- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.676
- 53
- 29
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Yok daha neler o millet harbiden şaşırmış.Bir siteye kaydoldum bakalım...... bir öğrencimin annesi saatine 35 TL istedi diğer türlü pahalıymış şu hayata bakın
Evet işte bir yandan bunlarla uğraşYok daha neler o millet harbiden şaşırmış.
İnşallah. Yani aman aman kocam olsun değil de... insan iyiyi kötüyü oturup konuşacak bir insan arıyor. Mutlu anlarını paylaşacak ama o da yok....hayır çok gençsinz ama 30 a kadar atanma işini çözünsonra evlenme ilişki işleri kolay
Yani evet hayat pahalı ama 35 TL teklif eden de işin pokunu çıkarmışEvet işte bir yandan bunlarla uğraş
Off ya evetYani evet hayat pahalı ama 35 TL teklif eden de işin pokunu çıkarmış
Türkiye şartlarında arkanı dayayacağım bir dayın yoksa maalesef KPSS den başka seçeneğin yokİşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu
Teşekkür ederim canım sağ ol tavsiyen içinTürkiye şartlarında arkanı dayayacağım bir dayın yoksa maalesef KPSS den başka seçeneğin yok
1 sene aileni falan düşünmeyeceksin zaten düşünsen bile bir faydan dokunamıyor şuan çünkü sende işsizsin bu şekilde devam edersen maalesef kısır bir döngü içine girersin ayrıca 27 yaşında taptaze bir gençsin şimdi başlasan 1 sene sık dişini sonra atandın mı ömür boyu rahatsın bence anlık seni rahatlacak işlerin peşine düşme zaman kaybetme anlıyorum paraya ihtiyacın da var özel ders ver bir yandan ama temel konun KPSS olsun
YouTube da Merve koç diye bir bayan var KPSS yi kazanıp Türkiye’de derece yapmış ama nasıl şartlar altında başarmış bunu aç onu bir dinle sana motivasyon olsun
Çok gençsin zamanını güzel ve akıllıca kullan canım kardeşim
Noldu kiHangi şehirdesiniz?
Bi ihtimal yardımımız dokunabilirdi?Noldu ki(
Teşekkür ederim. Çok incesin.. Ankara'dayım.Bi ihtimal yardımımız dokunabilirdi?
Başka meslek edinemez misin? Mesela ön muhasebe, teknik çizim vsTeşekkür ederim. Çok incesin.. Ankara'dayım.
Yok maalesefBaşka meslek edinemez misin? Mesela ön muhasebe, teknik çizim vs
Gitmek ayıp değil millet ilik sömürme derdinde az paraylayani çok ihtiyacınız varsa günlük temizlik düşünebilirsiniz haftada 2 gün gitsenjz 8 olur. ya da avmlerde çocuk bölümünde part time.
paraya ihtiyacınız var mı var. yapacak bir şey yok. en azından en çok parayı o şekilde kazanırsınız. her yerde sömürü var. gerçekten oturup çalışın bu sene son olsun. benjm bölümde de atama az. diyorum nen kendime 5 kişi alsalar bile ben olacağım. yüksek lisansa başlamış olsaydınız belki kredi alırdınızGitmek ayıp değil millet ilik sömürme derdinde az paraylanormal karşılığını vermiyorlar asla. Çocuk bölümü de dolu
Teşekkürlerparaya ihtiyacınız var mı var. yapacak bir şey yok. en azından en çok parayı o şekilde kazanırsınız. her yerde sömürü var. gerçekten oturup çalışın bu sene son olsun. benjm bölümde de atama az. diyorum nen kendime 5 kişi alsalar bile ben olacağım. yüksek lisansa başlamış olsaydınız belki kredi alırdınız
umarım atanırsınız. aileyi düşünmeyin. atanınca daha çok destek olacaksınız. 1 sene daha bekleyebilirler. bu zamana kadar çalışmadığınız halde atanmak zor olmuş. çalışsanız derse zaman kalmaz. günde 13 saat çalışıyor insanlar atanmak içinTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?