Merhabalar..bu aralar karmaşa içindeyim çok kararsızım belki en önemli dönemi hayatımın..yurtdısına gitmek için sınava girdim ve eğitimmime orda devam etmeye hak kazandım..ama çok çekiniyorum tesettürlüyüm acaba bu durum engelmiidir sonuçta ortam farklı..uyum sağlayabilir miyim?bide normalde üniversiteyi ailemin yannda okuyorum şu an..orda apayrı bi hayat olucak stresliyim o yüzden..biliyorum bazıları kazanmışsın niye kaçırıyosun diye düşünüyo ama ne bilim çok buruk içim

döndükten sonra da bi yığın problem beni bekliyo..aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp anlatmak istemiyorum ama..ordan mezun olcam geldiğimde evlilik için tanıstgm kişiler olcak annem evlenmemi isticek..çok yorgunum ya özellikle geçmşim yüzünden (bakire değilim diye çok sorun yaşadım karşımdaki kişilerle önceki konularmda çok ağlama krizlerne girip buraya yazdığım oldu) sürekli sanki ayakta kalmak zorundaymışım gibi hissediyorum.tamam bakire olsam bunları yaşamasam yıpranmasam yine kariyer için uğraşcaktm ama şu an zevk alarak değil zorunda olduğum için yapıyorum çabalıyrum sürekli senin yıkılmaya hakkın yok şu saatten sonra yalnızsın diyorum. bu yaptığım yanlışı biri bile öğrense siler beni her ihtimalde yalnızım..öyle de hissediyorum zaten..yurtdısına gitmek için sınavı birincilikle kazandım buna bile sevinemedim çünkü hep olayın iş bulmam para kazanmam lazım bi an önce kısmına bakıyorum..bu yurtdışına çıkmayı bile mecburiyetten istio gibi bişeyim yaşıtlarım çok hevesli malum gezmek için gidio herkes ders çalışmak için değil..bunların üstüne çekingen olduğumu da eklersem baya bişeyler dönüyo kafamda yani..sürekli gözlerim doluyo herşey ağır geliyo üniversitede de tanıştığım biri olmaştu sırf ondan uzak kalmak için geçiş yapmak istemiştim olmamıştı şimdi hiç beklemediğim bi anda gitme fırsatı ayagıma kadar geldi..keşke ben hep gitmeye çalışmasam bi kere de gercekten sevilsem dik durmaya zorlanmasam

geçen ciddi ciddi kendimi intihar etmeyi düşünürken buldum Rabbimin affediceğini bilsem hiç durmam insan ölmek için dua edermi ediyorum keşke bi kaza olsa ölsem diye..o kadar ağır geliyoki yaşamak artık. ne zaman çok sıkılsam burda buluyorum kendimi çok teşekkür ederim okuduğunuz için inşaallah bi iki rahatlatıcı söz iyi gelir..