- 30 Ocak 2014
- 4.798
- 9.973
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Tarihalanınız nedir
Ben emekli hemşireyim ama bence kayıt ol hall eğitim felan olmaz miydi
katiplik sınavına hazırlanın bence
Halk eğitimde kursuna mı katılmak gerekiyor aydınlatır mısınızkatiplik sınavına hazırlanın bence
Çalış. Bu aralar lise branşlarına önem veriyorlar.
Çalış. Bu aralar lise branşlarına önem veriyorlar.
Kpss çalış demek istemiştim canım. 45 binlik atamada size bin kontenjan verildi. Zaten bakan da lise branşlarına önem vereceğiz demişti.Kurumlar geri dönüş yapmıyor, alanında uzman arıyorlar ama denemeden bilemezler ki,her dershane popüler hoca arıyor.
Ücretli öğretmenlik de olmadı. Özel ders sitelerine bakayım bir.... öyle canım sıkkın ki...
Halk eğitim merkezlerine de basvuru yapabiliyorsan dedim acele yazınca öyle olmusAnlayamadım kusura bakmayın lütfen(
İşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor olduKpss çalış demek istemiştim canım. 45 binlik atamada size bin kontenjan verildi. Zaten bakan da lise branşlarına önem vereceğiz demişti.
Anlıyorum ama bir sene dişini sıkıp bir ömür rahat edeceksin öyle düşün. Özeller ve ücretli öğretmenlik insanın canını çıkarıyor. Ayriyeten gördüğün ayrımcılık da cabası.İşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu
kpss çalışıp özel ders verin o zamanİşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu
Bir siteye kaydoldum bakalım...... bir öğrencimin annesi saatine 35 TL istedi diğer türlü pahalıymış şu hayata bakınkpss çalışıp özel ders verin o zaman
Teşekkür ederimSize kıyamam
Yolunuz açık olsun
İnsallah bu günler geçer
kabul etmeyin o kadar da değil. insanın hayatımda dönüm noktaları vardır siz de bu sene kasın iyice çalışıp atanın yaş kaç?Bir siteye kaydoldum bakalım...... bir öğrencimin annesi saatine 35 TL istedi diğer türlü pahalıymış şu hayata bakın
Etmedim tabii. Matematik kursu 40 TL pahalı diye gitmiyormuş. İşte bizim problem şu anki sıkıntılar. Bir yandan çalışayım dedim ama olmadı işte.... 27 oldum. 1 ay var da yaklaştık sayın:) yaşlandım hem dekabul etmeyin o kadar da değil. insanın hayatımda dönüm noktaları vardır siz de bu sene kasın iyice çalışıp atanın yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?