Tükürük Sevdası

Muhtemelen izlediği filmlerden veya okuduğu şeylerden dolayı merak ediyor.
Daha önce denemediyse aklına durduk yerde gelecek bir istek değil. Daha önce yapmadıysa denedikten sonra sevmeme ihtimali de hayli yüksek.

Eğer kadının daha dominant olmasını seviyorsa bu yüzden de böyle bir talebi olabilir.

İlginç garip iğrençççç. Nereden görüp özendiyse. Töbe yarabbim ne günlere kaldık. Ece Allah sabır versin sana muhtemelen devamı gelecektir bu saçmalıkların.

Off iğrenç bişi, garip bi durum konu sahibi inş bidaha tükürme konusunu açmaz nişanlınız

Ama yorumlar süper

İlişkilerde partnerler karşılıklı rıza gösteriyosa bu tür fanteziler yapılabilir ama sen istemiyosan saygı duyması gerekir Öpüşürken sakız alışverişi de var bunların içinde yedikleri yemekleri değiş tokuş yapma durumu vs. vs. liste uzar gider

Bunun tek suçlusu hızla ilerleyen ve kötü şekilde kullanılan teknoloji

Eskiden öpüşme sahnelerinin old filmler bile gece 12 den sonra verilirdi şimdi maşallah bütün filmlerde öpüşme diil sevişme sahneleri var.
İnternet herkesin elinin altında ve istediği anda pono sitelerine girip izleyen toplum haliyle ordaki saçma sapan fantazilerden de zevk alıp hayata geçirmeye çalışıyor
Bana tükür dense nasıl tepki verirdim bilmiyorum ama sanırım ağzına diil suratına tükürürdüm

Herhalde ilk genclik veya ergenlik döneminde hoş bir hatun buna ağzına tüküreyim dedi, bunda da yer etti... Olayı yanlış anlamış gariban...

enişteye bahh sen çok kötü bir fikir olmayabilir küçük bir tükürük bradd ile angelina nın bir filminde bradd angelinanın agzına tükürüyordu ve çok ateşli birşekilde öpüşüyorlardı sonra da ayyh demiştim bana da biri böyle şeettirse. sonra vazgeçtim çok ıslak hoşanmıyorum zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…