- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
- Konu Sahibi eceturanci
-
Bilmem gülmeyelim canım ya bizim eslerde bir gün isterse sasırma :)ha ha nereden aklına gelmiş ki.
Sesli güldüm gece gece :)) Hayır böyle de ıkınmalı fantezi sakat iş, ayarı bi kaçırsa suratınaAynen burada fake miydi bilmem ama bir adam esinden affedersiniz yüzüne yellenmesini istedigini söylemisti Allah ım daha nelerle karsilasacagiz
Nasıl bir fantazidir diye sormadınız mı ?kızlar ben ayrılıyorum ya çıldırıcam çok iğrenç
ooooooooo gercekten miBunun bi de yüzüne işenmesini isteyen versiyonu var
Derdinin dermanını nişanlınla konuşarak bulabilirsin..
Bir dha istemez herhalde gülme gülme Allah basa vermesin :)Sesli güldüm gece gece :)) Hayır böyle de ıkınmalı fantezi sakat iş, ayarı bi kaçırsa suratına
Haklisiniz sasirilir.evet ilk defa oldu şaşkınlık içindeyim
Haklisiniz sasirilir.
Konuyla alakasiz ama birsey sorucam resimlerini eviniz falan var konularda ozel hayatinizida paylasiyorsunuz taninmaktan cekinmiyormusunuz.
Eviniz ve kendi resimleriniz var ama cok kolay taninirsiniz.gerçek soyismimi kullanmıyorum burada öğretmen olduğum için
Eviniz ve kendi resimleriniz var ama cok kolay taninirsiniz.
Ben burda actigi konulardan tanidiklarimi buldum siz tc kimlik vermemissiniz bir.haklısınız şuan biraz tedirgin oldum
Sen o madalyalari nasil.aldinBunu genelde kufur olarak kullanir insanlar ,ana avrat duz gitmeni de isterse sasmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?