsen tozsan mesela?

Pfffff kızım valla seni sopayla dövesim geldi.
Sen pekçok insanın hayalini yaşicaksın bu ne karamsarlık?

Ben karanlık yağmurlu b.k gibi Almanya'da yaşıyorum.

Bekareti zerre takmayan erkekler cennetine gidiyorsun derdin ne????

Ortadoğulusu, Çinlisi Hintlisi Rusu laylayloma değil çalışmaya geliyor. Başarmak zorundaysan gayet başarıyorsun.

Sen y. lisans mezunu bir insan olacaksın neden annenin bulduğu biriyle evlenmek zorunda olasın? Bul bir İtalyan hem güzel AB oturma iznini kap hem dil öğretsin. O hurilerden sonra neandertal Türk erkeği çekilmez zaten.

Git başla yeni bir hayata. Boşver kadına mal gözüyle bakan herifleri. Sen böyle biriyle cidden olmak istiyor musun?
güzel cevap

Neden hemen birisi olsun diye uğraşıp boşuna yıpranıyorsun ki? Daha okuyorsun zaten. Biraz kendine zaman versen, okulunu bitirip işe girsen, insan tanısan, gezsen tozsan mesela?
galiba korku olustu evlenemicem diye..kaldıki düşünümce evlenmesem de olur diebiliyorum ama bi yandan da ya o evliliğin hzurunu hiç yaşayamazsam diye gelgitler yaşıyorum

galiba korku olustu evlenemicem diye..kaldıki düşünümce evlenmesem de olur diebiliyorum ama bi yandan da ya o evliliğin hzurunu hiç yaşayamazsam diye gelgitler yaşıyorum

Zar varsa seven zar yoksa sevmeyen senin karakterine hiiiiiç değer vermeyen biriyle evlilik huzur mu oluyor???

Evlenmeden bakireliği geride bırakabiliyorsan tesettürlü olmadan da müslüman olabilirsin.. git yurtdışına saçlarını güzel güzel yaptır tatlışko tokalar tak hayatın tadını çıkarmaya bak biraz yani.. bu ülkede göremediğimiz medeniyeti yaşa.. bakış açın vizyonun genişlesin.. bu hayata bi kere geliyosun bunu unutma.. başka bi yerde yaşamak üç beş ay zor gelecek evet ama geriye dönüp baktığında sana kattıklarına inanamayacaksın..

bu siteye bir göz atarsan konu sahibi insanlar saçmasapan şeylerden dert yanıyorlar daha 26 yaşındaki kızlar evde kaldım diye ağlıyor sevgilim terketti ya da aldattı diye intiharı düşünen var daha neler neler.Ya hayatın tek amacı bunlar mı bunları duşunecegıne kendini geliştir eğitim al kitap oku hayatı akışına bırak anı yaşa mutlu ol diyesim var hep bunlara.Konu sahibi hayat hem kısa hem zor hem çok güzel sen de tadını çıkar sadece senin bildığın bir konuda bu kadar dert etme bakire evlenenler çok mutlu olsa burda hergun yüzlerce konu açılmazdı koca şikayetleri boşanma şiddet olayları hakkında sen eğitimlisin ve çook şanslısın inan çokkkk.Çünkü birey olabilmişsin en önemlisi bu bence

Neden kendini saliyorsun ki. Bu dunyaya hata yapmak icin gelmedik mi. Tekamul icin. Allah bile hic hata yapmasaydiniz sizi yok eder yeniden yaratirdim demiyor mu? Olmeyi dusunmek cok hatali. Hepimiz bir amac icin burdayiz. Belki de sen gecmiste o birlikteligi yasamasan hic italya ya gidemeyecektin, belki gitmek aklindan gecmeyecekti. Zulum gunahtir. Kendine zulum yapiyorsun. Hatalarimizdan elbette dersler cikaracagiz ama kendimize de zulm etmeyecegiz. Icin rahat olsun. Her karanligin sonu aydinliktir. Bak ne guzel cok farkli bir yasama gidiyorsun. Hicret gibi dusun. Hayirli olsun. Mutlu olmani dilerim.

Yeğenim Polonya ya gitti geldi erasmusla.O yaptıysa sen d eyaparsın.Tesettürlü ol bir şey değişmez.Tesetürlüler de oluyormuş.
İyi düşün iyi olsun.Gencecik yıllarınını bunalımla heba etme!

Bu iyi enerjiyle de ilerde iyi biriyle tanışır yuvanı kurarsın inşallah moralini bozma.

Oncelikle hayırlı olsun canım. geçen sene yurtdışından misafir öğrenciler gelmişti bende birini evimde misafir ettim. Etaf adında basi kapalı çok şirin bir kızdı. tesetturden de bahsettik çok fazla tesettür öğrencinin olduğunu söylemişti o da fransada idi. Kuveytli imiş ama Fransada oluyordu hiç dert etme tesetturu. Bakirelik konusuna da gelince seni gerçekten seven insanı bulduğunda bu durum onun umrunda bile olmayacaktır. etrafında böyle bir çift var. kız hep dert ediyordu bunu. benim yakın bir arkadasimla ilişkiye başladı bir süre sonra da söyledi. kabul etmezsen bitirebiliriz dedi hatta. çocuk hiç sorun etmedi hatta dürüst olup söylediği için daha da değerli oldu. şimdi 2 yıldır birlikteler ve mutlular maşallah. senin kalbin güzel olsun yeter. ki bence öyle. Allah yolunu açık etsin başarılar dilerim. He intihar falan demişsin. Aman ha Rabbimin karşısına böyle bir günahları çıkma bol bol duani et Allaha Sığın hersey geçer

Merhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içim:KK43: döndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam:KK43: geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..
Tesettur yurtdisi icin sorun degil cunku orada insan, insan oldugu icin deger goruyor. Basi kapali ya da acik oldugu icin degil.

Bekaret konusuna gelince de siz kendinizi 'bakire degilim, eksigim' diye konumlandirirsaniz karsinizdaki insanlardan da size saygi ya da sevgi duymalarini bekleyemezsiniz!
Bakire veya degil, siz bir bireysiniz ve tek onemli olan da bu!
Emin olun yeryuzunde bekareti zerre onemseyen insanlar da var!

Lutfen kendinize guvenin ve inancli bir insan olarak intihari dusunmeyin!

Bekareti takmayan erkekler çok var emin olun.. Hayat devam ediyor, asla vazgecmeyin, ancak bir daha aynı hatalara düşmeyin, kararlı olun, nasibiniz bir yerde bekliyordur sizi.

Delimisin sen ya git tabiki. Allah sana bir kapı açmış sen intehar etmeyi düşünüyorum diyorsun. Fırsatları değerlendir. Ya Allah de ise koyul.vardır Rabbimin senin için yazdığı hayırlı bir gelecek.

kalben yaşadığınız şeyden utanç duymayın bence. kimseyi de ilgilendirmez bence bu konu.bu konuyu düşünmeyin bence.italya ve öğrenim daha ne olsun herşeyi geride bırakın ve önünüze bakın bence.mesleğinizi alın elinize ve dik birşekilde hayatınıza bakın.bu hayat sizin ve anneniz dahii olsa başkalarının şekillendirmesine izin vermeyin

Merhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içim:KK43: döndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam:KK43: geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..[/QUOTE]
İtalya da evlen ya bi yabancıyla. Ne kadar böyle kabul eden Türk erkeği çıkıyor dense de hikaye. Ya ayrılmış biriyle Mutlu olursun ya da yabancı bi Ada'mla. Hem İtalyan erkekleri çok yakışıklı :KK76:

Tesettür konusunda canınızı sıkmayın. Bizim ülkemizde ki gibi öcüü diye bakmıyorlar. Ne güzel bir imkan yakalanışsınız. Evet belki bi kaç ay zorlanırsınız ama alışınca çok güzel olabilir. Bu bunalımlı halinizi bırakın. Kafanızdan attıkca rahatlayıp oluruna bırakacaksınız.

Hiiic korkma testturluluk konusunda. Ben burda Hollandada yasiyorum 14 senedir ve hicte bisy yasamadim oyle buyuk sorun yaraticak. Turkiyedeki kadar yoktur emin ol.
Ve sacini ac diyen uyeyi kiniyorum burdan.
´sacini ac ufkunu genislet´ te ne demekmis?

Ve canim olan olmus,neden bekarete takiliyosun? Evet hata ama sende pismansin sonucta.
Sen evde bu konularla kafayi yerken ne isterdin en cok? Buyuk ihtimal kacmak isterdin. Kacip gitmek cok uzaklara. Kimsenin seni tanimadigi bi yere. Eee? Al sana firsat? O firsat italya degilse baska nedir?

Back
X